СРБИЈА: У НАСЕЉУ АЛАБАНА ПОЈАВИО СЕ ПОТОК КРВАВЕ БОЈЕ

У насељу Алабана у општини Блаце мештани су остали у шоку видевши како уместо обичне воде у оближњем потоку тече вода и то баш онаква какву Библија описује – крваве боје. Друштевним мрежама круже фотографије испод којих православни верници остављају молитве и речи покајања коментаришући да ова појава не може бити никако добар знак за Србију и српски народ у целини.

Појаве крвавих река и потока су све учесталије у последње две године, а стручњаци за сада немају никакво објашњење за ову чудесну -мистериозну појаву која је произвела страх код људи широм света. Они који су упућенији у веру и који су читали Откровење знају да тамо пише како ће пред долазак звери потећи реке боје крви истовремено најављујући и скорији други долазак Христов.

И док Срби спавају дубоким сном, светиње нам потапају безбожници који имају задатак да униште православље које је велика препрека доласку антихриста на чело света. Морамо бити будни и пратити знакове крај пута, јер све што је још пре више од две хиљаде година записано почиње да се остварује пред нашим очима. Нека нам Бог помогне онолико колико смо као народ заслужили.

Извор: Газета