ХЕТЕРОФОБИЈА И НОВЕ ЗАБРАНЕ: Реч мајка више не припада женама!

Реч мајка више неће смети да се користи у женском контексту, већ припада свакоме ко жели да се декларише као мајка укључујући и мушкарце трансвестите, истовремено жена која је родила дете моћиће да се региструје као његов отац, саопштио је Бен Јеффеy представник министарства здравља, током процеса пред вишим судом у Великој Британији, а виши суд је потврдио такву одлуку.

Бен Јафеy из минстарства здравствене заштите, је током судског саслушања у процесу у коме жена која за себе тврди да је мушкарац (трансвестит) тужи државу јер на прођају није успела да се региструје као отац, детета које је предходно родила.

Јафеy је током саслушања рекао вишем суду у Лондону да „бити мајка више није родни термин…мушкарац такође може бити мајка“. Ова застрашујућа изјава која се коси са биологијом само је епилог деценија промоције ЛГБТ идеологије и идеје да друштво мора из фундамента мењати по мерама самопрокламованих „угрожених мањина“. Оваква одлука наишла је на бројне критике и осуде, а противници је карактеришу као ширење нетрпељивости према хетеросексуалцима и присиљавање већине да прихвати фантазије ЛГБТ покрета и ултра-либералних организација.

Жена која није именована осим иницијалима Т.Т. је самохрани родитељ и сада живи као самопрокламовани мушкарац. Мајка тансвестит тврди да је над њом извршена дискриминација, јер је приликом порођаја наведено да је она мајка детета, а жели да буде отац.
Тужба за кршење људских права је била успешна и одлуком суда дете ће бити прво у историји Велике Британије које нема мајку већ само оца. Бен Јафеy је рекао да је Т.Т. имала „легитимне и искрене циљеве“ и да ће одлука суда променити садашњи начин белеђења матичне књиге рођених.

 

 

Извор: Дневна газета