ЕУ педофилске вредности: Када ирачки избеглица силује србско дете онда је то „споразумни секс“!?

„Оваква одлука суда није обична перверзија правде, она је много више… У ствари овде се дефакто ради о легализацији педофилије у оквиру перверзног аустријског друштва, и могуће да је оваква одлука била додатно мотивисана етничком мржњом и расном нетрпељивошћу (овде треба растумачити да је историјски и научно прихваћен, у контексту другог светског рата, специфични појам нацистичког расизма према нижој „словенској раси“) зато што је у овом случају жртва силовања био Србски дечак, а не етнички Аустријанац (Немац)- а као што добро знамо, Аустријанци и Немци имају „генетску предрасуду“ и историјску нетрпељивост према Србској нацији у целини…

…Да је рецимо дечја жртва био „чист Немац“, убеђен сам да би одлука суда била праведна, или у најмању руку праведнија…“ – М.Н.

ФБР 26.10.2016, М. Новаковић

Силоватељ Амир Р

Силоватељ Амир Р.

807074Тешко је писати овај чланак без осећаја мучнине у стомаку. Мучнине коју проузрокује скандалозна и невероватна одлука Врховног бечког суда, публикована пре два дана, према којој (потпуно доказано- признањем силоватеља ирачког избеглице Амира А., и необоривим форензичким доказима) брутално силовање десетогодишњег србског дечака Горана Р., на јавном базену, нема довољно елемената за осуду, због наводне „чињенице“, да силоватељ „није разумео“ да дете „не жели секс“- што према овом, ментално и морално ишчашеном, аустријском судији подразумева да је „жртва добровољно силована“. Сходно таквој ишчашеној логици аустријски „врховни суд“ је поништио првостепену пресуду нижег суда, од шест година затвора. Напомена, и првостепена пресуда је била скандалозно блага, јер аустријски закон дозвољава казну до 15 година робије за екстремне случајева силовања, као што је на пример силовање детета.

Овај стравични злочин се одиграо 2 децембра прошле године, на бечком јавном базену Терезинбад где се у то време рекреирао већи број школске деце. Силоватељ Амир је једноставно зграбио малог Горана испод туша и увукао га у тоалет кабину, где га је брутално силовао пуних 45 минута, игноришући његов плач и запомагање- нико наводно није чуо дечје крике за помоћ. Дечаку је помоћ указана тек кад се обратио службеном спасиоцу. Мали Горан је потом хоспитализован са тешким телесним повредама и много тежим психолошким траумама, које ће га пратити цео живот. Након почињеног злодела, ирачки избеглица се вратио на базен где је наставио „да се рекреира“, према аустријским медијима, ухапшен је у тренутку док је безбрижно користио базенску скакаоницу.

Такође према аустријским медијима, ирачки избеглица је доведен на базен „ради културне адаптације и социјалног уклапања“ у аустријско друштво. Аустријске власти су пуних три месеца одбијале да саопште јавност детаље овог злочина, наводно због његове осетљивости- другим речима због „мулти-култи“ политичке коректности…  Иронично овај ирачки муслиман је стигао у Аустрију у септембру 2015 користећи „балканску руту, преко Србије, у коју је претходно ушао илегално.

hro-silovanje_620x0

Мајка силованог детета Дуња Р.

Породица малог Горана је стигла у Аустрију 90их година бежећи од рата. Мајка Дуња Р. истиче да су они сами провели пет година у Србији у избегличким прихватилиштима, и да је децу васпитавала да поштују друге, нарочито избеглице са сличним судбинама, без обзира на веру и националност. Дуња је иначе самохрана мајка са петоро деце. Овај страшни догађај је оставио вечите и болне трауме на све чланове породице. Дуња је инсистирала да силоватељ буде најоштрије кажњен, и потом депортован из Аустрије. Ова последња скандалозна одлука врховног суда, која наводно штити права силоватеља је само додатна траума за њу и децу. Да не спомињемо додатне трауме за малог Горана који ће морати још једном да преживи пакао новог судског процеса,

