А. Вулин у емисији „Упитник“ на РТС-у: У Бриселу смо најбруталније понижавани

pol-vulinАлександар Вулин је и дефинитивно потврдио своју одлуку о оставци на место шефа канцеларије за КиМ, вечерас у емисији „Упитник“ на РТС-у. Описујући како су изгледали преговори у Бриселу са нелегалним шиптарским структурама Вулин је веома сликовито описао понижавање наше делегације од стране ЕУ чиновника.

Вулин је изјавио и да су Срби са КиМ по његовом мишљењу спремни да остану и без финансијских средстава, али да остану у држави Србији.

О одлуци за добијање датума за почетак преговора који представници за ЕУ најављују за Видовдан, Вулин каже да то није у реду, и да очекује да се таква одлука промени.

Ипак, морамо да прокоментаришемо да и поред неких искрених речи у овој емисији, Александар Вулин је својим ставовима и размишљањима подривао Устав Србије, оправдавајући тај свој став реалношћу. Морамо да констатујемо да свака наредна власт која долази успостави одређену реалност која није повољна за Србе, а онда урушава Устав Србије оправдавајући урушавање Устава реалношћу коју је сама створила. Апсурд који се негативно рефлектује на нас Србе који живимо на КиМ

Уредништво „СРБИ НА ОКУП“