„Отаџбина“: Присталице Александра Вучића на КиМ врше насиље над политичким неистомишљеницима

Пре неко вече председник Републике Србије изјави да су се, без обзира на притисак неких батинаша са Косова и Метохије, Срби одазвали на сепаратистичке изборе које је расписала Приштина што њега јако радује. Гнусна лаж. Из тог разлога Народни покрет «Отаџбина» жели да конкурише код дневног листа Курир на њихов конкурс за највећу лаж српског дикататора Александра Вучића. Јер управо су батинаши Александра Вучића приморавали Србе да изађу на шиптарске изборе. То не чуди знајући да је на челу Покрајинског одбора Српске напреде странке Зоран Милојевић звани Зеља познат по бројним инцидентима на одржаним локалним изборима широм Републике Србије, од Мионице до Врбаса, због чега су против истог поднете кривичне пријаве које никада нису процесуиране.

На завршном митингу Српске напредне странке за шиптарске изборе одржаном у Косовској Митровици само зато што је током говора један од учесника митинга на помен Александра Вучића добацио «лопове» убоден је ножем. Човек се зове Никола Ковачевић стар 23 године са пребивалиштем у околини Гњилана и хоспитализован је у болници у Косовској Митровици. Српски медији су о томе известили али ниједан од медија није рекао разлог за овакав крвави инцидент. И ова чињеница јасно говори да је председник Републике Србије масно слагао јер управо његове присталице врше насиље над политичким неистомишљеницима.

Вук Караџић је давно записао народу пословицу која гласи: «Нико крупно ко Турчин не лаже». Ипак се нашао неко ко то ради још крупније, а то је, нажалост, председник Републике Србије.

Косовска Митровица

22.06.2017. године

Информативна служба Народног покрета Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“

*

Извор: НСПМ