Проф. др Љубомир Т. Грујић – Писмо Председнику Обами!

Mr.
Barack OBAMA, USA President
White House
1600 Pennsylvania Ave NW
Washington, DC 20500
United States of America

Mr.
Paul RYAN, Speaker of the House
S. House of Representatives
Washington, DC 20515
United States of America

Mr.
Orrin HATCH, President pro tempore
United States Senate
Washington, DC 20510
United States of America

Cc:

Ms.
Pamela COOK, SIAM President
Department of Mathematical Sciences
University of Delaware
Newark, DE 19716
United States of America

Anybody who may be interested in this
public document can find it under its title and can download it at:
Letter to the US State authorities

under its title.

kolaz1

Илустрација: СРБски ФБРепортер

(Верзија документа на енглеском језику: LYUBOMIR T. GRUYITCH, D.SCI. – LETTER TO PRESIDENT OBAMA)

Ваша Екселенцио Г. Председниче САД ОБАМА,

Поштовани:
Г. председник Представничког Дома САД РИЈАН,
Г.в.д. председник Сената САД ХЕЋrazmak1ХОЋЕ ЛИ САД ПРОМЕНИТИ СВОЈУ ПОЛИТИКУ И ПОНОВО ПОСТАТИ ВОЂА СЛОБОДНОГ СВЕТА?

Кључне речи: ДИПМ чланство, политика Владе САД, истина о Србима и Србији

Можеш да вараш све људе неко време,
и неке људе све време,
али не можеш да вараш све људе све време.

Председник САД Абрахам ЛИНКОЛН

 *

Машина à gouverner Оца Дирабла не застрашује
због било какве опасности да она може аутономно да управља човечанство.
Она је сувише недовршена и несавршена да изводи хиљадити део намераваног
независног човековог понашања. Њена стварна опасност, међутим је сасвима другачија
јер такве машине, мада беспомоћне саме за себе, може човек или група људи да користи да повећа своју власт над осталим делом људске расе или да политичке вође могу да покушају да управљају своје становништво помоћу не машина самих по себи већ помоћу политичких техника толико уских и неодговарајућих човековим способностима,
у ствари, као да су биле створене механички.

———————-

Али чак и без државне машине Оца Дирабла
ми већ развијамо нове концепте рата,
економских сукоба, и пропаганде на основу
Фон Нојманове Теорије Игара,

Норберт ВИНЕР [1]

 *

 Илирија је планинска балканска област, близу Јадрана.
Обухвата Истру, Корушку и Крањску. Словенско становништво.
У Првом Царству (1809-1814), она је чинила, са Далмацијом
Илирске Провинције, с главним градом Љубљана.
Придружена је Италији,
Југославији, и Аустрији. [2]

*

Неких 300 киднапованих Срба је камионима одведено с Косова
у неколико кампова Kukës и Tropojë (Албанијa) у току лета
1999., убрзо после доласка НАТО трупа на Косово.[2]
Тамо су вађени њихови органи да би се продавали у иностранству.

Карла дел Понте, ранији Врховни Тужилац
Међународног Кривичног Трибунала за некадашњу Југославију (МКТЈ) [3], [55]razmak1

ИЗВОД

Документ објашњава како ме је политика Владе САД приморала да прекинем чланство у Друштву за индустријску и примењену математику (ДИПМ) САД. Он даље показује и доказује, позивајући се на учешћа Владе САД у уништавању СФР Југославије, у стварању и ширењу лажи да би демонизовала и окупирала Србе и разорила Републику Србију – како су Владе САД постепено постајале вође светског државног тероризма. Документ се завршава с предлогом Влади САД да примени поштене мере да би опет постала вођа слободног света и да делује за часну људску и народну равноправност, за човечност, слободу и частан мир.

САДРЖАЈ 

  1. Аманет Србима
  2. Србски манастири и цркве на Косову и Метохији
  3. Ваша политика и моје чланство у ДИПМ
  4. Моја лична осећања и став према Американцима и Сједињеним Америчким Државама
  5. Лажи ваших Влада и медиа коришћене да оправдају неприхватљиву незакониту политику према Југославији, терористички став, дејства с нацистичким карактером према Србима и Републици Србији и покушаји да се то заустави
  6. После краја од САД вођеног НАТО бомбардовања Србије и Црне Горе 1999.:Подршка и заштита шиптарског етничког чишћења, тероризма и зверстава усмерених на обнављање нацистичке шиптарске окупације Срба, Косова и Метохије
  7. Које су разлике између званичне службене политике САД и Хитлерове,
    између владајуће олигархије САД и комунистичке?
  8. Туга за Американцима
  9. Предлог часног решења и да Влада САД обнови светско демократско мирнодопско вођство
  10. Порука Председнику ОБАМИ
  11. Захвалност
  12. Литература

________________razmak1

1. Аманет Србима

sl1

razmak1

2. Србски манастири и цркве на Косову и Метохији

Сачуване, оштећене или уништене

srpski manastiri i crkve na KiM

razmak1

3. Ваша политика и моје чланство у ДИПМ-у

sl2

Заиста сам намеравао да продужим своје чланство у Друштву за индустријску и примењену математику (ДИПМ) САД [4]. Званична политика (објашњена овде) Владе САД од 1991. према Југославији, Србима и Србији, која се заснива на лажима, пропаганди и и демонизовању настављеном неоправдивим бомбардовањима да би се отели Косово и Метохија и успоставила тамо шиптарска окупација, је обавезала Американце и институције у САД, међу којима је и Друштво за индустријску и примењену математику (ДИПМ) САД, да третирају званично [5] провинцију Србије Косово и Метохију као независну државу. То ме је приморало, потпуно супротно мојој намери, да невољно прекинем своје чланство у ДИПМ-у, којим сам био почаствован. Да су државни органи САД износили истину народу САД, да су државни органи САД поштовали закон и међународне обавезе да испуњавају своје међународне и билатералне обавезе и дужности, да поштују Устав Србије, онда би народ САД и институције у САД, стога и ДИПМ, знали и поштовали да је Косово и Метохија било и јесте нераздвојиви део Србије.

Неопходан услов за демократију и човекову слободу је истинито, одговарајуће, и правовремено обавештавање народа. У супротном, Влада манипулише народ, диктира народу, постепено га поробљавајући.

Ако желите да боље разумете разлоге за ову моју невољну одлуку и да проверите истинитост мојих тврђења, молим Вас наставите да читате. У супротном, захваљујем Вам се на Вашој пажњи овом првом делу писма које је јавно зато што је све споменуто јавно, има општи значај, те су и деловања овде споменуте Владе САД јавна.

razmak1

4. Моја лична осећања и став према Американцима
и Сједињеним Америчким Државама

Ово је потребно да објасним, зато ћу искрено, отворено и укратко да разјасним колико год могу у овом кратком писму зашто је и званична политика Влада САД и политика водећих медија САД, благо говорећи неприхватљива, будући да је вођена непријатељска политика према Србима и Србији од 1991., по мом мишљењу и према мом знању, осећањима, свести и услед последица такве политике.

Када је Хитлер напао Краљевину Југославију 1941. мој отац је био резервни поручник Краљевске Југословенске Армије и одазвао се званичном мобилисању. Нацистичка армија је окупирала земљу и њега заробила. Четири и по година касније га је армија САД под командом генерала ПАТОНА ослободила. Он ми је причао о храбрости америчких војника и о њиховој племенитости. То је створило основу моје љубави према Американцима и Сједињеним Америчким Државама. Њу је касније појачала помоћ Председниак ТРУМАНА Југославији после Рата. Као, мислим, сви људи у Југославији, без сумње Срби, гајио сам осећање о Американцима као храбрим и племенитим људима и о њиховој држави САД као вођи слободног света, посвећеној правди, човековој и народној равноправности. Американци и Владе Сједињених Америчких Држава у мом уму су били несумњиви пријатељи и савезници Србима и Србији, и обратно. Амерички народ је био и јесте у мојој души, у мом срцу и у мом уму стални пријатељ и савезник Срба и Србије, и обратно.

Нажалост, моју потпуну веру у Владе САД као пријатељске Србима и Србији све више уништавају Владе САД од 1991. својим потпуним непризнавањем законитог референдума Срба у Хрватској, Босни и Херцеговини, лажним тврђењима о Србима и Србији, невероватним демонизовањем, неоправдивим санкцијама и бомбародвањима недужног народа Србије и Црне Горе, заштитом и подршком етничком чишћењу Срба из Крајине (део Хрватске у којој су Срби били један од два конститутивна народа), лажним оптужбама против Срба за убијање недужних људи на сарајевској пијаци Маркале, лажним тврђењем да су Срби покушавали да искорене Муслимане у Босни, неистинитом оптужбом против Срба за никад одиграни геноцид Муслимана у Сребреници, подршком и заштитом САД Шиптарске (Шиптари у њиховом сопственом језику, названи Албанци у западним земљама) терористичке организације у њиховом пљачкању свог србског власништва, почевши од територије, историје, културе до стародревних србских манастира и вере на Косову и Метохији прогањањем Срба оданде свим средствима, укључујући и трговину органа живих Срба [3], [55], и шиптарског јачања на обнављању хитлеровске нацистичке окупације Косова и Метохије.

