Човечанство ће бити жигосано до 2017: „Жиг звери“ ће сви морати да прихвате (Видео)

cvdhfgeu36g-620x330

Вашингтон – Припреме за микрочиповање човечанства су почеле, и оно ће бити реализовано до 2017. године. “Жиг звери” ће свако морати да носи, а ефикасни начини принуде већ су смишљени.

Припреме за микрочиповање човечанства у пуном су јеку. Библијски најављен „Жиг звери“ којег ће сваки човек „морати“ да прихвати и тако се приклони владару овога света је припремљен и најављен.

Смишља се још стратегија како то учинити и како приступити микрочиповању да га људи сами прихвате, без панике, желећи тај чип у своме телу. Неке најаве говоре како ће читаво човечанство морати да буде чиповано до 2017. Становништво САД-а сигурно хоће, јер у новом „Обамакер“ закону јасно пише да ће РИФД чипови бити, као идентификација, уграђени у тело све до једног човека.

На 1004. страници овог закона пише „Чип који ћемо уградити у људе имаће све могућности праћења, али ће бити и повезан с банковним рачуном. У закону се спомиње и законски оквир микрочиповања становништва, па тако у истом закону пише и „Најкасније 36 месеци од ступања овог закона на снагу, чипови морају бити уграђени“.

С обзиром на то да је тај спорни закон ступио на снагу 23. марта 2013., то би значило да ће, по закону, чип морати да имају сви до 2017.

Што се Европе тиче, она ће се приклонити врло брзо након тога. А, зашто? Зато што су ти чипови приказани као нешто модерно, нешто „кул“ и нешто што сви морају да имају ако желе супер моћи. Да, супер моћи, управо се тако изразила бивша директорка ДАРПА-е односно, агенције америчког министарства одбране задуженог за развој војне технологије, сада једна од директора Гугла, Реџина Данкан.

Гостујући у једној емисији, она је представила микрочипове које ће сви желети, с којима се човек претвара у „супер човека“ обдареног моћима, у импулс, системски вибрирајући, који ће моћи да управља технологијом, мислима, додиром…

Не само да га је представила, она га је и показала. Ова жена показала је камерама свој „Жиг звери“ у облику електронске тетоваже на својој руци, хвалила се њиме и за то добила величанствени аплауз публике.

Осим ове врсте, како она назива идентификације, представила је и нови, револуционарни микрочип у облику минијатурне таблетице на биобази који ће се пунити до краја живота електролитима у људском телу, и одашиљати електронске импулсе и идентификацију изван њега.

„То је као да имате супер моћи, моћи ћете да управљате свом технологијом, чим се приближите свом аутомобилу, врата ће се сама откључати, нећете морати браву ни додирнути.“ На ову реченицу, новинар је рекао „Аух, ко то не би желео„?

Касније ју је упитао, осим супер моћи, хоће ли Гугл знати све о њему? Тера ли вас Гугл да попијете тај чип? Госпођа Данкан наставила је да хвали овај револуционарни производ. „То је нешто одлично, све што вам треба, биће у вама, знате оне, токене, картице, личне карте, све је то део прошлости, сада ће све информације бити у вама“.

Ако страдате у несрећи и завршите у болници, лекари ће одмах видети све о вама, ваш здравствени картон, ваше личне податке, али и стање банковног рачуна. Опет аплауз. То је то, одмах ће знати јесте ли довољно ситуирани да примите лекарску помоћ, ако сте страдали у несрећи, то је хтела рећи зар не?

Чипови које је она представила, ново су откриће, јер, како каже, стандардни чипови никако се нису могли прилагодити људском телу. „Чипови су челични, а тело је, знате, растегљиво и мекано, морали смо да смислимо како да савладамо ту препреку, и успели смо.“

Осмислили су мини чип који једном попијете с чашом воде, а све остало, чип ће учинити сам. О том чипу већ је писао Неw Yорк Тимес: „Ови биотехнолошки чипови имаће интегрисана кола, као да сте и ви ПЦ, она се вежу за ДНК, а чине их гени или фрагменти гена“.

А сад обратите пажњу на оно што пише у наставку: „Ови чипови омогућиће научницима да врше експерименте на целом човечанству, научна истраживања и то без лабораторије, без трошкова и непотребног трошења времена“. Поставља се питање, шта они умишљају? Зашто бих ја некоме, само тако, дао увид у целу своју генетику?

Да би неко једним дугметом, тамо негде са сателита, могао мене да проучава, усмрти ако то жели или пак контролише моје мисли и покрете? Али, судећи по реакцији публике, смеху и аплаузу у овом студију, али и бројних других реакција поготово код младих у САД-у, та контрола је занемарива, јер битно је да човек напокон напредује и еволуира у „супер човека“, да се напокон стопи с технологијом, да постане технологија, да је све што му треба увек уз њега, да не мора пружати личну карту, нити руком отварати врата, да не треба мислити ни памтити те да то учини чип за њега.

Несумњиво, чип ће већина људи оберучке прихватити, а само је мали број оних који знају шта се иза тог подлог плана скрива. Које је то зло и обмана, страва и превара.

Извор: Васељенска