Злочинац поново на месту злочина

Вучић и Бајден

Фашиста Бајден, захваљујући пасјој послушности Вучића, Србију сматра за америчко двориште, са којим може да ради шта год му се прохте!

       Велики србомрзац Џозеф Бајден поново је у Србији, са намером да стави тачку на завршетак неозваниченог злочиначког плана “Уништење Србије“. Спровођење тог плана почело је бомбардовањем Србије 1999.г. од стране НАТО-а, када је Бајден, у име оних који управљају овим палим светом, послао јасну поруку шта је њихов циљ: Све Србе треба послати у концентрационе логоре[1]‘.  У Србију је дошао први пут 2009. године да би издајничком режиму у Београду дао заповести како издају КиМ спровести до краја, и при том уклонити све оне који то спречавају. Убрзо после тога, издајничка екуменистичко-евроунијатска коалиција креће у обрачун са оним који је претстављао највећу препреку потпуној издаји, а то је владика рашко-призренски и косовско-метохијски Артемија.

       Да подсетимо оне кратке памети, оне који намерно заборављају, а сада се представљају као патриоте којима је стало до Србије, a при томе блиско сарађују са екуменистима из београдске патријаршије, владика Артемије је спречио да се издаја изврши много раније. После повлачења војске и полиције, народ на КиМ био је препуштен на милост и немилост шиптарских терориста, уз немо посматрање КФОР-а. Тада би дошло до потпуног егзодуса Срба са КиМ, да владика Артемије није сабрао народ, формирао Србско национално веће са истакнутим Србима и тако отпочео одлучно борбу за очување Срба на КиМ. Док је владика Артемије сабирао, други су расипали, покушавајући на све начине да разбију то јединство Срба на КиМ, а све по налогу из Вашингтона, Брисела и Ватикана.

Сава Јањић и Џозеф Бајден

Екумениста Сава Јањић са сатанистом Џозефом Бајденом, на истом задатку стварања “Велике Албаније!

Када је владика Артемија 2010.године, заједничком акцијом екуменистичко-евроунијатских снага уз помоћ шиптарских терориста протеран са КиМ, издаја је кренула без икаквих проблема. Убрзо су почели отворени преговори издајничке власти у Београду и шиптарских терориста, који су крунисани Бриселским споразумом, чиме је призната терористичка творевина, држава “Косово“. У складу са тим споразумом, Београдска патријаршија је признала шиптарску државу, када је екумениста и пацифиста на трону Светог Саве Иринеј Гавриловић позвао Србе на КиМ да изађу на Тачијеве изборе.

Нови долазак фашисте Бајдена, који је за Србе рекао: Срби су неписмени дегенерици, убице беба, кољачи и силеџије[2], значи да ће Вучићев издајнички режим, уз благослов екумениста, да стави тачку на издају. Прво ће допустити да такозвана држава “Косово“ постане члан Уједињених нација, затим следи избацивање дела наше територије из Устава, и након тога, званично признање.

         Због наведеног, протесте не треба организовати против Бајдена, већ против главних криваца за овакво стање у Србији, а то је издајнички режим у Београду, који слепо извршава све наредбе светских моћника. Бајден ће бити и отићи, а издајнички режим остаје, зато Срби послушајте данас највећег борца за КиМ, владику Артемија: “…да се пробудимо, да пазимо за ким идемо и коме служимо, под којим се барјаком налазимо – под барјаком Светог Кнеза Лазара или под барјаком Вука Бранковића и данашњих многих Бранковића који издају и Косово и наш народ ма где се он налазио![3]

Како радили тако нам Господ помагао!
Уз Божију помоћ, догодине у Призрену!

Дана 02/15.08.2016.лета Господњег
Свесрпска народна организација “СРБИ НА ОКУП“
месни одбор Шабац – Мачва


[1] [1] изговорено приликом Бајденовог гостовања на CNN1. 8. 1993.г.

[2] изговорено приликом Бајденовог гостовања на CNN1. 8. 1993.г.

[3] Беседа на Видовдан 2013.г.