Председништво СНС-а: Вучић кандидат за председника

Резултат слика за вучићНакон седнице председништва СНС-а Небојша Стефановић рекао да је једногласно изгласано да Александар Вучић буде кандидат напредњака за председника, јавља репортер РТС-а.

„Вучић, једногласно“, рекао је члан Председништва СНС-а Небојша Стефановић након седнице.

Вучић је по изласку из сале, упитан да ли је он кандидат, кратко рекао да ће ускоро у саопштењу све бити прецизно наведено.

„Ја сам увек фер и одговарам на свако ваше питање, замолићу вас сада да не одговарам ништа пошто је саопштење врло прецизно“, рекао је лидер СНС-а.

У саопштењу је наведено да Председништво српских напредњака предлаже Главном одбору Странке да за председника Републике Србије, као свог кандидата, истакне Александра Вучића. Та одлука, како се наводи, донета је једногласно.

„Председник Српске напредне странке, Александар Вучић, обавезује се да у најбољој вери настави разговоре са данашњим председником Републике, Томиславом Николићем, и покуша да обезбеди пуно државно јединство свих одговорних фактора у Републици Србији, у намери да се Србија одбрани од снага прошлости и обезбеди њен даљи напредак. Такође, председник Српске напредне странке, Александар Вучић, дужан је да разговара са свим партнерима Српске напредне странке и покуша да обезбеди широку народну подршку за победу на предстојећим изборима“, наведено је у саопштењу.

Седница Главног одбора Српске напредне странке, на којој ће бити донета одлука, биће одржана у петак, 17. фебруара 2017. године, са почетком у 17.30 часова, у Центру „Сава“.

*

Извор: РТС