ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ ПАЗАРА О ДИВЉОЈ ГРАДЊИ ЗУКОРЛИЋА: Државо, поштуј закон!

Нихат Бишевац нагласио да је градска управа предузела све да се у градњи и свим другим областима поштују закони. најављује тужбу против Зукорлића

  Нихат Бишевац

УЗУРПАЦИЈА градског трга, брутална отимачина градске имовине и дивља градња на градском земљишту уносе нервозу и страх међу житеље Новог Пазара, срозавају имиџ града и прете да уруше све добро што смо последњих година урадили. Због безакоња које траје дуго, заобилазе нас страни инвеститори и туристи.

Ово је, у разговору с новинарима, казао Нихат Бишевац, градоначелник Новог Пазара, који је нагласио да је градска управа предузела све да се у градњи и свим другим областима поштују закони, да се у старту спречи покушај дивље градње иза које стоји посланик Муамер Зукорлић, али да је у тој борби немоћна јер нема подршку надлежних институција.

Градоначеник демантује све оптужбе на свој рачун и најављује тужбу против Зукорлића. Додаје да је доградња зграда Националне службе запошљавања и Вишег суда рађена строго према прописима. Тврди да Исламска заједница никада није тражила дозволу ни за један објекат, нити за проширење Исламског факултета, као и да није реч о сукобу града и ИЗ, већ између челника града, „кријући се иза вере, брутално креше закон и раде за себе“.