Са Русијом до победе!

s rusijom do pobjede - robert

Роберт Жижић

Даме и господо новинари,

налазимо се испред једине политичке адресе која је објективно одговорна за НАТО агресију на Савезну Републику Југославију 1999. године. Ово је адреса која је наредила убијање српске дјеце у Мурини. Њен пројектил је усмртио Милицу Ракић. Ова адреса је приморала Владу Црне Горе да призна лажну државу Косово и ова адреса и данас чини све да Косово више не буде српско.

Зато смо данас овдје развили овај слободарски транспарент, са јасном поруком, у знак захвалности, али и позива моћној заштитници Русији да би ви и цјелокупна јавност имали поглед на двије суштинске ствари: зидине амбасаде којој дугујемо свој несрећни међународни положај и унутрашње сукобе, са једне стране; и позив историјском пријатељу да нас води до побједе, са друге стране. Кажем – да нас води зато што то не може да уради нико други јер је очито да власти у Црној Гори, као ни парламентарна опозиција, нијесу свјесне своје историјске одговорности и значаја отпора америчком агресору.

Колико год се поједини трудили, Американци неће да буду наши савезници и пријатељи, они намјеравају да нас до краја униште. Зато, у име Српске листе, Политичког покрета Завјетници и осталих странака и невладиних удружења која ће на предстојећим изборима са нама чинити блок за права Срба и безусловне интеграције са Русијом, поручујемо: господо окупатори, ви нијесте добродошли у Црној Гори. Могу да вас лажу они којима сте налогодавци, али сви они који нијесу плахи и лакоми и који се нијесу потурчили на савремени начин, као данашње натурице, за врећу мекиња и пар опанака, искрено вјерујемо да је потребно да нас поштедите ваших услуга и да схватите да већина грађана хоће интеграције са Руском федерацијом. Знајући какву сте нам ви слободу даривали и какву сте демократију успоставили на овим просторима, хоћемо на вашем  мјесту браћу православне Русе, не питајући за цијену. Клин се клином избија!

rusija 1 pobjeda

Данас је пресуђено једном од најбољих синова Црне Горе, Радовану Караџићу, јунаку, витезу и заточенику Косовског завјета. Пресуда хероју који је живот заложио за Српство и слободу, написана је у Вашингтону, и писала ју је администрација чији пиони у ставу мирно иза ових зидина посматрају шта се дешава током ове прес конференције на улазу у амбасаду.

Пресуда Радовану Караџићу на дан када је почела агресија на Србију и Црну Гору најбоље објашњава зашто је мјера нашег националног понижења морала бити испоручење Слободана Милошевића Хашком трибуналу на Видовдан од стране тадашњег марионетског и издајничког режима у Београду. Циљ пресуде Радовану Караџићу је нестанак Републике Српске како би се наставио терор над свим земљама које чине слободни свијет, то јест како би се продужило глобално насиље са циљем комадања Русије.

Колико је крив Његош, толико је крив и Радован Караџић. Зато, писци пресуде треба да знају – свак од нас је Радован Караџић, сви стојимо иза његовог дјела јер Радован Караџић не може бити спутан и не може умријети док последњи Србин живи.

Нијесу Руси убили Гадафија, нијесу објесили Садама Хусеина, нијесу Руси изазивали арапска прољећа, нијесу растурили Тунис, Египат, Сирију и Ирак,  све су то урадили Американци. Зато очекујемо од Руса да спријече окупацију Црне Горе од НАТО пакта, јер моћној Русији мора бити свето 300 година односа са нашом државом, мора им бити света заједничка вјера и морају им бити значајне Србија и Црна Гора у руској интересној сфери, јер једино тамо припадамо. Подсјетићу вас, ми и Руси били смо браћа и савезници када Сједињене Америчке Државе нијесу ни постојале.

Част ми је да данас најавим формирање блока странака и невладиних организација које ће се залагати за безусловне интеграције са Руском федерацијом и заштиту српских интереса у Црној Гори. Ослонца нема у онима који се залажу за улазак у Европску унију, иако наводно руше Мила Ђукановића. А о рушењу режима које опет наводно спроводе они који се залажу за интеграције у НАТО пакт да и не говоримо. Зато, идемо са чистом понудом.

За Српство, као што нам је радило свако кољено предака, све до дијела данашње генерације који се одрекао сваке светиње и мајчиног млијека. И за интеграције са Русијом, тачно онако како нас је завјетовао Свети Петар Цетињски, чијег смо тестамента заклети чувари.

Роберт Жижић, предсједник Политичког покрета Завјетници ЦГ