Отворено писмо Председнику Руске Федерације Владимиру Путину и братском православном народу Русије

Putin01-Tanjug-Grigory-Dukor_1000x0-660x330
Поштовани Председниче Путин, наш Православни Царе

Сумњам да ће ово писмо икада доћи до Вас али сматрам својом обавезом да Вам га напишем и тиме оставим траг о овим временима у којима српски народ тумара погаженог достојанства у потрази за правдом.Писање овог писма сматрам личном обавезом и обавезом према  Српском народу који Вас поштује и воли.Свестан сам Ваших обавеза и одговорности али Вас молим да  сагледате ситуацију у којој се налазимо јер сада смо већ јако угроженог идентитета.

Пишем Вам ово писмо као заступник Удружења грађана Правда и Право које окупља људе са исправно поређаним приоритетима, људе којима су ПОРОДИЦА ОТАЏБИНА И ПРАВОСЛАВЉЕ на самом врху животних приоритета. Пишем Вам и као козак који је са поносом  у православном храму положио козачку заклетву и постао један од атамана Српског козачког Удружења Благовести. Пишем Вам и као неко ко је сваки корак у животу  направио из љубави према Отаџбини, породици, Русији и Руском православном народу као једином народу са којим сам духовно и заклетвом повезан до смрти.

На велику жалост стање у мојој Отаџбини је јако тешко овде властодршци користе Вас и народну љубав према Вама и Русији како би манипулисали напаћеним народом. Србијом, Републиком Српском и Црном Гором  владају саможивци којима су лични приземни интереси пречи и од народа и од судбине Српских земаља. Народ је у огромном страху доведен на сам руб егзистенције, прича му се и намеће како може бити још горе и како су управо они незамењиви без обзира на лажи, пљачке и тортуре које потпуно отворено спроводе. Одобравају се сви злонамерни напади европске уније на породицу и људску врсту уопште па неколико пута годишње имамо параде сексуално девијантних, деца се вакцинишу под принудом, вакцинама са непознатим саставом и врло су ригорозне казне за родитеље који одбију вакцинацију. Не кажњено пролазе лекари који у дослуху са погребрим предузећима а за одређену новчану надокнаду остављају пацијенте да умиру у мукама. Присилно и без сагласности народа  донет је  закон којим сваки човек у Србији постаје донор органа већ по рођењу што је довело до огромног страха од одласка на лечење уопште.Не постоји земља у којој је више новорођених беба продато а да за то нико није одговарао без обзира на патње и молбе биолошких родитеља.

Избори у српским земљама нису избори већ лакрдија где саможивци окупљени у криминално организоиване партије и организације прете, уцењују, купују гласове од егзистенцијално посрнулог народа опљачканим и опет новцем криминалаца, прете народу јако често и добрим односима и пријатељством са Вама и Русијом, чиме збуњују народ, руше Ваш кредибилитет и умањују љубав према Вама и Русији која је неоспорна.Народ је толико посрнуо и гладан  да подршку и глас свесно даје уништитљима будућности њиховом потомству за сендвич и јако ситне новце. Из Србије и Републике Српске се свакодневно због осећаја немоћи немаштине и немогућности да се личним радом оствари породични опстанак и егзистенција исели на годишњем нивоу по више десетина хиљада  људи. Ускоро народ у Србији неће имати ко да лечи, највећи део доктора и другог медицинског особља одселио се у Немачку. Селе се и радници других профила као и образован народ па је функционисање свих система потпуно угоржено обзиром да је управљање препуштено потпуно нестручном кадру чија је једина квалификација лојалност партији.Гласачке машине су напрвљене од народа који ради у државним и јавним предузећима а којима се прети да ће остати без посла уколико они и њихови најближи не гласају за ове криминално организоване партије на власти.Криминалци у Србији плаћају да буду ослобођени без обзира на тежину кривичног дела (чак и за убиства), а плаћају и заштиту како би несметано пљачкали у своју корист и партија којима су лојални.

