Да је жив и Павелић би био гост на Happy телевизији

Слика као доказ, на вечну срамоту Happy телевизије, безчасника Марића

Згађени смо недостатком било каквог осећаја припадања овој нацији, непоштовањем српских жртава, недостатком самопоштовања нације од стране ове ненародне власти која нам преко старог дебеовца Марића на националној фреквенцији пушта монструма Харадинаја. Доносимо вам коментар Марка Радуловића који овој окупираној Србији, или барем онима којима мозак још није испран, скрће пажњу шта следи након ове Марићеве срамоте.

„Дошли смо до тога да нам зликовце, који су лично клали Србе, на телевизијама с националном фреквенцијом приказују као да су астро-физичари и доктори наука.

Углађене, у оделима, краватама, са рукама опраним од српске крви. Јер то је она тзв. болна реалност коју ми као треба да прихватимо и да сви пљунемо по српским костима које је шиптарски *овнар расипао по Космету. За режим у Београду је опасан мит о Космету, али није опасно да нам зликовац Харадинај продаје кликере за бубреге. Српске бубреге чије је вађење лично организовао.

Браћа од задатка

И да је ово држава која држи до себе, сутра би власнику Хепија папире чешљали финансијска и све друге полиције, а неко би морао да постави и питање права на нац. фреквенцију. Ако ништа друго, а оно да би му се показало да му то више не падне на памет. Али пошто ни Марић, ни Пецони нису идејни творци тог безобразлука, већ пиони који извршавају налог, и пошто знамо да је ово део читавог једног плана припремања јавности за оно што треба да уследи у наредном периоду, јасно је и ко је морао да стави печат на тај налог за „интервју“.

Исти онај ко је практични власник свих телевизија и чији се јастребови не скидају с Хепија од јутра до мрака и који ће нам већ од сутра објашњавати како се боре за Космет. Причаће приче, а дела су оваква – да нам се злочинци и дрекавци дивљаци промовишу као углађена господа политичари и наводни данашњи пријатељи и да тиме по други пут убијају оне које су клали, да отварају ране њиховим породицама и да остварују и даље своје болесне циљеве. Са камом или овако без ње. Јер у Србији све може да прође. У Србији и њеном друштву који су постали упијач за разноразне накарадности, за разноразне лоботомије и прања мозга.“

 

 

Извор: Магацин