Игор Војиновић: Одговор Братиславу Дикићу, команданту Жандармерије


Игор Војиновић / Фото: МЦ

Друже Братиславе, те Титоистичке форе не пролазе. Свједок сам већине твојих недјела, као и многи други људи.

Био сам присутан на протестима против Параде педера и лично се увјерио како сте тукли и хапсили народ због НАТО режима који је поганио Србију парадом педера.

Присуствовао сам и протестима за др Радована Караџића и за ђенерала Ратка Младића и у оба протеста режим коме служиш је исценирао нереде преко убачених група. Онда су твоји Жандарми поломили народ (никада у животу нисам видио тако крвничко насиље ни код Слоба, ни код Мила, ни код КПС, ни ЕУЛЕКС-а ни КФОР-а).

Такође сам свједок ваших напада на Србе на КиМ, уништавању отпора и уклањању барикада. Хапсили сте по КиМ Србе који су пружали отпор издаји и окупацији.

Такође си предводио Жандарме у цивилу током Вулинове инвазије и спровођења шиптарских избора на сјеверу КиМ. Убјеђивао си нас за вријеме првог пропалог круга шиптарских избора 3. новембра 2013. код Медицинске школе у КМ, да упаднемо у школу и поломимо гласачке кутије, чак си повукао 7 својих Жандарма испред школе који су били уз КПС обезбеђење. Нисмо насјели на твоју подвалу али сте затови упали у О.Ш. Свети Сава и поломили кутије јер је БОЈКОТ успио. Није изашло 2.5 % грађана у Косовској Митровици. Оптужили сте родољубе у КМ и омогућили још неколико кругова шиптарских избора које степрогласили успјелим уз излазност од 15 % уз све притиске и насиље.

Сјевер КиМ је био преплављен Жандармеријом и криминалцима из читаве Србије да би се спровели шиптарски избори.

Такође сте обезбеђивали постављање шиптарске границе код Јариња и Брњака.

Ваша Жандармерија је Преторијанска гарда НАТО режима у Србији и од оснивања имате антисрбски карактер и акције (част појединцима који су раније били у неким другим јединицама али их не оправдава то).

Ви сте спровели уништење Србије изнутра.

Уколико те ипак гризе савјест онда мораш да се јавно покајеш и признаш кривицу, а не да правдаш своје издајничке поступке. Након покајања можеш да својом жртвом опереш гријехе али не можеш да водиш него да слиједиш.

Молим те, немој нудити живот свој и твога сина када си животе туђих синова, па и мојих, поклонио Хашиму Тачију.

Твој син није крив али ти јеси. ПОКАЈ СЕ.

Пише: Игор Војиновић
Извор: Фејсбукрепортер