Свештеник у Мачванском Прњавору дели децу на подобну и неподобну

Тешко свијету од саблазни; јер потребно је да дођу саблазни,
али тешко човјеку оном кроз кога долази саблазан.
(Мат. 18-7)

Свети Сава је слава свеколиког Србства, дан када деца долазе у цркву и рецитују песмице посвећену највећем Србском сину, а као награду за уложени труд добијају пригодне пакетиће. Тако је било до ове године и у Мачванском селу Прњавору. Међутим, од ове године старешина храма свештеник Мирослав Јаковљевић одлучио је да пакетићи могу да добију само деца која су по њему подобна.

sveštenik Miroslav Jakovljević Prnjavor

Свештеник Мирослав Јаковљевић на поколоњењу код архијеретика папе, где је за верност као награду добио медаљу у виду кључа (ваљда од пакла)!

У времену, када су нам деца немилосрдно и смишљено изложена невиђеним погубним саблазнима, Црква треба да буде место где ће наћи духовни лек, утеху и снагу за борбу са саблазнима. Свештеници коме је од Бога поверено Његово стадо, да га као добри пастири воде ка путу спасења, често су вуци у јагњећим кожама. Такав један свештеник је и Мирослав Јаковљевић, који више воли архијеретика папу него Господа, што је и потврдио у августу 2000.године, када је у Ватикану целивао папину руку која је благословила и руководила убиством само у прошлом веку преко четири милиона Срба. Он се дрзнуо, да на Савидан текуће године одређује које је дете подобно да добије пакетић! Тада је у препуном храму деце, која су дошла са учитељицом, да би се својом песмицом захвалили Светом Сави, учињен велики грех према једној девојчици. Једанестогодишња девојчица И.Т. која је као и остала деца изрецитовала песмицу Светом Сави, сва срећна и задовољна је пришла наведеном свештенику да прими заслужену награду. Уместо пакетића, доживла је шок због речи које јој је упутио свештеник: “Ти си мала примила пакетић“. Када је изненађена девојчица, рекла да није добила, свештеник је љутито рекао: “Изађи напоље“.  Тако је једно дете уместо радосно, храм напустило уплакано, због свештеника који је заборавио на речи Господа:И који прими једно такво дијете у име моје, мене прима. А који саблазни једнога од ових малих који вјерују у мене, боље би му било да се објеси камен воденички о врат његов, и да потоне у дубину морску.“.(Мат. 18-5,6)

Austrougarski zločini u Mačvi

Злочин папине војске у М.Прњавору!

Разлог таквог безобзирног и безосећајног понашања именованог свештеника је што породица девојчице И.Т. припада Епархији рашко призренској у егзилу, што у њихову кући долазе монаси које су са Косова и Метохије протерали екуменисти, баш такви као што је свештеник Мирослав Јаковљевић. Овај свештеник је и раније имао сличне испаде, па је тако на Божић 2013.године није дозволио човеку да се причести јер је био на трибини у Прњавору под називом “Папа у Србији за и против“. На тој трибини су изнете истине о злочинима папе према нашем народу, са нагласком на злочинима у Прњавору, као и злочини папољубаца, односно екумениста.[1]

Тужан је био Савиндан ове године у Прњавору, као што су од 2010.године[2] тужни свуда где су Срби, јер је много Христовог стада отишло из храма тужно, понижено и уплакано, али је тужан и Свети Сава јер екуменисти у СПЦ не дају Светосавској деци да иду путем који нам је он  показао, већ уместо према Богу, они га воде према римском архијетику папи, а преко њега самом антихристу.

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божју помоћ догодине у Призрену!

Дана 04/17.02.2016.лето Господње.

Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“
МО Шабац – Мачва


[1] Због огромних жртава и јуначког отпора непријатељу 1914. године, указом бр. 22 од 9. јуна 1934. године, краља Александра, Прњавор је одликован за храброст Орденом Карађорђеве звезде с мачевима – четвртог реда. То је једино село у Србији које је добило ово најзначајније одликовање Краљевине Србије и Југославије. У М.Прњавору у времену од 4 до17 августа 1914.г. аустроугарска војска, пре свега чувена хрватска 42. дивизија(вражија), по благослову папе (који их је упутио на рат против Срба јер су Православне вере), убијено, спаљено и измасакрирано 352 становника, претежно старци, жене и деца. Тако је само у школи спаљено 50, а у Милутиновића кући 97 искасапљено и спаљено. Више можете прочитати на следећем линку: http://bskm.rs/2013/01/25/u-mucenickoj-macvi-ponovo-zlocini-po-blagoslovu-pape/

[2] Те године је почео отворени прогон Христовог стада на челу са Владиком Артемијем, а од стране екумениста у СПЦ који су узурпирали трон Светог Саве.