Срби добили председника по мери свог живота

Јуче, док сам устајао из кревета, убеђивао сам себе да је то био само страшан кошмар, а онда сам погледао вести и схватио да је то страшна реалност Србије. Највећи издајник у србској историји, евроунијатски диктатор победио је убедљиво у првом кругу избора за председника Србије. Тако се Србија претворила у криминалну творевину “Фарма Великог брата“!

Ма колико неки покушавали да докажу да су ови избори намештени и да је предизборна кампања била нерегуларна, овај евроунијатски режим на челу са неприкосновеним господаром Вучићем, право је мерило до дна палог народа Србског. Народ кога је некада красила, част, храброст и спремност на жртву због вечних вредности вере, породице и отаџбине, постала је маса која живи за тренутно задовољство и лажни мир, заборављајући на потомке. Највећи део оних који су гласали за Вучића, немају никакве материјалне користи од тога, него су то учинили због свог кукавичлука и тренутка лажног спокоја уз свима позната срамна образложења: “Без обзира што су мале пензије, примамо их редовно. Тешко се живи, али да није њега било би још горе. Он отвара нова радна места. Добар је и са западом и са Русима, зато нећемо ратовати. Није он ништа издао, па КиМ и онако није наше. Није он за педере, али тако ЕУ тражи. И ти мигранти су људи, треба их примити. Ако има грешака криви су они око њега, а не он…“.

Срби глуви и слепи 01

Поред страначке армије СНС, затим очајне масе која је гласала за Вучића, његовој победи пре свега су свесно или несвесно допринели  они који нису искористили своје право да гласају. Нисам гласао 17 година, од несретног референдума против диктатора Слободана Милошевића, јер није било правог избора. Међутим, ово су били избори на којима је свако могао и требао да нађе кандидата по својој мери, јер најважније је било изаћи и гласати против Вучића. Скоро пола Србије, уместо да преузме одговорност и гласа по савести, задовољила се да коментарише са стране, да критикује и да се надају да ће неко други уместо њих да се бори за бољу и лепшу Србију.

Због свега тога, сад нам следи невиђени терор. Диктатор је потврдио да има подршку “народа“ и сада га више ништа не спречава да успешно доврши своју издајничку мисију по налогу Запада. Следи нам између осталог: промена устава који ће се прилагодити издајничким потребама евроунијатског режима; признање такозване шиптарске државе “Косово“ и давање аутономије деловима Србије која води ка отцепљењу; доношење низа закона чији је циљ уништење породице (легализације геј бракова и усвајање наше деце од стране истих, приморавање на вакцинисање деце без обзира на последице по здравље…);  уништење школског и здраственог система погубним реформама; затварање фирми и масовно отпуштање радника; стално насељавање Србије лажним мигрантима; тотална распродаја државних и друштвених ресурса итд.

Поред срамоте и бола који смо доживели после ових избора, има нешто и позитивно. Србија је чула за домаћина и патриоту, који ствари назива правим именом, који је јасно указао на начин опоравка Србије и који се храбро и одлучно супроставио издајничком евроунијатском режиму на челу са Вучићем, а то је г.Милан Стаматовић, чије време тек долази!

Срби, уместо што водите празне приче и кривите друге за свој понижавајући положај, схватите да смо поробљени и да слобода тражи борбу и жртву свих нас, да се битка у боју води или како нам поручује Св.кнез Лазар: “Није питање хоћемо ли или нећемо да се боримо, већ хоћемо ли или нећемо да постојимо“.

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Дана 21.3/4.4.2017. лета Господњег
грешни раб Божији
Горан Живковић