НЕ ВУЧИЋУ,НИСИ СЕ ТИ БОРИО КО ЛАВ ЗА КОСОВО – БОРИЛИ СУ СЕ НА КОШАРАМА,ПАШТРИКУ,РАЧКУ,ДЕЧАНИМА…

Не, Александре Вучићу, нисмо видели како се “бориш као лав за Косово и Метохију”, јер ни ти нити твоји претходници нисте лавови већ пуки стрвинари и хијене што на Србију кидишу као на рањену ловину!

Но, видео сам људе који су се борили за Србију на Кошарама, Паштрику, Бајгори, Дреници, Јунику, Рачку, Ораховцу, Великој Хочи, Дечанима, Пећи…видео сам децу која нису узмакла пред зверима ни стопу, видео сам полицајце, војнике, браћу руске добровољце, видео сам можда и превише да бих икоме од вас поверовао да се бори за било шта осим пуке и проклете власти, за себе на твом месту јер престо Јуде је, биће, за све вас најскупља српска реч, једино за шта ваља пострадати до задње капи крви.

Не ваше, разуме се…

Није суштина борити се као лав, Вучићу, јер лав се води инстиктом, глађу, крвљу- за Косово и Метохију се ваља борити као човек и то је више него довољно. То је све што можеш и мораш да учиниш, јер човек се не бори за плен, већ своје, а шта је наше до Косово и Метохија?!

Где се то рађамо и васкрсавамо до тамо где пала и опогањена Самодрежа никад неће бити пала и опогањена, јер камен на земљи је тек белег где се корен граби за небо из саме дроби пресвете земље!

 

Извор: Правда и право