У Москви ће се одржати «Сверуско заседање ревнитеља канонске чистоте Православља»

У  суботу  9. априла 2016 год.  од 12  до  20 часова Савез «Хришћански препород» и Покрет «Супротстављање Новом светском поретку» ће организовати Сверуско саветовање ревнитеља канонске чистоте Православља. Место одржавања: Москва, Лењински проспект, бр. 146, Централни Дом Туриста, 2. спрат, сала за конференције «Омега».  

Ово саветовање се одржава због снажног активирања отпадничких и богоборачких сила. На иницијативу САД и Папе Римског Франциска уз помоћ бандеровског Мајдана с предумишљајем је запаљена Украјина и извршен нацистички преврат у Кијеву. Христомрсци организују у Москви богохулну изложбу, а они, који покушавају да протествују против незамисливих карикатура Исуса Христа, Богомајке и Јована Крститеља, се прогоне све до покретања кривичног поступка (суђење Људмили Јесипенко). Савезник САД и пријатељ Ватикана цариградски патријарх-масон Вартоломеј сазива 8. Васељенски сабор на острву Крит без икакве потребе за тим, већ имајући за циљ само да учврсти свејерес екуменизма и да потопи Свето Православље у мноштву страних јереси и конфесија, као и да покуша да «изабере» Папу Римског за руководиоца «хришћанског света» и Православне Цркве, т.ј. да над нашом Црквом постави спољашњу управу, као што се од 1991. год. под спољашњом (америчком) управом налазе наше финансије.

На саветовање су позвани друштвени радници, свештеници, научници, писци, правници. Улаз је слободан.

Долазак: станица метроа «Југо-западна», излаз из вагона бр. 1 из центра, 2 пута лево, од станице тролејбуса 62, 84 било којим превозом до станице «Улица
26 бакинских комисара», Централни дом туриста.

 Руководилац Савеза «Хришћански препород» и покрета «Супротстављање Новом светском поретку»

В. Н. Осипов

 http://dsnmp.ru/konferentsiya-perspektiva-svobodyi-elektronnyiy-pasport-i-budushhee-rossii/