ПОЗИВ на Родитељски протест “ОДБРАНА ПРАВА ДЕЦЕ И ПОРОДИЦЕ – РОДИТЕЉИ ЗА СЛОБОДУ ИЗБОРА, ПРАВА МАЈКИ И ОЧЕВА“

vak

Поштовани,

Позивамо Вас на саборност у борби за наше породице, нашу децу и нашу будућност. У небивалом времену опстанак традиционалне породице, основне ћелије нормалне и здраве државе, доведен је у питање.

Годинама Влада, Скупштина и председник Републике Србије доносе закључке о забрињавајућем демографском стању Србије. Уместо да у складу с тим помогну родитељима да се породица умножи, систематски се врши притисак над родитељима од стране власти, који је последње две године прерастао у отворено насиље.  Ми, родитељи смо изложени сталним прогонима преко судова и приморавани да плаћамо огромне новчане казне које су донете на основу антиуставних закона, а врхунац прогона представља одузимање наше деце од стране Центра за социјални рад, суровије него што су то чинили Турци или било који други окупатори кроз историју. Колико је то постало забрињавајуће, говори чињеница да децу одузимају без икакве законске основе, чак и на основу само паушалне оцене о сиромаштву породице. Да ли је то решење за страшну демографску слику Србије коју у последње време самоуверено изговарају представници власти – одузимање деце из породица које су пре тога довели до сиромаштва, или због неприхватања да ма ко експериментише на нашој деци или им намеће хомосексуализам и разврат?

Нама, родитељима су брутално одузета основна људска права и слободе која су Уставом загарантована:

  1. Да о здрављу деце сами, промишљено и одговорно, доносимо најисправније одлуке;
  2. Да нашу децу васпитавамо у складу са нашом вером, традицијом и уверењима;
  3. Да породица има самосталност, а не да неко други контролише и одређује судбину наше деце.

Због тога што смо доведени на ниво робова, што нам је угрожен елементарни опстанак, ми имамо природно право да се самоорганизујемо и супротставимо свима који нам прете уништењем. Ми родитељи не позивамо и не претимо било каквим нередима или насиљем, већ позивамо на миран родитељски протест који је мотивисан искључиво љубављу према деци. Немамо никакве личне или политичке амбиције, већ нам је циљ да се чује глас разума, да се чује наш глас који је у овом тренутку забрањен, да уразумимо власт да престане да ради против породице, доношењем антипородичних закона и мера, већ да нам омогући да користимо своја права и слободе које нам Устав гарантује.

      Родитељски протест под називом “ОДБРАНА ПРАВА ДЕЦЕ И ПОРОДИЦЕ – РОДИТЕЉИ ЗА СЛОБОДУ ИЗБОРА, ПРАВА МАЈКИ И ОЧЕВА“ одржаће се дана 19. маја у Београду на Тргу Републике са почетком у 17 часова. Први део ће трајати до 18,45 часова и том приликом ће се учесницима обратити више говорника (до сада су учешће потврдили: др Јована Стојковић, др Мила Алечковић, др Срећко Сладољев (ХР), др Лидија Гајски (ХР), др Матеја Чернич (СЛО)…), после тога се иде у породичну шетњу која се завршава испред зграде РТС-а непосредно пред почетак дневника, где ће на писарници бити предати наши захтеви.

Молимо Вас, придружите се нама и нашој деци на родитељском протесту и тако покажите бригу за Вашу децу и породице. У моменту када је доведено у питање ментално и физичко здравље наше деце и опстанак наших породица, упамтите сви Ви који се двоумите или сматрате да се Вас ово против чега дижемо свој глас не тиче, ако изгубимо ову битку за наше породице, која је ушла у завршну и одлучујућу фазу, све друге битке биће узалудне и безвредне, јер нема Србије без самосталне традиционалне породице.

        Сабрани с вером у Господа, с љубављу према деци и јединствени у намери да се изборимо за слободу и права, само тако можемо сачувати своје породице и деци оставити будућност са надом!

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!
Организатор: УГ „Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију“

Дана 27. Априла 2018. године

 

телефони и мејл за контакт
office@vakcinainfo.org
Драгана Баша
0641251654

19.маја, у 17 ч., на Тргу Републике у Београду

 

СВЕРОДИТЕЉСКИ ПРОТЕСТ

 

ЗА ОДБРАНУ ДЕЦЕ И ПОРОДИЦЕ – ЗА СЛОБОДУ ИЗБОРА, ЗА ПРАВА МАЈКИ И ОЧЕВА!

 

– ЗА право избора и информисану одлуку при вакцинацији!

– ЗА права родитеља тешко оболеле деце!

– ЗА права мајки и очева, жртава ЦЗСР!

– ЗА правду родитељима отете деце у породилиштима

– ЗА заштиту интегритета ПРИРОДНЕ  породице!

– НЕ присили у медицини!

– НЕ медијским лажима!

– НЕ малтретирању и ОТИМАЊУ деце од родитеља!

– НЕ наметању антипородичних модела и ЛГБТ идеологија кроз васпитно – образовне програме у вртићима и школама!

ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО!!!

Организатор: „Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију“

ФБ страница „VakcineINFO“

www.vakcinainfo.org