Будући да сам посвећен научном раду од завршетка својих студија 1963., дивим се САД за њено одгајање научног истраживања и признавање важности научног напретка за човечанство. Увек сам мислио и мислим да су амерички научници међу водећим светским научним истраживачима. Из ових разлога сам био и остао одушевљен да сарађујем с научницима из САД, да учествујем на научним конференцијама у САД, да објављујем радове у научним часописима САД чиме се поносим. Био сам почаствован да будем гостујући члан америчких универзитета и да будем члан америчких научних друштава (за детаље видети:http://www.truth-science.info), да посетим САД више од 35 пута, да слободно боравим у земљи и да слободно путујем кроз земљу авионом или возећи ауто (нпр., од Њујорка до Лос Анђелеса и назад до Луивила, Кентаки, 1978). Мислим да сам стекао добро искуство са Американцима и њиховом земљом, што је управо потврдило моју љубав према њима.

razmak1

5. Лажи ваших Влада и медиа коришћене да оправдају неприхватљиву незакониту политику према Југославији, терористички став, дејства с нацистичким карактером према Србији и Републици Србији и покушаји да се то заустави

Некадашња Социјалистичка Федеративна Република ЈУгославија (СФРЈ) је била мирољубива земља. Њена Народна Армија је била мирнодопска. Они нису били опасност ни за једну земљу и ни за један народ, укључујући САД и Американце.

Устав СФРЈ и сама држава СФРЈ су били засновани на следећа два начелна права народа као што је наведено на почетку његове прве реченице [6], [7: p. 13]:

„Народи Југославије, полазећи од права сваког народа на самоопредељење, укључујући и право на отцепљење, на основу своје слободно изражене воље“…..“ ујединили су се у федералну републике слободних и равноправних народа и народности“….“ Социјалистичку Федеративну Републику Југославију“
(Српска и хрватска реч „народ“ је преведана као „nation“ у [7]).

Устав СФРЈ није нигде у свом тексту дао таква права југословенским републикама. То је било немогуће. Југословенске републике нису створиле Југославију. Југословенски народи су створили Југославију. Прво је била створена Југославија и тек после тога су настале републике у Југославији. Устав јесте дао известан државни статус југословенским републикама аналогно статусу државе који имају државе у САД и које немају уставно право за отцепљење. Осим тога, када је став, одредба неког акта, што важи за Устав СФРЈ, камен темељац тог акта, тада сви његови ставови, све његове одредбе, треба да буду у складу с уставним ставом, с уставним одредбама; иначе супротан став, супротна одредба, је неважећа и ништавна.

Истина, чињеница је да је територијална одбрана СР Словеније, која је званично била у саставу законских оружаних снага СФРЈ и била обавезна да поштује Устав и савезну Народну Армију, почела грађански рат нападајући закониту савезну Југословенску Народну Армију 1991. То је био увод у незаконит [6], [7] захтев југословенских Социјалистичких Република Словеније и Хрватске за њихова отцепљења од СФРЈ. Док су Словенци чинили око (можда више него) 90% становништва Словеније, они, као народ из СФРЈ, имали су уставно право на отцепљење као што је напред цитирано [6], [7]. Међутим, ни С Р Хрватска, која је имала два конститутивна народа: Хрвате и Србе, нити Босна и Херцеговина која је имала три конститутивна народа: Хрвате, Муслимане (који су касније променили име у Бошњак) и Србе, нису имале то право као што је напред објашњено [6], [7].

Упркос Уставу СФРЈ [6], [7], Председник САД Џорџ БУШ (убрзо га је заменио Председник САД Уилијам КЛИНТОН) подржао је ангажовање Владе С Р Немачке [8], [9] да се противуставно и насилнички уништи СФРЈ. То је било прво међународно ангажовање С Р Немачке после њеног уједињења. Љубазно сам, али нажалост безуспешно, тражио 6. јула, 1991 [10] и 16. јуна, 1992 [11], да Влада САД подржи мирнодопску, уставну и законску процедуру да се реше политички проблеми у СФРЈ.

Од тада, Влада САД је одлучно следила кампању С Р Немачке започете 1991. (или раније) против Срба и Србије лажно оптужујући Србе и Србију да су агресор. Је ли то био реванш Владе СР Немачке Србима за њихову побуну коју је водио пуковник Краљевске Југословенске Армије Дража МИХАЈЛОВИЋ (који је у току Рата постао генерал) против Хитлерове окупације (видети: https://www.youtube.com/watch?v=Y5CXope9ncI), што је следио партизански отпор (више од 80% партизана су били Срби) који је организовао и водио Јосип БРОЗ ТИТО (који је касније почаствован рангом Маршала)?

Је ли то била замка СР Немачке за САД, као и за Велику Британију и Француску, да подржи незаконита отцепљења СР Хрватске и СР Босне и Херцеговине и да оптуже Србе за агресију када су они почели да бране своје домове, имовину и слободу? Је ли то био утицај Немаца који су се после II Светског Рата доселили у САД и постали њени држављани тврдећи да су они одано радили за ХИТЛЕРА само да би спречили немачке комунисте да преузму власт у Немачкој? Неки од њих су имали велики утицај у САД (нпр. Вернер фон БРАУН, чувени конструктор V1 и V2 које су Немци користили од 1938. у бомбашким нападима да би уништили Велику Британију.)? Не знам, али је сада очевидно да је СР Немачка успела да трансформише, раније Србима традиционално савезничке Владе, Владе САД, Велике Британије и Француске, у непријатељске владе против Срба.

У то време сам реаговао на лажно тврђење у Уебстеровој Новој Светској Енциклопедији [12] да су Косово (и Метохија која је тамо изостављена) и Војводина биле конститутивне републике Југославије упркос томе што нису никад биле републике, већ аутономне провинције као делови СР Србије [6] и [7: Articles 3 and 4, p. 28]. Ово илуструје добро припремљен план Запада да уништи Србију.

Влада СР Немачке је притискала Владе САД, Велике Британије и Француске да прихвате противуставно отцепљење СР Хрватске игноришући резултат уставног референдума Срба у СР Хрватској. То је приморало Србе, који никад не могу да забораве хрватска мучења у њиховој нацистичкој Независној Држави Хрватској (НДХ), коју је потпуно подржавао и штитио Хитлер од 1941. до краја II Светског Рата, да пруже отпор. Срби не могу да забораве невероватна злодела НДХ у њеним концентрационим логорима, од којих је најстрашнији (нажалост не мање страшан од Аушвица, Бухенвалда и Дахауа) и највећи био Јасеновац.

Адолф ХИТЛЕР у посети НДХовом концентрационом логору Јадовно 1941.

Адолф ХИТЛЕР у посети НДХовом концентрационом логору Јадовно 1941.

Срби су били приморани 1991. да организују своју одбрану. Владе С Р Немачке, САД, Велике Британије и Француске неоправдано су објавиле да су Срби агресор који треба да буде кажњен.

Деца нису одговорна за грехе својих родитеља. Међутим, када деца свесно понаваљају добро познати грех својих родитеља тада је њихов сопствени грех чак тежи него грех њихових родитеља. То се догађа у Хрватској од 1989.

Етничко чишћење Срба из Хрватске, 5. август , 1995.

Етничко чишћење Срба из Хрватске, 5. август , 1995.

Влада Социјалистичке Републике Хрватске, мењајући Устав, је поништила статус Срба као конститутивног народа у, тако основаној новој, Републици Хрватској, прокламованој од ранијег Титовог комунистичког генерала Фрање ТУЂМАНА, за демократску земљу. Поништавањем статуса Срба, који је Хрватима био потребан 1945. да би избегли кажњавање за злочине у њиховој нацистичкој Независној Држави Хрватској (НДХ) над Србима (80%, тј. 800,000 жртава), Јеврејима и Ромима (заједно око 200,000 жртава) убијених у Јасеновцу, није било једино деловање нове демократске Хрватске. Други вид деловања је било етничко чишћење 300,000 Срба из Хрватске у току два/три дана и ноћи започето 5. августа, 1995. Владе и медји западних земаља, предвођени Владом СР Немачке, и невероватно, Владама традиционално савезничких земаља, САД, Велике Британије и Француске, подржавале су, дивиле се и честитале хрватском народу и Влади за то деловање. Неки наводно пензионисани генерали САД учествовали су у организовању и остварењу тог деловања нове хрватске демократије и бриге за људска и национална права. Чинећи то, Хрватска је поновила грех својих родитеља према Србима.

