Косовски божури – АНТИНАТО КОНЦЕРТ!

У четвртак 24. марта у 20 часова на Тргу Републике биће одржан анти-НАТО концерт.

На концерту ће певати Косовски божури, Ујак Џо, Белети, Форти, ДТ Кру. Концерт организује Родољубива омладина која позива све Србе да дођу на концерт и тако покажу да не заборављају НАТО-ОВК злочине.

„Почев од 24.марта 1999. године на НАТО бомбе српски народ је одговарао песмом на мостовима, у подрумима зграда, на трговима градова. Тада смо се песмом и слогом бранили за своје животе. Данас, седамнаест година касније боримо се против бомби које нам шаље исти дародавац „милосрдни анђео“ са жељом да сада убије и оно највредније у нама, песму, слогу, душу. Ако смо се онда борили за живот, достојанство и правду, данас треба да се боримо пре свега за слогу, за српство, за православље, за душу.

Милосрдни анђео сада неће само наш живот, и наше здравље, јер сабрао је и сабира ту жетву, он сада хоће и наше душе, да читав род српски род који живи на њиви која се Србијом зове, да читав род смести у своје амбаре. Али не дамо, де дамо оно најдрагоценије у нама“, рекла је Ивана Стевић, чланица ансамбла Косовски божури, а затим додала.

„Косовски божури једанаест година на најузвишенији начин проносе истину о страдању српског народа. Песмама наших највећих песника, бацамо семе истине и правде, будимо уснули српски дух. Дођите да заједно певамо, дођите да се боримо најплеменитијим оружјем јер се боримо за најплеменитије у нама. Победа је наша само морамо веровати. Нек запева цела Србија.“