УЖАС! У Србију стигао „Реборн“ документ! ЕУ захтева да Србија прода ЕПС, Имлек, ПКБ, изворе воде…

Српске дипломате како сазнајемо, налазе се у новом шоку. Стигла је нова директива из Европске уније и то у документима под називом „Реборн“.

Картели у Србији

У буквалном преводу ова реч значи „Поновно рођење“ или „Преображај“ а документ је заиста стравичне садржине. Наиме, у овом захтеву Брисела., Србија тјс њена Влада мора да покрене завршницу распордаје природних резервоара и извориште пијаће воде, али и многих природних ресурса. Од река до планина.

Овим делом тако је и продата река Власина арапском конзорцијуму, за који је Вучић рекао да је у последњи час дошао „помоћи“. У документу стоји и то да се мора завршити процес приватизације медија, те да само РТС има права задржати национални статус, али да финансије морају обезбедити грађани преко нових намета.

Многа од ових предузећа која се налазе на листи, добрим делом су већ у власништву странаца, а Србија има удео власништва у том пословном партнерству, популарном названом „Конзирцијум“.

Оно што додатно узнемирава јесте захтев за одрицаање од свих главних државних предузећа. Тако се Србија мора одрећи У ПОТПУНОСТИ Имлека, ПКБ комплекса али и ЕПС-а као и стратешких предузећа у области телекомуникационих услига, највише се мисли на ЕПС. Докле и куда све ово иде, заиста је питање!?

„Реборн“ документ раније је стигао и у Хрватску која се морала одрећи многобројних острва и отока, а јавности је све било „упаковано“ као спас од ликвидације и банкрота.

Уједно тржиште мора бити препуштено страним фирмама, што значи да ћемо морати увозити више производа, а то даље имплицира на пораст цена.


Извор: Слободни медији