Частан човек не крије прошлост и историју. Он се брине о њима и поштује их. Лопов, лажов, напасник, настоји да сакрије своју прошлост и историју. Злочинац забрањује другим људима да говоре, да спомињу, и чак да мисле о прошлости и историји, да би сакрио своју сопствену. Злочинац мрзи своје живе жртве и сведоке његових злочиначких дела и деловања. То је корен хрватске мржње Срба, по мом мишљењу.

Исто се поновило у Босни и Херцеговини. Муслимани су убили младожењиног оца на србској свадби у Сарајеву – главном граду Босне и Херцеговине, почетком 1992. Скоро истовремено, здружене хрватске и муслиманске паравојне јединице су спалиле србско село Сјековац у Босни. Тако је почео рат у Босни и Херцеговини. Тада је Влада САД постала вођа лажних оптужби против Срба као агресора такође у Босни и Херцеговини.

Влада САД је наметнула СР Југославији (Р Србији и Р Црној Гори) исцрпљујуће седмогодишње, потпуно неоправдане, оштре санкције, погрешно и лажно оптужујући Србе да су агресор. Био сам слободан да поставим неколико питања државном руководству САД о неравноправним критеријумима и односу према Србима, у поређењу са односом према другим југословенским народима [13]-[16]. Упркос томе и упркос апелу од 30. августа, 1993. [17], [18], Влада САД је наставила да руководи санкцијама против недужног народа Србије и Црне Горе. Сада је јасно шта је био циљ Владе САД: да уништи њихову економију, њихов родољубиви морал, да исцрпи народ да би био неспособан да се сам организује и да организује своју војску за своју праведну одбрану.

Да бих илустровао широко распрострањен нацистички дух санкција против Срба, споменућу да је амерички главни и одговорни уредник научног часописа одбио рад поднет том часопису само зато што је његов аутор био из Србије (упркос томе што је живео у Француској) [19]. Срећом, после ауторовог упозорења упућеног Председнику издавачке куће, они су обавестили главног и одговорног уредника и аутора да радови из Србије и Црне Горе који задовољавају стандарде часописа могу да буду објављени. Ово такође илуструје дубоко неслагање са ставом неких Американаца који су на водећим позицијама и других Американаца оданих високим америчким хуманим племенитим национално неоптерећеним критеријумима.

Председник СРЈ Слободан МИЛОШЕВИЋ је био предложио Народној скупштини да распише референдум са питањем да ли страни политичари треба да учествују у решавању унутрашњих питања Србије. Скупштина је прихватила. Председник МИЛОШЕВИЋ је тражио од народа да гласа НЕ. Народ је прихватио великом већином од око 65% да гласа НЕ, у марту 1998. Упркос резултату референдума, Председник МИЛОШЕВИЋ је прихватио ХОЛБРУКОВУ интервенцију да потпише договор да тешко наоружање СРЈ напусти Косово и Метохију. Чинећи то Председник МИЛОШЕВИЋ је у ствари издао народ, јер је то било супротно резултату референдума. Тај договор је био основа за званичан споразум између Владе СРЈ и ОЕБС-а о стварању Верификационе комисије у Косову и Метохији, средином октобра 1998. На тај начин је Влада САД омогућила шиптарским терористима да појачају своје злочине против Срба. Од тада до краја 1998. шиптарски терористи су извршили 339 офанзивних напада и војне провокације у којима су убили 11 чланова Министарства Унутрашњих послова СРЈ, 38 су били рањени, и шиптарски терористи су киднаповали три полицајца. Државно руководство САД је објавило да су законите реакције званичне државне полиције СРЈ биле терористичко дело против Шиптара (видети: https://www.youtube.com/watch?v=BiLCBawDK_Q)!

Да би казнио Србе и Србију, Хитлер је отео Косово и Метохију од Србије, тамо успоставио нацистичку шиптарску окупацију, и подржавао шиптарски терор против Срба током целог II Светског рата.

После II Светског рата Југословенска Влада је гасила нацистички шиптарски терор, али није у томе потпуно успела. Шиптари су повремено чинили злочине. Шиптари су извршили 1845 војних напада на особље и имовину Министарства Унутрашњих Послова Србије (МУПС), против људи и њихових имања у периоду 1995-1998. Они су тада убили 122 полицајца и 242 цивила на Косову и Метохији међу којима и 97 Шиптара који су одбили да сарађују с њима. Истовремено, шиптарски терористи су ранили 605 особа, међу којима 426 чланова МУПС-а и 179 цивила. Албанија је оружјем снабдевала шиптарске терористе. Било је 176 инцидената на граници, изазваних од стране Шиптара из Шиптарије, на Западу назване Албанија. Полиција Р Србије је конфисковала од поражених шиптарских терориста 8.894 аутоматских пушака и пиштоља, 29 бестрзајних топова, 276 минобацача и ручних бацача, и 15 ракетних бацача „ambrust“ немачке производње, тоне и тоне минско-експлозивних направа и средстава, 124.598 метака различитих калибара, огромну количину војне опреме, униформи, медицинских апарата и материјала, специјалних средстава за осматрање и 21 радио станицу, све у периоду 1. јануара – 31. октобра, 1998.

После пораза шиптарских терористичких група и успостављања органа локалне самозаштите самих Шиптара, посебно у селима метохијске области, Шиптари који су се враћали у своје домове такође су предали МУПС-у велику количину оружја добијену под притиском „команданата“ терористичке организације назване „Ослободилачка војска Косова (ОВК)“. Ослобађање од кога? Имигранти, који су имала сва права као и сви остали држављани Р Србије и Југославије, су захтевали „ослобођење“!

Замислите да нека, или чак све етничке групе у САД захтевају „ослобођење“ од САД и организују националне терористичке војне снаге, нпр., „Афганистанска ослободилачка војска „, „Афричко-Америчка ослободилачка војска“, „Бугарска ослободилачка војска“, „Кинеска ослободилачка војска“, …, „Иранска ослободилачка војска“, …, „Ирачка ослободилачка војска“,…., „Вијетнамска ослободилачка војска“? Шта би урадиле Влада, Савезна полиција и Армија. Њихове реакције би сигурно биле много оштрије него србске. Нисам споменуо Америчке Индијанце. Они нису имигранти у САД. Они су се настанили, чак и ако нису били изворни народ Америке, неколико миленијума пре Кристофера КОЛУМБА 1492. Зашто они не могу да путују ван Америке и да се врате у њу без пасоша САД? Зашто они не могу да оснују своју независну државу у својој земљи? Каква људска права они имају? Могу ли они слободно да живе према својим обичајима, традицији и наслеђу било где у САД? Могу ли они слободно да се крећу и/или путују било где у САД? Да ли су се САД званично извиниле њима за злочине европских досељеника учињене њиховим прецима? Волео бих да знам одговоре.

Растућа албанска злодела против Срба су нас приморала да напишемо нови апел Председнику КЛИНТОНУ јер штити албанску растућу тортуру према Србима (12. март, 1998): (видети:https://www.youtube.com/watch?v=Sbhgj55JqSA), омаловажавајући људска права Срба на Косову и Метохији [20].

Лажи о Србима и Србији, настале у СР Немачкој и прихваћене од Влада САД, Велике Британије и Француске, постале су јака пропаганда против Срба и Србије. Да би упозорили те Владе, шест личности их је замолило да поштују чињенице и наставили су, уз апел тим Владама, да истинито обавештавају своје народе о ситуацији у Србији; да зауставе пропаганду, оружана деловања и санкције против Срба и Србије да би омогућили Србији да мирнодопски решава проблеме [21].

Председник САД Уилијам КЛИНТОН и вођа шиптарских терориста Хашим ТАЧИ

Председник САД Уилијам КЛИНТОН и вођа шиптарских терориста Хашим ТАЧИ

Председник КЛИНТОН је постао вођа пропаганде засноване на лажима о Србима и Србији проширујући их на њихово демонизовање. Он је оптужио Србе, 16. јануара, 1999., за наводни масаар 45 ненаоружаних Шиптара у селу Рачак, што је лажно објавио службеник САД г. ВОКЕР. Сада је добро познато да се такав масакр никад није десио [22].

То ме је приморало да му пишем, (већ сам га раније молио да поштује истину о Србима и Србији [14] – [17]), опет тражећи од њега да прекине да лаже Американце и цео свет о Србима и Србији као што је лагао Суд САД под двоструком заклетвом (Председничком заклетвом и и правном заклетвом Суду) [23]. Писмо сам био послао такође Сенату САД [24] и Конгресу САД [25]. Нажалост, Председник КЛИНТОН је наставио да појачава своју неоправдиву пропаганду против, и демонизовање, Срба и Србије. Он је успео да убеди сенаторе САД, на пример сенатора Лари КРЕГА. Питао сам сенатора КРЕГА зашто је био за бомбардовање Србије – њеног невиног народа [26].

