У уџбенику биологије најављују долазак “ванземаљаца“

Диктаторска сулуда пропаганда поборника уласка у ЕУ, превазилази и комунистичко једноумље. Без икакве расправе и могућности да се чује и другачије мишљење, силом или милом намећу се антихришћански варварски ставови или како се то модерно каже “европских вредности“ којим се разара вера, нација, породица, морал и људско достојанство. За време комунизма, и ако су имали потпуну контролу над просветом, комунистички идеолози нису ишли тако далеко као данас евроунијати, да користе уџбеник биологије да намећу своју идеологију.

Тако у уџбенику биологије за осми разред основне школе који је издао Завод за уџбенике, а чији су аутори проф.др.Дмитар Лакушић и проф.др.Слободан Јовановић, најављују као некакве ванге или клеопатре, да ће људи нестати, а да ће планета Земља наставити да постоји и на њој ће живети нека друга бића:

“Као што су у последњој катастрофи нестали диносауруси, тако ће у наредној највероватније нестати и људи. …Еволуција врста и екосистема ће се наставити, па ће сигурно, у одређеном тренутку, појавити неко ново доминантно биће. Оно вероватно неће личити ни на диносауруса, ни на човека, нити било шта што је досада постојалo на земљи. Живот ће тећи даље, само тада неће бити људи да то посматрају и да у томе уживају.“

То није ништа друго него наметања нашој деци антихришћански став, да постоје неки “ванземаљци“ који ће доћи на земљу и који нас већ  повремено посећују. Шта се крије иза те теорије о ванземаљцима, објаснио је велики подвижник, духовник, Православни светионик у заблуделим САД, јеромонах Серафим Роуз(+1982.г.): Закључак је следећи: зато што су људи занемарили хришћанство и очекују „спаситеље“ из далеких космичких простора, јављају им се слике међупланетарних летелица и ванземаљских бића. Иза тих привићења су демони. ... Чак су и научници, НЛО истраживачи, упозоравали људе да „бављење НЛО „ванземаљцима“ може бити опасно колико и бављење црном магијом. Демони се служе овим надприродним појавама као мрежом у коју падају неуротични лаковерни и незрели. Тим појавама они узрокују параноидну шизофренију, демономанију, па чак и самоубиство. Наивно интересовање за НЛО може постати разарна опсесија. Стога препоручујем родитељима да не дозволе својој деци такву опасну забаву. Учитељи и сви одрасли треба да одвраћају малолетне да се баве тиме.“*

Biologija u Srbiji i vanzemaljci

Нова бића “ванземаљци“ изгледа ће личити на јунаке холивудског филма “Avatar“, како показује слика у наведеном уџбенику

Оно што посебно треба да нас брине, ако прође  Закон о родној равноправности, биће омогућено да припадници ЛГБ популације цензуришу школски програм. То значи да ће из свих школских уџбеника избацити што им не одговара, а унеће своју хомосексуалну иделогију или боље рећи сам дух пакла.

Отвореном мржњом према учењу Православне Цркве, коју показују наметањем наведених “европских вредности“ евроунијати по налогу светских моћника(зликоваца), покушавају да народ Србски претворе у послушничку масу, који ће губитком Светосавског духа изгубити и обличје људско. Срби не дозволимо да нас од Богочовека, претворе у западног робочовека!

Како радили, тако нам Господ помогао!
У
з Божју помоћ догодине у Призрену!

*Извор: Отац Серафим Роуз, Православље и религија будућности, „Банатски весник“, Београд, 1990., стр.53-59.

Дана 09/22.01.2016.лето Господње.

Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“
МО Шабац – Мачва


Biologija u Srbiji i vanzemaljci stranica