Забрањеним “Сверодитељским протестом“ почела је последња битка за Србију

Богу хвала, још увек има наде за Србију, ако је судити по величанственом породичнном скупу “Сверодитељски протест“, који је због забране одржан у склопу литије монаха Антонија. За народ који је сломљен, понижен, очајан, незаинтересован и, пре свега, хипнотисан лажима евроунијатских медија, поред забране и тоталне медијске блокаде, неочекивано је да учешће у таквом догађају узме око пет хиљада људи, пре свега родитеља са децом.

Image result for decu vam ne damo

Тог дана догодио се родитељски бунт, којим су савесни родитељи показали да се не боје претње и насиља од стране колонијалне евроунијатске управе. Упркос отвореној дискриминацији и претњама, показана је доследност и спремност за борбу за своју децу и породице, што потврђују пароле које су тог дана виделе и чуле: “Нема предаје, нема повлачења! Децу вам не дамо!“ Моменат када је испред скупштине из неколико хиљада грла заорило “Децу вам не дамо“, осетила се снага, одлучност и, пре свега, огромна енергија која би могла да покрене целу Србију на борбу за слободу.

Поред родитеља, одлучност је показала и колонијална евроунијатска управа, која је, са невиђеном расистичком мржњом према традиционалној србској породици, прво забранила “Сверодитељски протест“, а  потом није дозволила да иједан медиј пренесе информацију о шетњи 5000 људи улицама главног града. Осим, наравно, дежурног антипородичног листа “Блиц“, који је на себи својствен начин тај скуп приказао у виду показне вежбе говора мржње.

Све то убедљиво показује да смо ми два света и да међу нама нема помирења. Колонијална евроунијатска управа пропагирањем лажи и игнорисањем истине, слепа и глува за проблеме народа, по налогу Вашингтона и Брисела, води рат против србске породице до њеног потпуног уништења. На том евроунијатском путу у пропаст, надамо се као непремостива препрека, стали су родитељи који активно бране своју децу и породице од присилне вакцинације, антипородичних идеологија и наметања културе смрти.

Да ли бунт родитеља представља прекретницу, после које ће устати Србија? Да ли је то толико потребна искра, која ће букнути у пламен којим ће се истопити евроунијатски окови колоније Србије? Да ли ће наступити дани слободе и правде, или наступа крај свих вредности које нас чине људима?

Одговор на ова питања зависи од свих нас. Ако смо одговорни и савесни родитељи, ако не желимо да нам децу трују, убијају или отимају, онда треба да се активно придружимо борби за слободу и права родитеља. Све странке, политичке организације или удружења која се представљају као патриотска, крајње је време да отворено подрже борбу родитеља за слободу породице. Доста је било великих речи, пређите на дела. Ако сте искрени, нама не треба ваша вербална подршка (саопштења и велики говори) којом перете своју савест, него конкретна помоћ да сачувамо наше породице и ослободимо Србију!

Са нама су Господ и Небеска Србија, зато: НЕМА ПРЕДАЈЕ, НЕМА ПОВЛАЧЕЊА! ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО! КОСОВО И МЕТОХИЈА СУ СРЦЕ СРБИЈЕ!

 

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Дана 24.05.2018. Лета Господњег.

Забринути родитељи из Шапца,                                                                                                                                  чланови Удружења                                                                                                                                                           Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију “НоВа“