Родитељска казна изазвала полемику у јавности (видео)

Савана, САД – Видео запис објављен на друштвеној мрежи Фејсбук, на коме једна мајка туче своју малолетну (16) ћерку, у њиховој кући у Џорџији, с намером да је, како је навела, казни и васпита наишао је на оштру полемику у јавности о физичком кажњавању и јавној срамоти.

Цркиња млати ћеркуСнимак почиње мајчиним оптужбама на рачун ћерке, да је постављањем провокативних фотографија на друштвеним мрежама и признања да је имала односе са дечком у њиховој породичној кући, како каже, осрамотила њу, себе и породицу с обзиром на то да има само 16 година, преноси ЦНН.

Како се наводи, ширење овог видеа, путем социјалних медија, у коме тинејџерка јеца у ћошку скоро четири минута, док је мајка удара по целом телу, служећи се предметом за који се чини да је пластичан, изазвало је полемику у јавности о физичком кажњавању и јавној срамоти.

Мишљење људи коју су коментарисали овај видео, је да ова мајка није само претерала са батинама, већ је, очигледно, изабрала и погрешан начин дисциплиновања тинејџерке.

Мајка је одбила да за ЦНН била шта каже у вези са овим снимкком, али је на ћеркином Фејсбук профилу, написала да воли своје дете „свим срцем“ и да верује да ће је „ова казна“ научити већем поштовању себе, мајке и свих других.

Иначе, након пласирања овог снимка, случај је пријављен Одељењу за праћење деце и породице, али је, ипак, све прошло без пријава, саопштили су званичници.

https://www.youtube.com/watch?v=IRA7TMW6TYs


Извор: ТАНЈУГ