Србија, геј, Тора

parada-ponosa-mondo-stefan-stojanovic-48-700x462

У пубертетским сновима моје давне младости, када сеоски становници нису ни помишљали да педерастија постоји, а сами педери су се скривали по тамним градским угловима, ја сам се бавио изучавањем радова Томаза Кампанеле о граду Сунца. За мене је посебно привлачна била глава о заједничким градским бањама где су мушкарци и жене могли пронаћи себи пар и без оклевања учинити све што је природа пожелела.

Но, потом сам, сазревајући, схватио да се учење Кампанеле никада неће реализовати, зато што су из тамних градских углова на улицу изашли педери који изјављују да је пут човечанства окренут на сасвим другу страну. Кампанела са његовом брзинском љубављу између мушкарца и жене, је био глуп. Брзинска љубав може бити с ким вам је угодно, независно од пола и порекла. Само да се креће. Мада ни то није обавезно.

И њихов број је почео муњевито да се повећава. На недавну “параду поноса” у Мадриду изашло је више од 150 хиљада људи и сад је тенденција постала очигледна.

Иако, наравно, у Београду се 150 хиљада чланова ЛГБТ заједнице засигурно неће скупити. За то је Србији неопходно да ступи у ЕУ, а најнапреднији српски грађани ће пролазити кроз стажирање у геј-клубовима Хамбурга или Амстердама.

Мислим да ће се неки кругови у Европи, одговорни за полни прогрес човечанства, озбиљно заузети за Србију. Међу Србима је веома низак проценат дегенерика, а то је према мишљењу таквих кругова озбиљан недостатак. У Европској унији здраве нације нису препоручљиве, јер су способне на неочекиване поступке. Болесне нације су много послушније. А Срби воде исувише здрав начин живота и још нису сасвим заборавили на Исуса Христа. Зато, да би схватили какви требате постати, дођите у Амстердам и прошетајте улицама тог дивног града. Запашће вам за око мнобогбројна колица са децом-инвалидима и пролазници за наказним обликом лобање. То је резултат нарушавања природних закона, одобравањем масовног пушења марихуане и других увесељавајућих прашкова.

Мало ко од учесника ЛГБТ размишља о томе да изопаченост носи много више последица него ХИВ инфекција и полне болести. Невидљиви печат се тиме лупи на генетику тих људи и наказна је њихова наследност.

Човечанство је пролазило кроз такве лекције веома давно, још у освит своје историје. И појаве ЛГБТ такође су биле масовне, али су се увек лоше завршавале. У античком свету ти изопаченици су били не само обични, него и озакоњени. Они су чак опевани у баладама и драмама тадашње стваралачке интелигенције (ваљда сте свесни на шта је све способна стваралачка интелигенција). Једна од најпопуларнијих поема је Апулејев[1] “Златни магарац” која говори о сексуалним авантурама те животиње међу познатим грађанима Старе Грчке, до дан данас је позната у круговима познавалаца. Само што је сва та сведозвољеност увек доводила до дегенерације друштва и његовог распада. Један од разлога пада Римске империје било је морално разлагање патриција и потпуно разуздана развратност.

Све ове опасности подорбно су истакнуте у јудејској Тори, која је потом постала фундаментом за хришћанство. Јудејски првосвештеници су бринули о здрављу свог народа и забележили су у Тори непромењиве моралне принципе:

“(22) И не лежи са мушкарцем као што лежеш са женом, то је мрзост;

(23) И не дозволи себи лежање ни са каквом стоком, да би је осквернио; и жена да не стане пред стоком ради сједињења с њом: то је гнусоба.

(24) Не скрнавите се ничим таквим, јер свим тим су се скрнавили народи које сам Ја прогнао од вас.

(25) И оскравила се земља и Ја сам тражио кривицу за њу и избљувала је земља оне које живе на њој;

(26) А ви поштујте заповести Моје и законе Моје, и не чините ништа од тих мрзости – ни туђинац, ни дошљак који дође међу вас;

(27) Јер све те мрзости су чинили људи ове земље, што су пред вама, и оскрнављена је земља;

(28) Да вас земља не би избљувала ако је оскрнавите, као што је избљувала народ који је био пре вас;

(29) Јер сви који учине (било какву) од тих мрзости, душе таквих биће истребљене међу народом својим”.

И главни завет: “Не скрнавите. Кршење тих закона квари душу човека, чини га неспособним за схватање добра. Он постаје сличан животињи која покушава на све могуће и немогуће начине да задовољи своје инстикте и не размишља о последицама. То се одражава на све мисли човекове, на његова дела и поступке. Његова веза са Творцем слаби, јер се за кршење тих закона налаже казна (одсецање душе од Извора живота)”.

У та сурова времена нарушавање заповести Торе имало је за последицу смртну казну.

Постхришћанска Европа увлачи Србију у свој свет, који се већ може назвати антихришћанским. У мом личном доживљају кревељења изопаченика на ЛГБТ парадама веома подсећају на кревељење демона.Толико је то одвратно и противприродно. То је позив нормалним људима да постану ненормални.

Србију управо тамо гурају.


слика http://www.srekja.mk/gej-parada-beograd/ 

[1] Латински књижевник Апулеј у чијем делу “Златни магарац” видимо изопаченост тадашњег друштва која је и довела до нестанка те цивилизације (примедба преводиоца)


Извор: Фонд стратешке културе