Нова влада Италије сменила све чланове здравственог саветодавног одбора након што су установили да обaвезне дечје вакцине (ММР/ ТДАП) уништавају имунитет

vakcine

  • Нова влада службено је објавила резултате тестирања вакцина. Кључни догађај догодио се на Божић. Италија је тестирала ММР/ ТДАП вакцину за које сада сви знају да уништава имунитет на било коју од шест болести. То је тотална еугеника. Превара са вакцинама је сада службено раскринкана!

Обавезна вакцинација je комплетна превара која уопште не ради на поправљању имунитета, него само садржи токсине који уништавају здравље. Зато од грипа или неке друге болести „мистериозно“ оболевају и људи који се вакцинишу против одређене болести. ‘‘Настављамо борбу против фармацеутске мафије, а ово им је новогодишња честитка за све најгоре у 2019. години и да сви они коначно заврше на дугогодишњој робији у затворима – од произвођача „вакцина“, па све до министара и свих осталих који су на томе зарадили”, поручио је и Јим Стоне.

Талијанска влада, скептична према вакцинама, сменила је све чланове здравственог саветодавног одбора земље, изазивајући бојазан да ће популистичка управа изврнути науку и нанети дуготрајну штету јавном здрављу. Министарка здравља Giulia Grillo уклонила је у понедељак свих 30 чланова Већа за више здравље, тврдећи како је време да се “да нови простор”, известио је Гардиан. Веће је најистакнутије тело техничко-научних стручњака у земљи које саветује владу о здравственој политици.

Након што су постављени нови поштени људи који нису били део еугеничког програма и који се нису продали фармацији, Нови саветодавни одбор спровео је тестове на дечјим вакцинама –
Infanrix Hexa које би требало садржавати следеће антигене: за тетанус, дифтерију и пертусис; деактивиране сојеве вируса полиомијелитиса 1-2-3; и површински антиген хепатитиса Б. Пронашли су да ни један од тих антигена не постоји у вакцини, што значи да се неће створити антитела за било што оглашено на етикети. Што заправо “вакцина” чини?

А што стоји у извештају лажљивог NewsWeeka:

“Талијанска влада, која је скептична према вакцинама, сменила је сваког члана здравственог саветодавног одбора земље, изазивајући бојазан да ће популистичка управа искривити науку и нанети дуготрајну штету јавном здрављу”. Ок, тако цела влада нема веродостојност, јер је “скептик у погледу вакцина”, не може се носити с “прихваћеном науком” и савршено је задовољна да нанесе “дуготрајну штету јавном здрављу”, а сигурно је да су незналице.

Италија зна све о аутомобилима, напредним мотоциклима и моторима лаких авиона, доброј храни, дом је Ватикана и неоспорна земља првог света, али су наводно превише глупи да би тестирали вакцину и схватили што се у њој налази.”

Извор:
ЦАРСА