Вучић оставио Србе у Рашкој на милост и немилост Зукорлића

У сенци пораза и победа тенисера Ђоковића и измишљених атентата на председника владе, готово незапажено је прошла вест да је држава коју представља њен апсолутни господар Вучић, обзнанила да је слабија од бившег муфтије Муарема Зукорлића.

После великог понижења државе Србије, када су Вучићеви партијски послушници изабрали за председника скупштинског Одбора за образовање, науку и технолошки развој, отвореног србомрсца и екстремисту Муарема Зукорлића, Вучић је истог члана своје владајуће коалиције, јавно ставио изнад закона, одбијајући да му се сруши нелегално подигнут објекат у Новом Пазару.[1] Умишљени апсолутни господар Србије Вучић, још једном је потврдио да он једино господари Србима и да закони који се пишу у Бриселу важе само за Србе. За остале грађане Србије, важе неки други закони и да се њима управља из Мађарске, Албаније, Турске, Хрватске …

Handzar-Divizija1-620x350

Фашиста Аћим Ефендија основао Ханџар дивизију, а Зукорлић обновио!

Ово, нажалост, није први пут, да се држава којом се управља из Брисела и Вашингтона, а преко амбасадора у Београду, повлачи пред бахатим и изазивачким понашањем Зукорлића, који руководи муслиманским ектремима и криминалцима у Рашкој(Санџаку), за шта га оптужују и његови сународници. Као муфтија, он је познат по радикалном представљању ислама, а који је основ за врбовање младих муслимана и слање у Сирију. Подсетићемо само на најизраженије испаде Зукорлића: јун 2010.године тражи промену Устава, да бошњаци постану конститутиван народ уз поруку: “Уколико се запали Санџак, гореће Србија…“; септембар 2014.године Зукорлић парадира кроз Нови Пазар са својм личном војском обученом у униформе злогласне “Ханџар дивизије“; његово активно мешање у догађаје у БиХ, посебно у Сребреници где је чак пријавио и пребивалиште.

 

 Заједно на истом задатку, уништење Србије!

Заједно на истом задатку, уништење Србије!

И тако, док полиција све жешће ратује са сопственим народом, разни екстремисти попут Зукорлића успешно остварују своје сепаристичке планове. Најновији догађаји са бившим муфтијом потврдили су да Србија не управља Рашком, већ самопроглашени вођа муслимана Муарем Зукорлић, који отворено ради против Србије, са крајним циљем стварање некакве аутономне области Санџак која би се временом припојила БиХ. Зукорлић само чека миг са запада па да запали Рашку и крене у остварење наведеног циља. За то време, Срби у Рашкој живе у све већем страху за своју безбедност, при чему им није дозвољено да јавно манифестују своју верску и националну припадност (забрањене Црквене Литије кроз град, прославе победа наших спортиста…), док са друге стране муслимански екстремисти јавно манифестују мржњу према Србији и народу Србском. Такође, и сви они муслимани у Рашкој, који су у већини досада били лојални овој држави, после оваквих сулудих поступака власти, где се ектремизам награђује и ставља изнад закона, тешко да ће то и даље бити.

Оправдано сумњамо да оваквим понашењем издајнички евроунијатски режим на челу са Александром Вучићем пушта низ воду још један део Србије и наговештава страдање и егзодус Срба у Рашкој. Они су послали јасну поруку Србима у Рашкој, као што чине са Србима на окупираном КиМ, да их не могу и неће заштити од терора, који је за сада прикривен, док Зукорлић и слични не добију знак из Вашингтона и Брисела.

А ти Србијо добро упамти, да свако ко овој власти помаже на било који начин, макар и ћутањем, саучесник је у злочину над Србијом. Да би нам била мирна савест, треба да се супроставимо издаји у складу са својим могућностима, а остало препустити Богу са вером и молитвом.

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божју помоћ догодине у Призрену!

Дана 11 /24.11.2016.лето Господње.
Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“
МО Шабац – Мачва


[1] Изјава А.Вучића поводом рушења нелегално подигнутог објекта у Новом Пазару:“Мислите ли да ће муфтија да пусти да му то тек тако неко сруши без присутних пет хиљада људи?! Па неће и већ вам је то рекао и сада ја питам да ме посаветујете како да то срушимо.“