Српској војсци деле секташке Библије да не би чинили злочине?!

По објављивању овог чланка сазнали смо да је Војска Србије објавила деманти на писање магазина Телеграф.

Деманти на нашем сајту.

Деманти на сајту Војске Србије.


Лукавштина и лицемерје Британаца и незнање и немар према опасности од јереси екуменизма која разара ткиво Српске православне Цркве. Како другачије објаснити догађај из редова британског магазина „Телеграф“ (The Telegraph).

Начелник Верске службе Војске Србије, пуковник Др Саша Милутиновић, прихватио је позив екуменистичке организације „Bible Society“ и преузео 4000 примерака Библије које су подељене припадницима ВС. Да ли се неко запитао какав је то превод и са чијим „благословом“ је урађен?

Да зло буде веће, пуковник Милутиновић потврђује наводе о злочинима које су починили припадници Српске војске и најављује да ће се Српски војници убудуће боље понашати према непријатељима. 

Оваква његова изјава имплицира то да су Срби заиста чинили ратне злочине, дакле, самовласно у име свих Срба он преузима одговорност за измишљене злочине које нам натура британски, масонско-банкарски епицентар свег светског зла, извора свих савремених ратова и злочиначких подухвата широм света. После бомби 1999. године сада нам исти деле Библије, ако је и од Енглеза, традиционалних лицемерја, превише је.

О хришћанству које се шири прво бомбама па Библијом сувишно је писати, само је по себи јасно колико такво поступање има уопште везе са Христом и Библијом. Сав цинизам и иронија оваквог „побожног старања“ Британске, масонско-антихришћанске државе, огледа се управо у томе што за овакву своју превару користе, ни мање ни више, већ само Свето Писмо, тј. Библију.

Судећи по карактеру и менталитету британаца Библија је у њиховој земљи одавно превазиђено штиво, па је сада извозе у Србију, кад већ њима самима не треба и не користи. Заиста, да колонијална сила, каква је Британија, шири реч Божију представља највећу поругу и Библије и хришћанства уопште. Од Британије боље нисмо ни очекивали, али од наше војске и наших официра (под претпоставком да су наши) овакво поигравање вером и Библијом заиста нико није очекивао.

Ако начелник верске службе промовише овакав однос према Библији и хришћанству, у име таквих подмуклих циљева Британије у које се дотични господин упрего, шта очекивати од остатка наше војске? Остаје само нада да ће се тај остатак од оваквог испада оградити.

После свега наведеног, можемо да закључимо само то да је Војска Србије, пошто је сведена на снагу ловачког друштва, стручно срозана на ниво портира, буде и духовно обогаљена за вјек и вјеков.

Уредништво


Превод чланка британског магазина „Телеграф“:

Верници из удружења „Bible society“ у Великој Британији купили Библије за српске војнике „како би спречили ратне злочине“

Да ли едукација војника о љубави према ближњем може да их спречи у чињењу ратних злочина? Овај пуковник Војске Србије мисли да може.

Pukovnik Saša Milutinović 0002

Пуковник Др Саша Милутиновић, начелник Верске службе Војске Србије

Хиљаде војника Војске Србије су добили Библије које су финансирали верници из Велике Британије у покушају ди спрече у чињењу  „ратних злочина“ у будућности.

Високи официри су изразили наду да ће Нови завет у рукама војника широм државе успети да их научи о љубави према ближњем.

Један пуковник је изјавио да су Српске снаге починиле злочине зато што су „заборавиле“ хришћанске принципе.

Некадашњи шеф српских војних снага, Ратко Младић, сада се налази Хагу где му се суди за ратне злочине на простору БиХ а које он негира.

Ратко Младић у Сребреници, 12. јул 1995.

Ратко Младић у Сребреници, 12. јул 1995.

Почетна количина од 4000 копија је већ подељена војницима у организацији британског огранка „Библијског друштва“.

Хуманитарна организација у чије осниваче се убраја и Вилијем Вилбрфорс, настоји да промовише читање Библије али не промовишу ни један верски правац или учење.

Пуковник Др Саша Милутиновић, начелник Верске службе ВС, изразио је наду у то да ће овај чин научити војнике основама међународног права.

„Надам се да више никад нећемо видети ратне злочине у Војсци Србије“

„То ће бити резултат ове акције – ово ће унапредити наш осећај о томе како се треба односити према непријатељу и поштовању непријатеља“

Додао је и следеће: „Надам се, не само да ће унапредити наша морална схватања, већ да ће нас у 21. веку вратити у време кад су људи имали искрену веру у вечни живот.
Моје гледиште је да се све дешава око Божије љубави. И жеља ми је да људе вратим ка овим вечним вредностима.“

Ратко Младић у Хагу

Ратко Младић у Хагу

„Починили смо неке грешке у прошлости и заборавили смо Нови завет.

Нови завет је бољи од међународног права и сви хуманитарни закони су засновани на њему.

Наша правила понашања су заснована на Новом завету. Желимо да се вратимо томе.

Ми у ово традиционално верујемо али и даље је тешко наћи Библију у православном дому. Али и то се полако мења.“


Превод Владимир Благојевић

Извор:  The Telegraph – telegraph.co.uk