Млада српска снага: Власт и НВО две стране истог новчића (ВИДЕО)

Издајничке НВО

Млада српска снага осмислила је врло креативан материјал који се односи на откривање истине о раду, финансирању и циљу великог дела НВО организација у Србији, са посебним освртом на оне који учествују у иницијативи „Не давимо Београд“ и око протеста око РТВ-а.

Као реакција на све чешће протесте које организују невладине организације у склопу иницијативе „Не да(ви)мо Београд“ и „Подржи РТВ„, а које служе само за каналисање народног незадовољства у жељеном правцу, желимо да скренемо пажњу на рад истакнутих НВО у Новом Саду и Београду, као и да подсетимо људе на све њихове изјаве и акције минулих година, изјавила је Млада српска снага.

„Наш став је да циљ тих протеста није битан, јер су власт и НВО две стране истог новчића, и да не требамо губити фокус са актера истих већ да удружено ширимо истину о њима“, додају Млади.

У складу са тим представљају први прилог њихове кампање о раду невладиних организација у Србији. Почели су са Иницијативом младих за људска права – активним учесницима „Не да(ви)мо Београд“ протеста.

„Они можда нису најпознатији али су свакако најактивнији“, поручују на крају.


Извор: ИН4С