Ја сам Председниче једна политичка незналица која се води искључиво горе поменутим љубавима и  јако ми је  битно да знам да ли је Ваша подршка српским властодршцима куртоазна, интересна или је заснована на лажним представкама наших властодржаца. Просто не желим да верујем да је ваша подршка искрена обзиром да је пуно аргумената и доказа о не српском понашању и издајама православља управо од оних који се представљају као Ваши велики пријатељи. У српским земљама се манипулише поделама и лажима па медији који су као и народ окупирани и уцењени преносе искључиво лажи, а не право стање па тако круже фотографије, фотомонтаже и видео снимци Вучића, Додика и других са Вама, којима у народу стварају страх и осећај безизлазне ситуације обзиром да Срби у Вама и јединству са Руским православним народом виде једини спас. Сада је јавности представљена серија фотографија Вас са Тачијем што је изазвало велике сумње и огорченост обзиром да Српски народ види једини  излаз и сигурност у Вама и вашој заштити.

У Србији се Председниче продају рудна богатства, воде, бање, профитабилне фабрике, државне фирме,плодна земља и све што је вредно како би саможивци на власти задовољили своје личне приземне интересе и како би се задвољиле страначке глади лојалних криминално организованим партијама на власти. Уговори о приватизацијама и продаји српских фабрика крију се од јавности а постоје индиције да су у све куповине умешани управо чланови криминално организованим партијама које владају већ деценијама у Србији.

У Србији су мајке и сви они који су недавно у нато агресијама изгубили ближње згрожени и уцвељени отвореном сарадњом властодржаца са натоом. Саможиво пљување по жртвама и по проливеној Српској крви српски властодржци су потврдили и ставили прст у око народу организацијом нато вежбе у Младеновцу а само неколико дана након Вучићеве посете Москви и како он каже “двочасовног конструктивног и плодоносног” разговора са Вама.

Вучић у Србији и његови сарадници, Додик у Републици Српској као и Ђукановић у Црној Гори на власти су већ дуго, одговорно и аргументовано тврдим да се њихова владавина заснива на лажима, поделама, пљачкама, претњама и манипулацијама над Српским народом. Они нису државници као Ви Председниче Ви коме су земља и народ најпречи, они су се окупили да крчме Србију и штите све оне који већ деценијама чине злодела, пљачкају и деле српски народ. Они притиском на цркву и црквене великодостојнике успевају да деле народ па се често и представници цркве услед притиска  недостојно понашају подршком за одлуке које су на штету властитог народа па и православља.

Што се тиче Косова и Метохије Српски народ је издајама партократског система протеран са својих огњишта, највећи број цркава и манастира попаљен и срушен од стране окупатора а са тим истим окупатором, терористима и онима који и данас убијају Србе наши властодршци тргују преговарају, продају комад по комад територије и припремају потпуну предају српске територије албанцима. Дозволили су границе, пасоше, возила са регистарским ознакама непризнате државе косово несметано се возе по Србији, Национални парк  Шар-планина и све друге институције основане од стране српске владе договорно су угашене, а запослени хапшени и протерани. Народ је приморан да се региструје и узме лична документа исте те непризнате државе косово у чијој влади седе чланови “Српске листе“ који су издајници под директном контролом Вучића. Oни врло често гласају против свог народа, а у корист терориста и окупатора и поштују све законе непризнате државе косово.

Пуно је још тога што мени и мом напаћеном народу лежи на срцу и тешко је све написати у једном писму али искрено се надам да сам успео  бар делимично приближити истину, незавидну ситуацију у којој се налази српски народ и деценјиску изадају која траје и због које се Срби расељавају, а српска територија распарчава и продаје окупаторима.

Надам се да ће Вам писмо помоћи да схватите и зарад истине и православља као стуба неопходног јединства донесете закључке како би стали у одбрану не властодржаца, већ православног народа који Вас искрено воли и сматра и својим Православним Царем.

П.С.

Због изговорене истине и љубави према Православљу, Отаџбини и породици мени слични и ја у Србији смо прогоњени, мене су већ тешко повређивали, ал’ Богу хвала нису ме зауставили. Након петосатне операције и два месеца болничког лечења починиоци су ухваћени и за злодело “награђени” државним и  страначким пословима и функцијама.

Раб Божији Председник Удружења грађана ПРАВДА И ПРАВО
Дејан Вукићевић

Извор:
ПРАВДАИПРАВО