Игњатијева булумента из манастира Тумане доспела на странице највећих руских сајтова

 Као што је нашим цењеним посетиоцима познато, недавно смо писали о светогрђу које следбеници екуменисте и новотарца епископа браничевско-пожаревачког Игњатија чине у великој српској светињи манастиру Тумане (овде:). Њихово богохулство већ се прочуло далеко изван Србије и постало предмет пажње највећих руских црквених сајтова.

Огромна већина руских коментатора оптужује туманске калуђере за сатанизам. У званичном споту групе «Iron Maiden» на композицију коју изводе монаси Петар и Теофил, приказују се љубавне сцене, у којима главни јунак на свом телу исписује имена својих љубавница, и на крају клипа његово тело је потпуно испуњено именима.

Руски сајтови пишу да су монаси свој видео поставили 4. августа на YouTube, и у њему су не само извели песму «Wasting Love» са познатог албума «Fear of the Dark» британске групе, већ су и глумили у видео клипу. Видео је снимљен на манастирском имању, у природи.

Богохулни омот за једну од плоча групе «Iron Maiden» 

Као што је и било за очекивати, кваритељ вере и разрушитељ богослужбеног поретка у СПЦ Игњатије Мидић није учинио ништа да заустави туманске хулитеље.  Његов циљ и јесте да што више људи саблазни и отера из Српске Цркве, како не би имао ко да се супротстави екуменистичко-новотарском цркворушилачком деловању.

Други, битнији разлог су паре, јер из сваког епархијског манастира он убира годишњи харач у висини 3.500 евра (плус црквене општине).

Епархијски двор у Пожаревцу  – Игњатијева идеја приликом градње двора била је да он буде саграђен у облику ћириличног слова П, са три крила величине постојећег двора, али му тадашње градске власти (част им!) то нису дозволиле

За његову хедонистичку мегаломанију потребно је брдо новца, јер како би другачије одржавао двор (који је саградио одмах по свом устоличењу), викендицу на обали Дунава, јахту (додуше, речну), путовао по иностранству, возио се у „Мерцедесима“ (било би занимљиво да објави податак колико је „Мерцедеса“ до сада променио), куповао опрему за тенис и џогинг, хранио се најскупљим јелима (у посту најчешће рибом „бранцин“ чија је цена око 20 евра за килограм) и пио најскупоценија вина (а од пива искључиво „Хајнекен“), док се, истовремено, све више Срба храни из контејнера.

Но, свако зло дође и прође, па ће тако бити и са овим – новотарским. Бог сваком човеку даје слободу да чини шта хоће, али не и докле хоће.

 

 

Извор: Борба за веру