Приштина уз помоћ ЕУ и САД протерује Албанце са Косова !

c35ba-zoranvlaskovic-lid

Зоран Влашковић

Професор међународног права  Хенри Олдрин  са Џексонфил (Jaksonvile) унивезитета  на Флориди у САД

На међународном скупу у   Ел Пасо (Тексас) са темом  “Светска политика истине и њено заобилажење“ професор међународног права Хенри Олдрин  са Џексонфил (Jaksonvile) унивезитета  на Флориди у САД осврћући се на ововремене политичке токове у свету, са радом “Реално је далеко од међународног права“,  је истакао да су “политика уцена, политика лажи и политика манипулација толико изражени данас  и да је та манипулација  толико присутна да може изавати велике и несагледиве сукобе, и то пре свега у Европи“.

Он је навео пример Косова, које се силом отима од једне суверене земље, Србије, од већине  чланица Еворопске Уније,  и то у моменту “када та иста ЕУ хоће  Европу без граница“.

–  “Несхватљиво је да  земље Европе,  а са њима Америка и Канада, јер су и оне потписнице,  газе Хелсиншки договор о неповредивости граница  из 1975. године, а све те земље које су признале  самопроглашено Косово као државу, стављају под ноге и начела ОЕБС –а,  затим све одредбе Повеље ОУН као и специјалиѕовану  Р 1244 СБ о Косову  којом је јасно означено да је оно и даље под суверениттетом државе Србије“.

Хенри Олдрин  даље  каже  да  сада ове земнље, мимо сваке демократије, без поштовања међународних уговора, терају Србију да гази све оно што су они ставили под своје ноге и буквално да се одрекне своје територије и свог народа.

“Још никад и нигде у свету се није догодило да се једна земља одрекне свог народа и  своје територије па  неће ни Србија сигурно. Историјски, Србија је рођена на Косову па  би то одрицање од своје  земље, где је и потекла, било ван памети,“  јасно је  написао Олдрин.

Он каже да Западу и свима онима који су признали Косово као државу није интерес ни држава Косово  ни албански народ овде.

“Западу је интерес да поклопе природно благо које се налази на Косову и у томе су успели. Све што је важно  богатство на овој окупираној српској територији већ је у рукама  странаца и страних компанија. Западу и западним земљама,  да није био интерес албански народ, довољно сведочи то  да нико , ама баш нико на Западу, за ових две деценије на Косову, није ни покушао да на власт у Приштини доведе писмене, образовне и школоване људе, већ Косово воде људи без икакве школе, образовања, морала  и знања , али то су  јаки  босови  мафије који  су притисли страхом  свој, албански народ“ – прецизирао  је Олдрин.

–  “Светска политика истине и њено заобилажење“, је права тема на овом скупу  и о томе најбоље сведочи пример Косова, које је пропагандом и лажима подигнуто на пиједестал државе.  У прилог томе потврђују чињенице  што је  актуелна власт у Притини  данас највећи прогонитељ Албанаца са Косова. Подсетимо да званична Приштина признаје да је  Косово у задње четири године напустило више од 160.000 Албанца. Питам све, јели је икад игога Београд протеривао са Косова и у оволиком броју !? Не ! Но, прогон Албанаца, од авакве нешколоване власти у Приштини ће тек уследити, а свет , Европа и Запад ћуте о томе“-  казао је  Олдрин.

“И данас, каже Олдрин,  од албанских вођа у Приштини никада неможете чути  план економског развоја, план запошљавања армије  незапослених….. али се зато од њих може  чути само о оружју, рату, претњи од Србије….  Србија сигурно није претња никоме на Балкану али су зато Албанци на Косову фактор нестабилности и претња  и у Грчкој, и на југу Србије, Македонији, самом Косову и  Црној Гори. У последњих двадесет година у свим овим земљама  искључиво инциденте изазивају  само Албанци и нико други “ – прецизирао је  Олдрин.