Министар одбране СР Немачке Рудолф ШАРПИНГ је објавио преко ТВ да је србска полиција извршила бруталан злочин у селу Ругово 29. јануара, 1999., убијајући невине ненаоружане Шиптаре. Немачки полицајац Хенринг ХЕНШ, који је тада био у Ругову, открио је касније да је обавештење министра ШАРПИНГА била потпуна лаж: https://www.youtube.com/watch?v=D2qB6P0_ryA&feature=player_embedded

Нато бомбашка агресија на Србију и Црну Гору, којом је стварно руководио Председник КЛИНТОН, почела је 24. марта, 1999 (видети: https://www.youtube.com/watch?v=dZN5Dh3Dzqw,https://www.youtube.com/watch?v=CxiXQF10W-I,http://www.dailymotion.com/video/xvnub1_bombardovanje-srbije-1999-put-u-rat-ceo-dokumentarac news).

 

Militsa - White Angel

Militsa – White Angel

Прва жртва НАТО бомбардовања, стварно вођеног од Председника КЛИНТОНА, је било двогодишње дете, Милица РАКИЋ док је била у купатилу [27]. Влада САД је њу и друге невине жртве НАТО бомбардовања сматрала колатералним жртвама!

Растућа НАТО и САД пропаганда против, и демонизовање, Срба и Србије су превазишле снагу Хитлерове пропаганде.

Бомбардовање је настављено.

Следећи видео филмови САД:

https://www.youtube.com/watch?v=sberCNmEjoQ,

https://www.youtube.com/watch?v=gW8xdzF76lA,

https://www.youtube.com/watch?v=GWl36ofZKG8,

https://www.youtube.com/watch?v=BTBOKSEQSeE,

доказују да је законита деловања полиције Србије против растућег шиптарског тероризма над Србима Влада САД третирала као тероризам над Шиптарима; да су Влада САД и НАТО били одлучили да бомбардовањем нападну суверену земљу која није била претња никоме и да то учине без одобрења Савета безбедности УН, да су они присвојили улогу светског Господара. Алгоритам је добро познат коришћен од гангстера: обећај сву подршку групи људи (шиптарским терористиме којима је руководио Хашим ТАЧИ у овом случају) да нападне другу групу људи (Србе у овом случају) да би изазвали реакцију ових других које ће онда заштитник да оптужи и казни (Влада САД и НАТО у овом случају). Влада САД и НАТО су постали оцењивач, инспектор, обавештавалац, тужилац, судија и извршилац. Све незаконито. Осим тога, претходни видео филмови САД илуструју колико је моћна била пропаганда Председника КЛИНТОНА и НАТО-а. Следећи чешки видео филм је много објективнији:

https://www.youtube.com/watch?v=Zp6C18Jb-Dg

Као последица тога, почела је 78 дневно-ноћна потпуно неоправдиво НАТО бомбашка агресија на Србију и Црну Гору – на њихов мирољубив народ:

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:550854-VIDEO-Do-sada-neobjavljeni-snimci-bombardovanja-Novog-Sada

Од САД вођена НАТО бомбашка агресија је приморала ослабљену војску СРЈ да брани земљу и народ:https://www.youtube.com/watch?v=Cuh2jjaTyEc.

Деловања Владе САД су приморала четири личности (од којих су две држављани САД) да траже од Председника КЛИНТОНА да заустави агресију и изложе му чињенице које доказују лажну аргументацију Председника КЛИНТОНА и НАТО-а [28].

Покушао сам да објасним у [29] сенатору САД ШЕЛБУ да су водећи владајући државници увелико изашли из оквира цивилизованог понашања претходних недеља.

Наставак НАТО агресије ме је приморао да покушам да државно руководство САД учиним свесним колико греше и колике су грешке НАТО-а. Нова петиција је била послата Председницима КЛИНТОНУ и ШИРАКУ, председницима Влада БЛЕРУ и ЖОСПЕНУ, САД и Француске, секретарима САД ОЛБРАЈТ и НАТО-а СОЛАНИ, СЕНАТУ и КОНГРЕСУ САД, Парламентима ФРАНЦУСКЕ и ВЕЛИКЕ БРИТАНИЈЕ, Штабу НАТО-а [30]. Четрдесет и једна личност је потписала петицију. Они су изразили своју свесност о лажима о Србима и о лажним оптужбама против СРБА од стране Владе САД и НАТО-а, потврдили су да народ Србије и Црне Горе није напао ни један други народ или земљу, и захтевали су неодложно прекидање бомбардовање народа Србије и Црне Горе.

Бомбардовање је настављено.

Председник КЛИНТОН е понављао да је циљ бомбародвања С Р Ј – Србије Црне Горе био да примора Председника СР Југославије МИЛОШЕВИЋА да поднесе оставку и да уништи Југословенску војску. То је приморало двадесет и осам личности да потпишу следеће писмо [31]. Они су изложили чињенице које доказују криминални смисао НАТО бомбардовања Србије и Црне Горе, позвали су Председника КЛИНТОНА да посети Србију и Црну Гору и предложили су часно мирнодопско решење ситуације.

Бомбардовање је настављено.

Г. Ник КАТИЋ, некад поносан амерички адвокат, написао је јавно е-писмо наводећи да је САД и НАТО бомбародовање Србије и Црне Горе било супротно Уставу САД. Одговарајући на његово е-писмо сложио сам се с њим да је Председник КЛИНТОН разорио правни и судски систем САД и поверење слободног демократског света у Владу САД [32]. Г. КАТИЋ је показао својим е-писмом, изложеним у [30], да Американци негују истину и правду, да су храбри да се јавно не сложе са Владом САД када открију истину о званичним деловањима Владе САД супротним Уставу САД.

Бомбардовање се наставило.

Сенатор САД Пол Давид УЕЛСТОН јавно је изразио своју патњу због албанских избеглица засновану на извештају сенатора САД ИНХОФЕ-а Сенату. Он није споменуо да је НАТО бомбардовање проузроковало шиптарски егзодус који је почео тек трећег дана НАТО бомбардовања. То ме је испровоцирало да пишем сенатору УЕЛСТОНУ питајући га зашто је потпуно занемарио жртве народа Србије и Црне Горе. То је покренуло нашу преписку [33] у којој сам изложио детаљно доказе србске гостољубивости шиптарским имигрантима у Србију која им је дала сва људска, социјална, политчка, образовна и културна права и статус не мањи, али углавном већи, од статуса имигранта у било којој другој земљи. Чешки видео филмови:

https://www.youtube.com/watch?v=Zp6C18Jb-Dg

https://www.youtube.com/watch?v=VZ-IARbhVhE

https://www.youtube.com/watch?v=Qu-4J59mGaA

https://www.youtube.com/watch?v=Ijcm09AEnaw

https://www.youtube.com/watch?v=Xfih1WYDgYA

илуструју шиптарска права и привилегије, њихова злодела, тортуре, терор, злочине над Србима на Косову и Метохији. Даље, објаснио сам му да је он био потпуно погрешно обавештен о стварној ситуацији на Косову и Метохији, и нагласио да су га лажно обавестили САД службеник г. ВОКЕР и/или Председник КЛИНТОН о телима 45 Шиптара у Рачку, Србија – Косово и Метохија. Срби нису убили цивиле или ратне заробљенике у Рачку, што је сада добро познато [22]. Сенатор УЕЛСТОН је подржао масовни масакар Срба! Даље, е-писмо је настављено необоривим доказима шиптарских злочина над Србима и следствено злочиначког карактера од САД руковођеног НАТО бомбардовања Србије и Црне Горе.

Бомбардовање је настављено.

После добијања обавештења да је г. Норман Д. АИТКЕН, заменик Ректора Амхерст кампуса обавестио студенте о предстојећем мобилисању:

„Предмет: Политика Кампуса о позиву додипломским студентима позваним у активну војну службу

Многи студенти који су чланови војних резервних јединица добили су упозорење да ће могуће бити позвани у активну службу. Њихове инструкције за одлазак могу им дати само само неколико дана, или чак неколико часова,“…..

Објаснио сам у [34] заменику Ректора АИТКЕНУ да сам чврсто против војног мобилисања студената, да је НАТО прекршио сопствени Сатут, Повељу Уједињених Нација, Бечку Конвенцију, Дунавску конвенцију и међународно право у целини; да је НАТО уништио слободу истинитог обавештавања, право на мир, право на слободу; да НАТО чини невероватне злочине против невиног народа Србије и Црне Горе; да је НАТО експлоатисао, користио, узурпирао несрећу албанских избеглица чији је егзодус почео тек трећег дана НАТО бомбардовања, да би оправдао настављање своје агресије.

Бомбардовање је настављено.

Сенатор САД Џон ЕДУАРДС је тврдио у [35] да су Слободан МИЛОШЕВИЋ и Србска војска масакрирали хиљаде невиних цивила настојећи да „етнички очисте“ Косово, и да су учинили ратне злочине и злочин против човечности. У преписци [35] са сенатором ЕДУАРДСОМ, питао сам га:

– Ако су постојали докази да је г. МИЛОШЕВИЋ био одговоран за рат у Југославији, зашто није раније био оптужен, зашто га је Влада САД подржавала као „кључну личност да гарантује мир на Балканском полуострву“?

