ВУЧИЋ ПОБЕСНЕО, СУТРА BАНРЕДНА КОНФЕРЕНЦИЈА: Прлаиновић га уништио ко нико да сад (ВИДЕО)

Изјава ватерполисте Aндрије Прлаиновића о катастрофалном стању спорта у Србији за шта криви политичаре распаметила је српског премијера Александра Вучића. Изјава ватерполисте одјекнула је данас друштвеним мрежама и тотално срушила план медијског тима СНС-а да се повратак спортиста искористи за промоцију Александра Вучића.

Вучић бесан

Напредњаци су планирали да премијер дочека спортисте на аеродрому а да се онда са њима превезе до балкона Скупштине града, међутим Прлаиновићев искрен говор у директном преносу РТС распаметио је Вучића и натерао га да одустане од тога, сазнаје Ослобођење у Влади Србије..

СНС је прво активирао страначке ботове који су преко друштвених мрежа и у коментарима у медијима који су смели да пренесу видео покушали да дискредитују спортисту, али је већина грађана стала у одбрану освајача олимпијског залата за Србију. Када су Вучићу рекли да ботови не могу да одраде посао, он је наредио да се хитно за сутра закаже конференција за медије на којој ће говорити о улагању у спорт, тврди саговорник Ослобођења

– Премијер ће одговорити и на многе лажи и неистине које су поводом улагања државе у врхунски спорт, последњих дана у јавности износили поједини политичари и неки медијски послeници”- саопштила је Канцеларија за сарадњу са медијима Владе Србије.

Вучић је планирао да олимпијске успехе окрене у своју корист, али сада мора да се правда због тога што је дозволио даље пропадање српског спорта. Наш саговорник је психичко стање премијера описа као „тешко“.


Извор: Ослобођење