ОВО ЈЕ ЛИЦЕ ХЕРОЈА: Бацио се под камион да спаси девојчицу…

Права филмска акција одиграла се синоћ на улицама Ужица, када је девојчица кренула да претрчава улицу и умало подлетела под камион. Момак који се налазио са друге стране улице је полетео преко улице и, како кажу очевици, спасао је бацивши се на тротоар.

Име хероја је Милош Вујић, а како очевици кажу, он није ни секунд размишљао пре него што се бацио, ризикујући сопствени живот да спасе дете.

“Мала девојчица је била са оцем који је носио њен тротинет у руци, одједном му се дете истргло из руке и потрчало на пешачки прелаз, а одозго је ишао камион врло брзо. Њен отац је само вриснуо НЕ!!!!”, причају очевици.

Срећом, с друге стане улице се налазио баш Милош, који је одмах потрчао да спасе девојчицу.

“Са друге стране улице стајао је један дечко, видео је шта се дешава и само се затрчао и скочио право пред камион, онако у лету је зграбио девојчицу и пао је са њом у рукама на тротоар… Све се завршило како треба, девојчица је само плакала, а обоје су прошли неповређени. Људи су пришли да им помогну, отац те девојчице се буквално сав тресао и плакао”, настављају очевици.

У почетку нико није знао ко је тихи херој Ужица, али се испоставило да је у питању Милош Вујић, рођени Ужичанин великог срца.

Извор: Курир