– Под претпоставком да г. МИЛОШЕВИЋ дели законску одговорност, зашто Међународни Трибунал није до тада (до данас, видим сада) оптужио југословенске и не-југословенске државнике који су били исто толико одговорни или и одговорнији него он за рат у Југославији?

– Зашто Међународни Трибунал није до тада (до данас, видим сада) оптужио оне западне државнике и армијске команданте који су очигледно били одговорни за егзодус Албанског народа, који није постојао пре НАТО бомбародовања и који је последица НАТО бомбародовања?

Поновио сам да није постојало било какво истинито, легално, законито, морално или човечно оправдање за НАТО агресију на Србију и Црну Гору – на њихов народ!

Бомбардовање је настављено до 9. јуна, 1999, када су представници војске СРЈ потписали противуставни војни Кумановски споразум који је био основа за Резолуцију СБ УН 1244 од 10. јуна, 1999 [36]. Уставни суд С Р Ј је одбио да размотри уставност Кумановског споразума објашњавајући да су држава СРЈ и земља били под претњом настављања бомбардовања, много ефикаснијег, усмереног на потпуно уништавање и спаљивање целе Србије [37]. То је била суштински уцена од стране НАТО и руског представника. Је ли споразум потписан у таквим околностима, под таквом претњом и уценом важећи? Мислим да је безвредан, али њега штити војна моћ агресора.

Влада САД је помогла шиптарску окупацију Косова и Метохије:

https://www.youtube.com/watch?v=B_o4v7XOL2g

Влада САД није још прихватила било какву одговорност због кршења Повеље Уједињених Нација, Устава САД, међународног права и Устава СРЈ, Р Србије и Р Црне Горе. Влада САД може да чини, такозване „грешке“ које без сумње треба да буду избегнуте у будућим агресијама САД: https://www.youtube.com/watch?v=QNzTp7I6OOE.

razmak1

6. После краја од САД вођеног НАТО бомбардовања Србије и Црне Горе 1999.: Подршка и заштита шиптарског етничког чишћења, тероризма и зверстава усмерених на обнављање нацистичке шиптарске окупације Срба, Косова и Метохије

Србски Патријарх Господин ПАВЛЕ је упутио (26. августа, 1999.) поруку о уништавању србских православних цркава и манастира на Косову и Метохији, коју сам проследио Председнику КЛИНТОНУ питајући га:

„Косово и Метохију су такође окупирале трупе САД заједно с другима, НАТО трупама, надзорницима, официрима, генералима, агентима, политичким експертима. Како је могуће да сада, када су сви они тамо, Ви и они не можете да утврдите ко наставља и појачава злодела на Косову и Метохији? Зашто Ви, Влада САД и НАТО земље настављате да скривате, чак да штитите/помажете оне који су чинили и чине злодела и етничко чишћење?“[38]

Писмом дванаест личности бригадном генералу САД Мајклу Ц. ШОРТ-у изражено је саучешће за његовим сином кога је Влада САД приморала да бомбардује Србију да би убијао њене невине људе [39]. У вези с овим видети такође писмо Почасном генералу САД Хенри-ју ШЕЛТОН-у [40].

САД – НАТО загађивање бомбама проузроковало је да су младе мајке губиле своје бебе у току трудноће [41].

О пропаганди против Срба на Државном Универзитету Флорида видети [42].

Одговарајући на чланак сенатора САД Кеј Бејли ХАЧИСОН (копиран у [43]) поставио сам јој неколико питања која су била испровоцирана њеним текстом, и наставио излажући јој необориве чињенице које откривају истину о свим лажним оптужбама против Срба и Србије, о томе ко је био агресор, ко је почео рат у Хрватској и Босни и Херцеговини, о лажном тврђењу Председника КЛИНТОНА да су Срби масакрирали Муслимане у Сребреници, на Маркалама; истину о стварном статусу Шиптара (званих Албанци) у Србији – на Косову и Метохији, и чињенице о њиховим злочинима тамо над Србима.

У свом тексту Трагање за масовним гробницама“ (копираног у [44]) Р.К. КЕНТ, Професор Емеритус историје, Универзитет Калифорнија у Берклију, анализирао је тврђења (Председника КЛИНТОНА и других чланова Владе САД) да су тамо биле масовне гробнице Шиптара који су били жртве србских злочина. Он је објаснио да је народ врло осетљив на таква тврђења и да су тврђења била лажна. На крају је написао:

Такозвани ваздушни ратнад Србијом и Косовом је трајао 78 дана немилосрдних удара бомбама и пројектилима. То је било потпуно ван сразмере против наводнихгреховаСрба. Називваздушни ратје новоОрвелијански. То једва да је био рат између двеју супротстављених (ваздушних) снага. Он није носио никакав ризик пилотима који су летели на великој висини и ниједан НАТО пилот није био изгубљен у ваздушној борби или од земаљске паљбе (један је спасен ваздушном спасилачком операцијом). Као контраст нападу, хиљаде забрањених кластер бомби бачено је на Србију и Косово. Уз додатак осиромашеног уранијума (мутоген који не познаје границе), прах се ширио около улазећи у токове слатке воде. Електрични генератори су били уништени заједно са главним, од Американаца изграђеним, петро-хемијским комплексом, ослобађајући огромну количину разних отрова у загађену воду и ваздух. Главни србски град (Панчево) морао је да буде евакуисан. Будући родитељи су упозоравани да не планирају рађање децу док научно истраживање не оцени ризик од мутација. Школе, болнице,фабрике које нису имале везе са војском, стамбене зграде, куће, Православне цркве и синагоге (у Нишу)су разорене или уништене заједно с мостовима, узлетиштима [раскрснице], путевима, радио и ТВ станицама, чак је и Кинеска амбасада у Београду била бомбардована. Неких две стотине хиљада србских цивила, укључујучи децу, је убијено (три пута више убистава од проузрокованих оружјем ОВК)уз три пута више или мање озбиљно рањених. Преко 600.000 Срба, убрајајући оне који од њих зависе, је изгубило запослење. Ово се догодило у Србији која је већ примила скоро милион жртава „етничког чишћења“ из осталих делова оне земље која је некад била Савезна Југославија. 

Знајући ову позадину, и остављајући по страни развој Косова после ваздушног-рата„, наши својеврни следбеници Макијавелија још трагају замасовним гробницамау екс-Југославији, још афективнокажњавајући Србепоправљајући Човечанство за његово добро

У мом писму, везаном за текст професора КЕНТА и понављана тврђења државних руководилаца САД о постојању масовних гробница пуних тела масакрираних Шиптара, питао сам Председника КЛИНТОНА – када је посетио Косово зашто није показао масовне гробнице? Није могао да покаже ни једну зато што масовне гробнице за које је унапред оптужио Србе нису постојале.

Владе САД, Велике Британије, Француске, Европске Уније, НАТО, КФОР, УНМИК и ЕУЛЕКС су појачавале и појачавају своју подршку и заштиту шиптарском тероризму, злоделима и злочинима над Србима, и прихватиле су и прихватају шиптарско етничко чишћење Срба с Косова и Метохије. Оне су наставиле да обезвређују УН и да поништавају следеће јасно утврђене захтеве Резолуције УН СБ 1244 [36]:

Савет безбедности,

Одлучан да реши тешку људску ситуацију на Косову, Савезна Република Југославија*, и да омогући безбедан и слободан повратак свих избеглица и расељених лица у своје домове,

Осуђујући све акте насиља над становништвом Косова као и сва терористичка дела било које стране,

Позивајући се на став Генералног Секретара од 9. априла 1999., изражавајући забринутост због људске трагедије која се одиграва на Косову,

Реафирмишући право свих избеглица и расељених да се безбедно врате у своје домове,

Реафирмишући приврженост свих Држава чланова суверенитету и територијалном интегритету Савезне Републике Југославије* и других држава из подручја, каошто је утврђено у Хелсиншком Коначном Акту и Додатку 2,

Реафирмишући позив у претходним резолуцијама за суштинску аутономију и значајну ауто-администрацију за Косово,

  1. Утврђујући да ситуација у подручју наставља да ствара опасност по међународни мир и безбедност,Одлучује да решење политичке кризе на Косову треба да буде засновано на општим начелима из Додатка 1 и као што је даље разрађено у начелима и другим захтеваним елементима у Додатку 2;
  2. Потврђује да ће после повлачења једном усаглашеном броју југословенског и србског војног и полицијског особља бити дозвољен повратак на Косово да извршава задатке у складу с Додатком 2:
  3. Одлучује да задаци међународних снага безбедности које ће бити размештене и које ће деловати на Косову укључују:
  • Спречавање обнављања непријатељстава, одржавањем и где буде потребно наметањем прекида ватре и омогућавањем повлачења и спречавањем повратка на Косово савезних и републичких војних, полицијских и паравојних снага, осим како је прописано у тачки 6. Додатка 2;
  • Демилитаризовање Ослободилачке војске Косова (ОВК) и других наоружаних група косовских Албанаца како се захтева у ставу 15. у даљем тексту;
  • Успостављање сигурног окружења, у којем избеглице и расељена лица могу безбедно да се врате домовима, међународно цивилно присуство може да ради, привремена администрација да буде успостављена и хуманитарна помоћ достављана;
  • Обезбеђивање јавног реда и сигурности до тренутка кад међународно цивилно присуство буде могло да преузме одговорност за овај задатак;

