Реаговања поводом злочина код Шида – Народ мора коначно да схвати да је у питању модерна инвазија на Европу а првенствено на Србију

СРБски ФБРепортер: Поводом вести да је у селу код Шида један младић избоден ножем и да је починилац тог ужасног дела мигрант, објављујемо у наставку текста реаговања наших сарадника са Косова и Метохије.

politicar_dogadaj_template_noz_policijasrpska

(Блиц) У сремском селу Вашици код Шида ноћас око четири сата, један мигрант је ножем избо мештана Вашице, М.А. (25). Нападнути младић је, како „Блиц“ сазнаје у полицији, три пута убоден ножем.

– Младић је у Општу болницу у Сремској Митровици примљен јутрос у 4.55 сати са тешким поовредама опасним по живот. Ради се о три убодне ране у грудни кош са пробојем дијафрагме, желуца и јетре. Пацијент је оперисан и сада се налази у јединици интезивне неге. Његово стање је стабилно, потврдио је за „Блиц“ дежурни хирург др Горан Ивић.

Како незванично сазнајемо младић се из Шида враћао кући када га је у Вашици напао мигрант. Узроци напада су непознати. ПУ Сремска Митровица још није издала званично сасопштење поводом инцидента, па није познато да ли је мигрант нападач идентификован и ухапшен.

*****

Игор

Игор Војиновић, 10.9.2016.

Родитељи, родбина, кумови, комшије и пријатељи повријеђеног МОРАЈУ да се организују и моментално да преко свега могућег затраже кривичну одговорност Вучића и Вулина. Шид мора да устане на ноге. Очекујте и много горе злочине широм Србије.

Народ мора коначно да схвати док не буде касно, да је у питању модерна инвазија на Европу а првенствено на Србију. Сви медији су под контролом Запада и испирају мозак народу како се ради о „јадним избеглицама“, алудирајући на саосјећање и повезивањем са вјечним избјегличким статусом већине Србља. Уз то отупљују могућност отпора, а самим терористима омогућавају да раде шта годе хоће.

Не постоји вјеродостојан податак колико десетина хиљада ових терориста је у Србији, али се зна да сви који су овдје регистровани могу бити враћени из земаља ЕУ. Антиљудски режим Александра Вучића их доводи, финансира од нашег новца и препушта им нашу земљу, имовину и породице. Полиција и војска штите ове терористе, као и свако друго зло у Србији. Једино рјешење је алармирање јавности, тражење одговорности Вучића и Вулина, као и самоорганизовање по селима и градовима.

Срби, уколико не схвате шта се дешава нађи ће се усред пакла. Запад је процијенио да су Шиптари, Цигани, Бошњаци и други спори у уништењу Сrбије, а Западу се жури, те су довели најгоре монструме на планети из Азије и Африке, који су у својим земљма починили бруталне злочине.

***

Саша

Саша Касаловић, 10.9.2016.

Када је Вучић Аца кренуо у обрачун са бранитељима северног Косова и Метохије тако што је са српском жандармеријом прво уклонио барикаде а затим, насилно и кршећи Устав Србије, распустио легитимне представнике Срба у локалним самоуправама на северу КиМ…

… и када је организовањем шиптарских избора, а потом, када излазак бирача није био задовољавајући, организовао разбијање гласачких кутија како би поновио неуспеле шиптарске изборе да би крађом гласова обезбедио привид да су Срби са севера КиМ пристали да се покоре институцијама терориста из Приштине…

… тада смо ми, Срби, браниоци Отаџбине са барикада, упозоравали остатак Србије и молили Србе да изађу на улице и уклоне издајнички режим Александра Вучића.

Упозоравали смо их и подсећали на завет кнеза Лазара, светог мученика косовског, да ако не одбране Косово и ако се не пробуде на време, да ће им, како је и Свети кнез говорио, Косово пред кућни праг доћи.

Нису хтели Срби из осакаћене и сужене Србије да чују вапај своје браће са севера КиМ, као што га нису чули ни од своје браће из книнског Косова.

И онда се почело догађати оно што је речима светог кнеза остављено као упозорење.

Препустила су наша поспана браћа свето Косово муслиманима и сада се, баш као што је и речено да ће бити, Косово, као сенка Србинова, враћа свакоме од њих.

Косово се, у виду оних којима је препуштено, вратило заборавном србском народу да га са сваким муслиманом који га скрнави забоде у тело Србиново и да га на болан начин пробуди.

Исти онај злотвор који је политичким интригама Косово препустио муслиманима, довео је муслимане у Србију да чине исто оно што чине и на Косову.

Отворене ране Косовске ће отварати живе ране на Србину све док се овај не пробуди и не искупи за прећутно пристајање на издају Светог Косова. Е зато се дешава ово што се дешава и зато муслимани мигранти ножевима отварају живе ране по телу Србиновом. Тако ће бити све док се Срби не покају за одрицање од места на коме једино могу завредети живот вечни.

Пут на Небеса води са Косова, а ко заборави Косово, њега заборави Бог.

Ето… зато је све ово овако.


Извор: СРБски ФБРепортер