ШАЉУ ПОРУКУ СТРАХА – Камењем на кућу Оливерове прве жене (ФОТО)

Каменована породична кућа Марине Ивановић, удовице недавно убијеног Оливера Ивановића. Директор канцеларије за КиМ Марко Ђурић изјавио је да нема информацију, али да ће проверити о чему се ради

Породични дом Марине Ивановић, удовице недавно убијеног Оливера Ивановића, у којем живе њена мајка Надежда и брат Бранимир Цветнић, каменован је у ноћи ноћи између уторка и среде, али на сву срећу нико није повређен.Још увек непознати нападачи ушли су, нешто после један сат по поноћи у двориште куће у улици Сутјеска број 27 у северној Косовској Митровици и каменом разбила прозор на једној од соба. У том тренутку у кући су били бака Надежда и њен син Бранимир, који су чули ломљаву стакла, али нису веровали да су баш они мета напада.

– Мама и брат су били будни када се напад десио, али су помислили да је у питању нека флаша из кафића који се налази преко пута нас. Тек увече, када сам дошла да узмем неке своје ствари из собе, видели смо да је поломљен прозор. У соби смо пронашли и велики камен, којим је овај напад учињен, што јасно говори да је реч и смишљеном делу – говори за „Новости“ Марина Ивановић.

Она истиче да је уверена да ово није случајност, имајући у виду ситуацију која се дешавала претходних дана, и сигурна је да им је овим нападом послата одређена порука која уноси зебњу, немир и страх.

Након пријаве полицији, припадници КПС обавили су увиђај на лицу места, али још увек нема ухапшених нити осумњичених за овај напад. Од тренутка када је Оливер Ивановић убијен у овој улици појачано је присуство косовске полиције, али ни то није помогло да се овај напад деси.

Породична кућа Цветнића налази се на само двадесетак метара од места где је 16. јануара убијен лидер ГИ СДП Оливер Ивановић. Био је ожењен Марином и са њом има три сина Николу, Жарка и Јанка.

НЕМАМО ИНФОРМАЦИЈЕ О КАМЕНОВАЊУ КУЋЕ, АЛИ ЋЕМО ПРОВЕРИТИ 

Директор канцеларије за КиМ Марко Ђурић изјавио је да нема информацију да је каменована породична кућа бивше жене Оливера Ивановића, али да ће проверити о чему се ради.

Извор: Вечерње новости