5. Овлашћује Генералног секретара да, уз помоћ релевантних међународних организација, успостави међународно цивилно присуство на Косову да би била обезбеђена привремена администрација за Косово под којом људи Косова могу да уживају значајну аутономију у оквиру Савезне републике Југославије* и која ће да обезбеди прелазну администрацију док успоставља и надгледа развој привремених институција самоуправе да би се обезбедили услови за миран и нормалан живот за све становнике Косова;

6. Одлучује да ће главне одговорности међународног цивилног присуства укључивати:

Заштиту и унапређивање људских права;
Обезбеђивање сигурног и неометаног повратка свих избеглица и расељених лица својим домовима на Косову;

Додатак 1

Министри иностраних послова Групе Г-8 усвојили су следећа општа начела полити-чког решавања косовске кризе:

– Неодложан и проверљив престанак насиља и репресије на Косову;
– О успостављању привремене администрације на Косову одлучиће Савет безбедности Уједиљених Нација да би обезбедио услове за миран и нормалан живот за све становнике Косова;
– Безбедан и слободан повратак свих избеглица и расељених лица и неометан приступ Косову организацијама које пружају хуманитарну помоћ;
– Политички процес у правцу успостављања привременог оквирног политичког споразума који ће да обезбеди значајну самоуправу на Косову, узимајући у потпуности у обзир …… начела суверенитетаи територијалног интегритета Савезне републике Југославије* и осталих држава у региону, и демилитаризовање ОВК;

Додатак 2

Треба да буде постигнут договор о следећим начелима, ради помака према решењу косовске кризе:

  1. Непосредан и проверљив престанак насиља и репресије на Косову.
  2. Проверљиво повлачење са Косова свих војних, полицијских и паравојних снага према убрзаном распореду.
  3. Размештање на Косову, под окриљем Уједињених нација, ефикасног међународног цивилног и безбедносног присуства, које ће деловати на начин који буде утврђен на основу Поглавља VII Повеље, тако да буде способно да гарантује постизање заједничких циљева.
  4. Међународно безбедносно присуство уз знатно учешће Северно Aтлантскe Одбранбене Организације (North Atlantic Treaty Organization, тј. НАТО) мора да буде размештено под обједињеном командом и контролом и да буде овлашћено да успостави безбедно окружења за све људе на Косову и да олакша свим расељеним лицима и избеглицама безбедан повратак својим домовима.
  5. О успостављању привремене администрације за Косово као дела међународног цивилног присуства под којим људи Косова могу да уживају значајну аутономију у оквиру Савезне Републике Југославије*, одлучиће Савет безбедности Уједињених нација. Привремена администрација ће да омогућује прелазну администрацију док успоставља и надгледа развој привремених демократских институција самоуправе које треба да осигурају услове за миран и нормалан живот свим становницима Косова.
  6. Након повлачења, договореном броју југословенског и српског особља биће дозвољено да се врате да би обављали следеће функције:

– Везу са међународном цивилном мисијом и међународним снагама безбедности;
– Обележавање/чишћење минских поља;
– Одржавање присуства на српским историјским локалитетима;
– Одржавање присуства на кључним граничним прелазима.

  1. Безбедан и слободан повратак свих избеглица и расељених лица под надзором Канцеларије Високог комесара Уједињених нација за избеглице и неометани приступ Косову организацијама за хуманитарну помоћ.
  2. Политички процес у правцу успостављања привременог оквирног спопразума који обезбеђује значајну самоуправу Косову, уз пуно поштовање ….. и начела суверенитета и територијалног интегритета Савезне Републике Југославије* и осталих држава у подручју, и демилитаризовање ОВК. Преговори између страна ради постизања договора не треба да одлажу нити да нарушавају успостављање институција демократске самоуправе.

* Република Србија (Р Србија) је легални и законити наследник Савезне Републике Југославије (СРЈ) после одвајања Црне Горе од СРЈРепублике Србија је преузела све обавезе и сва права Савезне Републике Југославије.

***

 Забрањени чешки видео филмови илуструју последице ставова, подршке шиптарским терористима, деловања супротним Повељи УН, поништавања напред изложених одредби Резолуције УН СБ 1244 и деловања против Срба и Србије: САД, Велике Британије, Француске, Европске Уније, НАТО-а, КФОР-а, УНМИК-а и ЕУЛЕКС-а:

https://www.youtube.com/watch?v=tUR7B29AFH8

https://www.youtube.com/watch?v=MGNNoDD6RXk

https://www.youtube.com/watch?v=vP-wfk8xoVQ

https://www.youtube.com/watch?v=5N1bFU0Jvic

Чињеница да је Председник САД интервенисао у унутрашњим пословима Србије и оштро непријатељско понашање Председника КЛИНТОНА и његове Владе САД у односу на Србе, што није било блаже од нацистичког Хитлеровог, да су они наставили Хитлерово отимање србског Косова и Метохије од Срба и Србије – створили су у мени осећање да је разумски да изразим свој став о томе ко треба да буде изабран за следећег Председника САД. То сам учинио у заједничком писму Председнику КЛИНТОНУ, Државном Департману САД и Конгресу САД [45]: Ако бих био добио прилику ја бих био гласао за председничког кандидата који је био и који би остао вербално и активно, формално и суштински, који је био и јесте одан и одлучан антифашист, антинацист.

Међународне снаге УНМИК-а, КФО-а и ЕУЛЕКС-а или су од почетка биле неспособне да извршавају своје дужности, или су намерно подржавале шиптарске терористичке злочине отимања деце [46] (Можда ради трговине њиховим органима [3], [55]?).

Подржавајући шиптарске терористе, Владе САД су издале храбре и племените војнике САД из II Светског Рата [47].

Три стотине тридесет личности је потписало „Захтев за Часно Равноправно Решење“ (са 15 додатака) Председнику БУШУ, Дому Представника САД, Сенату САД и водећим државницима и државним институцијама УН, УК, Француске, ЕУ, Русије, Немачке и Кине [48]. Ови су омаловажили предложено часно законито решење.

Деловања Влада САД, НАТО-а, Влада Велике Британије, Француске и ЕУ, супротно Повељи УН, Резолуцији УН СБ 1244, међународном праву и Уставу Р Србије резултовала су у новој шиптарској масивној масовној злочиначкој експлозији названој „ПОГРОМ“, 17.-19, марта, 2004 [49].

Експлозија шиптарске нацистичке тортуре, која је узела геноцидан карактер против Срба на Косову и Метохији, приморала је пет стотина осамдесет и четири личности да брзо реагују подносећи документ „Ми смо постиђени, Ми протествјемо и захтевамо“ Краљици ЕЛИЗАБЕТИ II и Главама ЕУ, УН, САД, Шпаније, Француске, Италије, Кине, Русије, Немачке и њиховим врховним владајућим институцијама [50]. Ови су омаловажили све предложене мере за заустављање шиптарских злодела, тортуре и злочина.

Преписка о Ал КАИДА-ином финансирању демократског председничког кандидата: Al Qaeda Democrat orPatriot for President је у [51].

Седам стотина осамдесет и три потписника документа [52] су изразили своју постиђеност због лажи о Србима и Србији, због омаловажавања људских права Срба, због коришћења лажи да се оправда неоправдив терор над Србима, због давања подршке и заштите обнављању, од Хитлера и Мусолинија штићеног ,албанског фашизма против Срба у њиховој земљи, због отимања србске постојбине Косова и Метохије од Републике Србије, супротно резултатима II СР, супротно Повељи УН, међународном праву, Резолуцији СБ УН 1244, и супротно Уставу Р Србије, због понижавања од стране западних Влада добро познату гостољубиву међународну солидарност и посвећеност Р Србије и Срба. Потписници су протествовали против такве издаје племенитих и храбрих бораца из њихових земаља који су даровали своје животе за ослобађање целог света од Хитлеровог нацизма, и против такве издаје савезничких србских бораца који су се борили за ослобађање Косова и Метохије од окупације фашистичке Велике Албаније 1941 – 1945, против таквог поништавања резултата Првог и Другог Светског Рата, против таквог губитка човечног, демократског и вођства слободног света њихових земаља. Даље, потписници су поновили захтеве из [50] и истовремено потписали [50]. Они су захтевали да Уједињене Нације прихвате, подрже и омогуће ефикасно остварење следећег:

  1. Потпуна заштита свих права ко-оснивача и члана УН – Републике Србије,
  2. Хитно поништавање незаконито прокламоване албанске „Држава Косова“ у југо-западном делу Р Србије – Косову и Метохији,
  3. Стално поштовање и признавање пуног суверенитета Републике Србије на целој њеној територији која укључује Косово и Метохију.

