Опет сраман скандал у Сплиту: Бацали ватерполисте, спалили Пуповца

Split

Умјесто да се сраме због невиђеног скандала који се недавно догодио у Сплиту, младићи из Каштел Сућурца направили су кроз маске реконструкцију цијелог случаја који је запрепастио спортску јавност региона и Европе

На традиционалном карневалу у Каштелима близу Сплита главна је забава била да се ватерполисти ”Црвене звезде” ”бацају” у море, док је на крају спаљена маска Милорада Пуповца.

Умјесто да се сраме због невиђеног скандала који се недавно догодио у Сплиту, младићи из Каштел Сућурца направили су кроз маске реконструкцију цијелог случаја који је запрепастио спортску јавност региона и Европе.

 Вјерно су кроз маске пренијели атмосферу која је владала на сплитској Риви која је не само страшна срамота за овај град, већ и за цијелу Хрватску, а онда су, на задовољство свих који су проматрали овај хепенинг, једног младића који је ‘глумио’ ватерполисту ”Црвене звезде” бацили у море, преносе „Новости“

На крају му је руку пружила једна дјевојка, која је и у неспортском Сплиту била свијетли примјер.

 Да би забава била комплетна на крају је запаљена велика лутка са ликом лидера Срба у Хрватској, а машкаре су извикивале да се ”Пуповац претворио у пепео”.

Подсјетимо, 9. фебруара у Сплиту се догодио невиђен скандал, када су нападнути ватерполисти Црвене Звезде, и то само јер су били у дресовима свог клуба.

Извор:
ИН4С