Срби на окуп! Наставак притисака: ухапшен Србин на Јарињу | Срби на окуп!

Наставак притисака: ухапшен Србин на Јарињу

На Јарињу, једном од прелаза које су по налогу ЕУ и парафу из Брисела инсталирале Дачић – Вучићева влада, јуче је ухапшен Србин.

#Jarinje, #Srbin, #Hapšenje, #Policija, #Kosovo, #Metohija, #Srbija, #Sever, #KosovskaMitrovica, #Zatvor, #Dačić, #Vučić, #Vlada,
Јариње: Српски полицајци са своје стране могу само да посматрају шта сепаратисти раде. Невоља је у томе што баш тако највише и помажу стварање шиптарске творевине због чега чине тешко кривично дело против своје државе.

Такозвана „косовска полиција“, чија је управа у центру шиптарских сепаратиста у Приштини, о овом инциденту изашла је са штурим и нејасним подацима. Наведено је само да се ради о мушкарцу српске националности који је „ухапшен“ у недељу.

Додаје се и то да је ухапшен по „наређењу тзв Основног суда у Митровици“ а избацивање првог дела имена „Косовска“ јасно показује да се мисли на илегални „Суд“ при такозваној „републици Косово“. Ово је нејасно тим пре што илегални „судови“ шиптарских сепаратиста нису успостављени у Косовској Митровици па је неразумљиво ко је уопште и по ком основу могао да изда такво наређење. Због тога остаје сумња да се напросто ради о још једном у низу случаја застрашивања, малтретирања и приморавања Срба да напусте Косово и Метохију. Ово потврђује и део који каже да је ухапшени одмах „одведен на издржавање казне“ без икаквог судског процеса па макар и лажног пред сепаратистичким илегалним „судовима“.

Овакви поступци били су незамисливи све док Дачић са шиптарским терористом Хашимом Тачијем није парафирао договор у Бриселу а Вучић га унапредио, развио и на крају са Харадинајем склопио нови пакт искључиво у корист овог терористе.

#Jarinje, #Srbin, #Hapšenje, #Policija, #Kosovo, #Metohija, #Srbija, #Sever, #KosovskaMitrovica, #Zatvor, #Dačić, #Vučić, #Vlada,
Потписом у Бриселу српски народ и део државе предати шиптарским сепаратистима, на чијем су челу махом припадници терористичке „УЋК.

Лажни, такозвани „избори“ који ће уследити овог месеца још један су корак у изградњи шиптарске „државе“ на простору Косова и Метохије што у потпуности помаже актуелна Влада Србије инсталирањем криминалних структура у сепаратистичким институцијама а под заједничким именом „Српска листа“. та опција подстакла је и друге да узму учешће у овом злочиначком подухвату који за циљ има отимање Косова и Метохије од Србије.

 

 

Извор: КМ Новине