Ништа није побољшано. Још лошије. Све је постало лошије на Косову и Метохији. Надао сам се, Ваша Екселенцијо Председниче ОБАМА, да ће ПРОМЕНА (CHANGE) коју сте сами прокламовали, бити часна промена у унутрашњој и спољној политици САД. Стога сам Вам писао у [53]:

Промена сама по себи не значи боље, не обезбеђује побољшање сама по себи.

Ваша крв је потпуно антирасистичка. За мене то значи да је Ваша природа антинацистичка.
Владе САД су започеле многе ратове последње две деценије у име људских права и слободе. Међутим,Владе САД још нису покренуле кључан антирасистички процес у САД. То ће бити учињено онда кадаАмерички Американци од имиграната названи Амерички Индијанци, који су аутохтон Амерички народ,добију могућност да одлуче својим слободним референдумом да ли они желе да буду држављани Сједињених Америчких Држава или више воле да успоставе своју сопствену слободну државау у својој постојбини. После таквог референдума САД ће бити ослобођене великог геноцидног греха и заслужићепотпуно морално право да се ангажује за остварење људских права и слобода у иностранству, надам се, мирнодопским средствима. Ако Ваша ПРОМЕНА (CHANGE) обухвата ослобађање у горњем смислуаутохтоног Америчког народа, чије стварно име на њиховом језику не знам, које сви имигранти у Америку и људи широм света називају Амерички Индијанци, онда ће то бити по мом мишљењу Ваш велики успех за њихово добро и за добро свих држављана САД.

Желим Вам потпун успех у Вашем председничком вођству за добро свих народа у Америци, као и за добро свих антифашистичких људи и народа широм света.

Ваша Екселенцијо г. Председниче ОБАМА, писао сам Вам у свом еписму [54]:

Новост је колико добра толико и тужна. Она је добра и за Ирачане да виде своју земљу ослобођену од страних оружаних снага и за Американце да дочекају своје младиће здраве

Та новост је тужна зато што је у мени опет поставила следеће питање:

Шта је учинило Владе САД толико слабим да прихвате и подржавају нацистичко уништавање (СФР) Југославије форсирано од Немачке (прво међународно деловање СР Немачке после њеног сједињења било је да уништи добро познату антифашистичку мирољубиву СФР Југославију: за више детаља молим погледајте:

http://www.truthjusticepeace.com/truth_on_freedom_and_equal_rights_for_the_serbs_and_serbia/to_the_fr_germany_state_authorities)?

 Зашто су Владе САД издале и издају своје сопствене племените хероје из Другог Светског Рата подржавајући етничко чишћење слично Усташком Срба из Крајине, Славоније Босне и Херцеговине, васпостављање нацистичке окупације Србије – Косова и Метохије и поробљавање невиног Србског народа у његовој постојбини?

 Зашто су Владе САД издале свој сопствени храбар и частан народ стварајући лажи о Србима, Републици Српској и Републици Србији и форсирајући њихово ширење широм света?

 Уместо да Вам поставим ова питања, пошто нисте Ви створили такву политику САД, ја Вас молим за подршку:

 Молим Вас, наредите као Врховни Командант Армије САД мирнодопско повлачење свих оружаних снага и средстава САД с Косова и Метохије и затворите незаконито изграђену војну базу САД Бондстил пре долазећег Божића. Мислим да је то Ваш неопходан допринос поновној изградњи престижа и моралног ауторитета САД као часног вође слободног света и САД економије.

 Користим ову прилику да пожелим Вама, Вашој породици и Америчком народу срећне припреме за Дан Захвалности.

Влада САД, заједно с Владама Велике Британије и Француске, с Европском Унијом, КФОР-ом, УНМИК-ом и ЕУЛЕКС-ом деловале су и делују супротно Резолуцији СБ УН 1244 (одговарајуће погажене одредбе Резолуције СБ УН 1244 су напред цитиране), против међународног права и супротно Уставу Р Србије, који су признали, као што следи:

  • Оне онемогућавају Р Србији да оствари свој суверенитет на Косову и Метохији.
  • Оне спречавају Р Србију да заштити своју границу према Албанији, као и према Македонији и Црној Гори граничећи се са Р Србијом дуж Косова и Метохије
  • Оне спречавају полицијске и војне службенике Р Србије да се врате на Косово и Метохију.
  • Оне нису разоружале шиптарску полицију и војску које су основали шиптарски терористи.
  • Оне су подржавале и подржавају, штитиле и штите, званично признајући стварање нове нацистичке шиптарске државе под изопаченим србским именом „Косова“.
  • Оне држе своје двоструке амбасаде на територији Р Србије: у њеној престоници Београду и у главном граду Косова и Метохије покрајине Србије: Приштини.

Kosovo i Metohija maps

Последња хришћанска служба жртвама шиптарске тортуре.

Последња хришћанска служба жртвама шиптарске тортуре.

Ради илустрације видети:

https://www.google.rs/search?q=siptarski+zlocini+na+kosovu+i+metohiji&espv=2&biw=880&bih=914&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjDp9eKuIPKAhVJWhQKHS6NAccQsAQIHw

http://www.srpskapolitika.com/Kosmet/teror/zlocin-lat.html

  • Оне прихватају, штите, и чак помажу шиптарско настављено уништавање више од 160 србских манастира и цркава да би сакрили истину да су Косово и Метохија србска постојбина, за шта видети такође филм и слике:

https://www.youtube.com/watch?v=Jf5r1AuZRZg&feature=youtu.be

 

За више чињеница видети: https://www.google.rs/search?q=siptarski+zlocini+na+kosovu+i+metohiji&espv=2&biw=1082&bih=914&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjDp9eKuIPKAhVJWhQKHS6NAccQsAQIHw&dpr=1#tbm=isch&tbs=rimg%3ACa_16wYcBkaRAIjg_1WEDAZV3XU32KyKVMaCFwsG_1lqhD9psQ4tk-g8y_10xfoVaf9M-gjkdc5FmAWukwd-_1SchY74dFSoSCT9YQMBlXddTEUc4nHAO6ioPKhIJfYrIpUxoIXARxLXeCBglHwsqEgmwb-WqEP2mxBFSHjs9rf4-PyoSCTi2T6DzL_1TFER6VO4JGrTYnKhIJ-hVp_10z6COQR7noxTIUmKpUqEgl1zkWYBa6TBxEd5fpWyCEpiioSCX79JyFjvh0VEfbIapxUGqJg&q=siptarski%20zlocini%20na%20kosovu%20i%20metohiji

  • Оне прихватају, штите, и чак помажу шиптарско настављено уништавање србских домова, кућа, и својине; они су уништили преко 50 000 србских кућа;

За више доказа видети: https://www.google.rs/search?q=siptarski+zlocini+na+kosovu+i+metohiji&espv=2&biw=1082&bih=914&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjDp9eKuIPKAhVJWhQKHS6NAccQsAQIHw&dpr=1#tbm=isch&tbs=rimg%3ACVupp5RsiOG9Ijj7JCyM3GH0yxHFzTrxz7NiLw8T-wdMzIJ_1trQFAgoOtM3ZbDd1CAENmMOziU647yrRb033K05lCoSCfskLIzcYfTLEbCuUyBRm1PmKhIJEcXNOvHPs2IRAechu1iMwiwqEgnkvDxP7B0zMhGA9wmoNNu2WCoSCQn-2tAUCCg6EfsfnJEruawdKhIJ0zdlsN3UIAQRuYHLB04gADEqEgk2Yw7OJTrjvBFk0rw5YYFC6yoSCatFvTfcrTmUEc4RDmW16QAJ&q=srusene%20srbske%20kuce%20na%20kosovu%20i%20metohiji

  • Оне прихватају, штите, и чак помажу шиптарско настављено уништавање преко 143 србских светих објеката, многих споменика и већину србских гробова:
  • Оне скривају истину о шиптарској трговини органа живих Срба [3], [55]:https://www.youtube.com/watch?v=7x27mC_TeNA
  • Оне дозвољавају настављање шиптарске тортуре и свакодневно убијање Срба.
  • Оне омогућавају настављање шиптарског бомбардовања србских кућа и имовине свакодневно.
  • Оне дозвољавају и помажу неограничено шиптарско имигрирање из Албаније у Србију – Косово и Метохију без одобрења Владе Р Србије.

razmak1

7. Које су разлике између званичне службене политике САД и Хитлерове, између владајуће олигархије САД и комунистичке?

