Медији прећутали годишњицу смрти Слађе из Либије

Већина медија у Србији, били контролисани од стране режима или страних центара моћи, скандалозно су прећутали годишњицу смрти Слађане Станковић у Либији, као да се та погибија никада није ни десила!

Смрт српског дипломате 21. фебруара прошле године постала је „забрањена тема“ за српску јавност из неколико разлога: пре свега, вест о томе да су пројектили НАТО пакта лишили живота српске дипломате и цивиле, откривена је на дан када је српска власт потписивала „историјски“ (квислиншки) споразум са том војном алијансом! Тако је причу Николића и Вучића да су НАТО наши партнери потпуно покопала чињеница да су ракете тих партнера усмртили наше држављане, Слађану Станковић и Јовицу Стипића и да их у томе није спречила ни чињеница да су знали како се они налазе на локацији која ће бити бомбардована!

Такође, премијер Вучић је неодмереним изјавама неколико пута подгревао наду породице Станковић и других отетих, које су припадници ИСИС-а отели још октобра 2015., објашњавајући на националним фреквенцијама да „наше службе знају где се нaлазе Станковић и Јовица Стипић“, да су преговори у току и чувено „да верује како ће бити ослобођени у наредних 48 сати“. Од тих 48 сати прошло је још неколико месеци пре њихове сурове егзекуције од стране НАТО.

Зато не треба да чуди што уредницима не пада напамет да подсећају на ове тужне догађаје и околности око њих.

*

Извор: ИН4С