ХИТНО ЈЕ ПОТРЕБНА ФИНАНСИЈСКА ПОМОЋ ЗА ТРОШКОВЕ ЛЕЧЕЊА ПОВРЕЂЕНИХ ЧЛАНОВА ПОРОДИЦЕ ДАВИДОВИЋ

Davidovic

У несрећи која се десила у Грчкој, у кампу где су били на летовању тешке опекотине су добила три члана породице Давидовић. Хитно су смештени у болницу у Грчкој али немају новца за услуге лечења јер након прве пружене помоћи треба да се врате у Србију где ће наставити лечење. Повређени су у пожару Милан, његова супруга Лидија и син Милош. Остало троје деце је било ван шатора у коме је избио пожар и враћени су у Србију.

Током следеће недеље треба да их отпусте из болнице али пре тога морају да плате трошкове лечења који износе 15000 евра за 20 дана колико су њих троје провели у болници. Молимо овом приликом да сви који могу да помогну своје уплате изврше на број рачуна који је за ову прилику отворио Миланов отац Драгомир Давидовић у Поштанској штедионици, број рачуна је: 200-108802782-71 на име Драгомир Давидовић, Космајски трг бр. 17, Сопот са назнаком за трошкове лечења. Девизне уплате можете извршити по овде наведеним инструкцијама: devizni rn

Породицу Давидовић познају сви који долазе у манастир Светог Јустина Ћелијског у Барајеву, а Лидија је пре две године примила и сребрни орден на Сабору младости и родитељства јер има четворо деце.

Још  једном молимо вас да се одазовете позиву за помоћ, ко може и колико по својим моћима, а свакако и молитвама за њихово оздрављење.

 Уредништво Срби на окуп