Срби на окуп! Вартоломеј – један од највећих слугу светских интереса | Срби на окуп!

Вартоломеј – један од највећих слугу светских интереса

Атина – Васељенски патријарх Вартоломеј, како је најављено, говориће на првом Европском самиту Конкордија (The Concordia Europe Summit in Athens) који ће се одржати у Атини 6. и 7. јуна.
 
На седници ће такође наступити и бивши амерички председник Буш, бивши председник Европске комисије Жозе Мануел Барозо, као и многи други државни и бизнис лидери.
Шта је у ствари Конкордија самит?
Какве везе овај самит има са Богом и свештеном мисијом у свету (да би тим поводом наступао и лично Васељенски патријарх)?
Као што ћемо видети, никакве. Искључиво је у служби моделирања глобализације и новог светског поретка.
Следећи дискурс говори о томе шта је Конкордија самит, указујући истовремено, под каквим „духом“ Вартоломеј размишља и функционише. То нам опет показује коегзистенцију екумениста и глобализације.
Види линк: http://mononews.gr/concordia-proti-evropaiki-diaskepsi-tha-gini-stin-athina/93307
„Конкордија, већ афирмисана у међународној перцепцији за много иновативних идеја да промовишу и акције које организује јавно-приватно партнерство, као централна зона деловања, са крајњим циљем постизања просперитетне и одрживе будућности.
Захваљујући Конкордија самита у Њујорку, где је учествовало 2500 људи из целог света, са значајним утицајем на јавно мњење, укључујући 40 бивших и садашњих шефова држава, као и водећих топ менаџмент руководилаца и непрофитних организација у циљу како би размотрили начине сарадње који ће имати утицај на кључна питања, Конкордија самит (ConcordiaSummit) сада постаје глобални играч за питања јавног партнерства и приватног сектора.
Предходне конференције својим су присуством увеличале истакнуте фигуре на глобалној политичкој сцени, као што је амерички потпредседник Џо Бајден, бивши амерички председници Џорџ В. Буш и Бил Клинтон и грчки премијер Алексис Ципрас. Оснивач и главни промотер Concordia је Libra Group (www.libra.com), мултидисциплинарна међународна група компанија са широким спектром активности на свих шест континената, припада породици Логотетис. Конкордијина подршка представља један од корпоративних развојних стубова друштвене одговорности Либра Групе (Libra Group).
Али остаје питање, о каквом ће им Православљу на самиту и о којој вери говорити Вартоломеј!?
 Они ће одмах прихватити Бога и Његову Цркву? Не! Он овим извргава руглу, свог Бога и своју Цркву!
Екуменистички пад се незадрживо наставља.
Извор: ЦАРСА