Још скандалозније је управо телевизовано резоновање бечког адвоката силоватеља Амира А., извесног Роланда Киера, који је гостујући у емисији Русије Данас, ноншалантно изјавио да је суд морао да поништи првостепену одлуку, јер је наводно доказано да силоватељ није могао да разуме да дечак  не пристаје да буде силован, јер наводно ирачки силоватељ није разумео реч „не“. Адвокат Киер је додао да је веома задовољан одлуком врховног суда, који је поништио првостепену пресуду.

decaci-silovanje-seksualno-zlostavljanje-1381787286-381203-696x470И док исписујем ове редове,осећај мучнине је само јачи. На ову скандалозну вест сам одреаговао одмах, пре два дана, у свом чланку на енглеском  језику (на енглеском ФБР блогу) под насловом „Аустријски `наци судија` пресудио да је брутално силовање србског детета од стране ирачког избеглице био споразумни секс, одбацивши првостепену пресуду“. Ево садржаја мог коментара, преведеног са енглеског на србски:

„Оваква одлука суда није обична перверзија правде, она је много више… У ствари овде се дефакто ради о легализацији педофилије у оквиру перверзног аустријског друштва, и могуће да је оваква одлука била додатно мотивисана етничком мржњом и расном нетрпељивошћу (овде треба растумачити да је историјски и научно прихваћен, у контексту другог светског рата, специфични појам нацистичког расизма према нижој „словенској раси“) зато што је у овом случају жртва силовања био Србски дечак, а не етнички Аустријанац (Немац)- а као што добро знамо, Аустријанци и Немци имају „генетску предрасуду“ и историјску нетрпељивост према Србској нацији у целини…

…Да је рецимо дечја жртва био „чист Немац“, убеђен сам да би одлука суда била праведна, или у најмању руку праведнија…“

На крају желим да нагласим , да сам ипак убеђен да је главни мотивишући фактор за овакву скандалозну, и ван свих моралних и легалних норми, пресуду, био „притајени“ педофилски мотив аустријске (евроунијске) елите. Шта ће нам бољи доказ  од чињенице да у Британији још од средине седамдесетих година неометано делује организација ПИЕ, која се бори за легализацију педофилије.

Данас у више евроунијских нордијских земаља отворено делују и друге организације које неометано заговарају легализацију педофилије. Као што сам претходно документовао у неким својим анализама, широм Евроуније предшколска и школска деца се, рецимо у Норвешкој и Холандији, организовано одводе на хомосексуалне параде, често без знања родитеља, где неретко присуствују јавним „сексуалним актима“ хомосексуалних девијаната.

Овај мучни, и очигледно неким мрачним поривима мотивисани, аустријски случај је тешко посматрати изван контекста горе описане западне декаденције и њихових потпуно ишчашених моралних вредности, које се ових дана и нама у Србији намећу под плаштом заштите људских права и универзалних вредности, док у ствари имају за циљ хомосексуализацију србског друштва, и затирање породичних и свих осталих традиционалних вредности…

Написао Миодраг Новаковић

РЕФЕРЕНЦЕ:

https://www.rt.com/

http://srbin.info/2015/03/17/monstrumi-u-vucicevoj-vladi-o-seksualnom-zlostavljanju-dece/comment-page-265/?lang=lat

https://fbreporter.org/2016/10/25/austrian-nazi-judge-ruled-that-brutal-rape-of-serbian-child-by-iraqi-refugee-was-consensual-sex-dropping-charges/

https://www.rt.com/news/348273-refugees-austria-sexual-assault/

http://www.krone.at/oesterreich/fluechtling-vergewaltigt-bub-sechs-jahre-haft-uebergriff-in-wien-story-514995

https://www.rt.com/news/331594-iraqi-refugee-raped-boy/

https://www.rt.com/news/363890-iraqi-refugee-rape-austria/

http://fakti.org/globotpor/austrija-pokazala-da-je-cena-za-silovanje-srpskih-decaka-samo-sest-godina-zatvora