Марко Пејковић: Зашто Вучићево клечање нема веза са Светим Симеоном већ са велеиздајом

Немањино клечање је била неутрална нула да не би дошло до минуса и није била издаја, а Вучићево непотребно клечање је минус у чијем одсуству бисмо имали нулу или чак плус

Вучић изгледа чита „Националну авангарду“ која пребира по српској историји и прави лажне паралеле да би умила Вучићеву издају. Сада су се дрзнули да себе поистовете са Светим Симеоном.

Нека неко подсети необразоване издајнике из Авангарде и самог Вучића да Немања јесте клечао пред православним царем Манојлом, али да том приликом није предао ни педаљ земље Србије коју је наследио од претходника пре тог клечања. Манојло је Немању поразио у бици и поништио му освајања, али му није ништа одузео од оног што је имао пре тих освајања.

Вучић и Авангарда клече пред протестантима и муслиманима (Меркеловом и Тачијем) и том приликом предају таквима територију Србије (фактичку контролу над Севером Косова) и корисне документе (Резолуција 1244) наслеђене од претходника. И то не зато што су поражени у боју, већ само диктата килаве ЕУ ради.

Немањино клечање је била неутрална нула да не би дошло до минуса и није била издаја, а Вучићево непотребно клечање је минус у чијем одсуству бисмо имали нулу или чак плус – дакле, Вучићево клечање је велеиздаја.

 

 

Извор: Стање ствари