ЗБОГ МОЛИТВЕ ПРАВОСЛАВЦА су ХАПСИЛИ а 19.6.2016. испред Скупштине „ПОЗДРАВ СУНЦУ“ друге религије уз подршку државе, међународне организације UNDP и амбасаде Индије?!

Ambasada Indije u Beogradu, u saradnji sa Vladom Srbije i Kancelarijom Ujedinjenih nacija u Beogradu, obeležila je danas ispred Skupštine Srbije Međunarodni dan joge. Skupu su prisustvovale supruga premijera Srbije Tamara Vučić i stalna koordinatorska UNDP u Srbiji Irena Vojáčková-Solorano, saopštila je Ambasada Indije. Proslave Međunarodnog dana joge organizovane su u 21 gradu u Srbiji, a potom su organizovane radionice i konsultacije na temu joge, ajurvede i homeopatije u Skupštini grada Beograda. Učesnici proslave imali su priliku da u interakcijama sa praktičarima joge, ajurvede i homeopatije upoznaju prednosti ovih vidova tradicionalne medicine. Ujedinjene nacije su rezolucijom usvojenom na 69. zasedanju Generalne skupštine u 2014. godini proglasile 21. juni za Međunarodni dan joge, a Vlada Srbije je bila među 177 nacija koje su podržale rezoluciju Indije u UN da se 21.juni proglasi za Međunarodni dan joge.

Ambasada Indije u Beogradu, u saradnji sa Vladom Srbije i Kancelarijom Ujedinjenih nacija u Beogradu, obeležila je danas ispred Skupštine Srbije Međunarodni dan joge.
Skupu su prisustvovale supruga premijera Srbije Tamara Vučić i stalna koordinatorska UNDP u Srbiji Irena Vojáčková-Solorano, saopštila je Ambasada Indije.
Proslave Međunarodnog dana joge organizovane su u 21 gradu u Srbiji, a potom su organizovane radionice i konsultacije na temu joge, ajurvede i homeopatije u Skupštini grada Beograda.
Učesnici proslave imali su priliku da u interakcijama sa praktičarima joge, ajurvede i homeopatije upoznaju prednosti ovih vidova tradicionalne medicine.
Ujedinjene nacije su rezolucijom usvojenom na 69. zasedanju Generalne skupštine u 2014. godini proglasile 21. juni za Međunarodni dan joge, a Vlada Srbije je bila među 177 nacija koje su podržale rezoluciju Indije u UN da se 21.juni proglasi za Međunarodni dan joge.

У ДАНАШЊОЈ СРБИЈИ ЈЕ И ОВО МОГУЋЕ, ПОКАЗАШЕ…
Било би то – обично представљање друге културе – да пре само неколико година не беше другачије поступано са православним верником који је читао молитву…

***

Да се само подсетимо да је 2009.године један православни верник у православној земљи Србији УХАПШЕН јер је НАГЛАС ЧИТАО МОЛИТВУ испред споменика кнезу Михаилу.

Извор: ФБРепортер