Хитлеров циљ је био да окупира целу Европу, најпре да пороби негерманске народе сматрајући их другоразредном или трећеразредном расом која је морала да ради као роб за његов Немачки/Аустријски народ. Он је користио војну снагу Немачке да оствари свој циљ. Он је организовао невиђене злочине. Он је отео Косово и Метохију од Србије. Под његовом заштитом је тамо створена нацистичка шиптарска власт 1941-1945. Више од 150.000 србских појединаца и породица је било протерано с Косова и Метохије. Више од 100.000 шиптарских појединаца и породица се тада досселило на Косово и Метохију. Хитлер је дозвољавао све шиптарске злочине над Србима. То је била освета Србима, и кажњавање Срба, за поништавање пакта с њим 27. марта, 1941. и за њихово отпочињање првих борби против његове војске у Југославији.

Једна разлика између Хитлерове окупације Србије и отцепљења Косова и Метохије од Србије и овога што су, вођени Владом САД, урадили и раде НАТО, УНМИК,  КФОР, ЕУЛЕКС против Срба и Србије је да су они бомбардовали Србе, отели Косово и Метохију од Србије, ….. , све објашњено напред, упркос томе што су Срби били савезнички народ који није био, нити јесте претња  било ком другом народу, упркос томе што је Србија мирољубива земља без намере да се бори против било које друге земље, стога без намере да нападне САД, Велику Британију, Француску, …., Албанију.

Првенствени циљ САД је да подвргне све друге народе и земље својој сопственој моћи. Циљ који ни један председник владе, председник, краљ, цар, фараон, није остварио. Влада САД је потпуно убеђена да ће потпуно успети у томе са војном моћи САД и са својим политичким и економским алгоритмом. Ако би се то десило, то би значило да су имигранти у САД из свих народа широм света успели да поробе своје народе. Каква срећа – за кога? За Американце? Колико ја познајем Американце, то није у њиховој природи, то је против њихове душе, солидарности и осећаја за правду и истину.

Једна друга разлика проистиче из чињенице да је Хитлеру био потребан слободан војни пролаз кроз Србију и Грчку према Блиском Истоку и Северној Африци. Влади САД, НАТО-у, Владама Велике Британије и Француске су потребни природни извори Србије, посебно Косова и Метохије врло богатим посебним минералима (таквих са Косова и Метохије као што су за васионске летелице, прерађених у Француској и послатих у САД), и војна база потребна Влади САД за њене стратешке планове везане, не само за Блиски Исток, већ и за Русију.

Да ли само Влада САД има право да кажњава терористе? Да то чини чак и у другим земљама према својим сопственим проценама, упркос лажних обавештења достављених Влади САД? Упркос лажног обавештавања Американаца? Да чини то без икаквог службеног захтева за помоћ од Владе неке државе? Без дозволе Савета безбедности УН? Одговори су НЕ, али Владе САД су показале, упркос кршења Повеље УН, међународног права и Устава одговарајуће државе, да оне могу и смеју то да чине зато што оне не могу да изгубе ништа како је био рекао један водећи политичар САД да би оправдао бомбардовање Србије и Црне Горе. Он није схватио да су САД губиле и губе много због тога. То није одмах очигледно, али када постане веома очигледно Американцима могло би да буде сувише касно за САД.

razmak1

8. Туга за Американцима

Моја туга је дубока за Америчким народом. Американци су били и јесу подвргнути лажима Владе САД, лажној пропаганди и неоправдивим ратовима Владе САД који су уништавали и уништавају слободне, демократске и мирољубиве људе. Од 1991. Владе САД су издале и издају велике Председнике САД РУЗВЕЛТА, ТРУМАНА и АЈЗЕНХАУЕРА, и храбре, племените патриотске америчке борце који су се борили против нацизма да би ослободили народе широм света. Они су поставили САД на врх слободног демократског света као вођу. Нажалост, амбиција Влада САД да се наметну целом свету  на терористички оружани начин  наоружавајући групу незадовољних људи у било којој земљи, које је спремна да се покорава свим захтевима Владе САД, и потом стварајући и развијајући огромну лажну пропаганду против законите Владе те земље, уместо да предложи демократски референдум о народном поверењу  Влади.  Тако су Владе САД уништавале и уништавају престиж земље као светског демократског вође.  Моја туга је дубока за Американцима поробљенима на тај начин од њихове сопствене Владе и искоришћаванима од индустријске и политичке олигархије.

Интереси олигархије САД су потпуно материјалистички, што је каракетристика такође комунистичке олигархије. Коришћена средства су нешто различита. Суштина је иста. Олигархија САД је поробила народ САД снабдевајући их лажним обавештењима и владањем медијима у САД. Оштрина и снага пропаганде су исте као у комунистичким државама. Владе САД више воле слугерањског диктатора који спроводи захтеве САД, него слободног демократског вођу у другој земљи.

razmak1

9. Предлог часног решења и да Влада САД обнови
светско демократско мирнодопско вођство

 Да би решење било часно, узимајући у обзир све чињенице – истину, човечност, људска и национална права, услове за безбедан и просперитетан живот, потребу за миром, историјy – прошлост, и стварну ситуацију, слободан сам да предложим потпуно остварење одредби Резолуције СБ УН 1244:

  • Васпостављање суверенитета Р Србије на Косову и Метохији.
  • Одобрење Р Србији да штити границу према Албанији, као и према Македонији и Црној Гори, граничећи се са Србијом дуж њихових граница са Косовом и Метохијом.
  • Одобрење полицијском и војном особљу Р Србије да се врате на Косово и Метохију.
  • Повлачење свих страних амбасада са Косова и Метохије – из Приштине у року од три месеца.
  • Распуштање свих институција прокламоване шиптарске окупационе „Држава Косова“.
  • Потпуно разоружање шиптарске полиције и војске (које су основали шиптарски терористи) у току три месеца.
  • Равноправност свих држављана Р Србије. Сви су они обавезни да поштују Устав и закон Р Србије.
  • Сви шиптарски имигранти у Србију – Косово и Метохију, који нису криминалци могу слободно тамо да остану као легални имигранти према међународном праву и закону Р Србије и могу да се пријаве за држављанство Р Србије после пет година непрекидног живота на Косову и Метохији од дана кад је прихваћен овај предлог.
  • Свим осумњиченим личностима за злочине ће судити међународни суд ако нису држављани Р Србије; а ако јесу њиме ће на основу Устава и Закона Р Србије судити њен суд.
  • Потпуно повлачење УНМИК-а, КФОР-а и ЕУЛЕКС-а из Србије – Косова и Метохије у року од четири месеца.
  • Поптуну демилитаризацију војне базе Бондстил САД у року од шест месеци.
  • Безбедан повратак свих прогнаних избеглица у њихове домове и на њихова имања на Косову и Метохији.
  • Враћање у року од три месеца свих добара и својина лицима/институцијама који/које су били/биле њихови власници пре 24. марта

 

10. Порука Председнику ОБАМИ

Ваша Екселенцијо Председниче ОБАМА, Ви сте појачали спољну политику Вашег претходника Председника КЛИНТОНА , радије него да учините ПРОМЕНУ (CHANGE) како сте обећали пре свог првог избора за Председника САД. Ви још увек имате целу годину да то у чините и да оправдате Нобелову награду за мир којом сте почаствовани почетком Вашег првог мандата. У супротном, надам се да ће то да уради нова Влада  САД ради добра Американаца и целог слободног демократског света, тиме и за поштен однос према Србима и Србији.

 

 11. Захвалност

Захваљујем Вам се на времену које сте посветили читању овог документа.

 

12. Литература

[1] N. Wiener’s THE HUMAN USE OF HUMAN BEINGS Cybernetics and Society, Free Association books, pp. 180, 181, London, 1989.

[2] PETIT LAROUSSE , p. 1441, The 2nd edition, 1966.

[3] Carla Del Ponte, The Hunt: Me and the War Criminals (Italian: La caccia: Io e i criminali di guerra) is a book published in April 2008: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Hunt:_Me_and_War_criminals

[4] L. T. Gruyitch, I did intend to continue my APS membership,  December 8, 2015, which is publicly available at:
http://truth-science.info/yahoo_site_admin/assets/docs/2015_12_21Renewal.35422157.pdf

[5] The Appendix „Join SIAM for just $10“ to APS NEWS, No. 19, Vo. 24, November 2015.

[6] The CONSTITUTION of the Socialistic Federal Republic of Yugoslavia,  (the original in Serb), Official Journal of SFRY, No. 9, Year XXX, p. 1, Thursday, February 21, 1974,

[7] The CONSTITUTION of the Socialistic Federal Republic of Yugoslavia,  English translation, Cross-Cultural Communications, Merrick, New York, 1976.

[8] L. T. Gruyitch, The UN background, the demand of F. R. Germany for the permanent membership in the Security Council. The Security Council, European Parliament and Council,  letter to: Queen ELIZABETH II, K. ANAN, J. P. BALKENENDE, T. BLAIR, G. BUSH, J. CHIRAC, J. B. FONTELLES, H. JINTAO, H. KÖHLER, J. PING, V. PUTIN, J.P. RAFFARIN, G. SCHRÖDER, Parliaments of FR Germany, UK, EU Council, French National Assembly, N P Congress of China,  UN General Assembly and Security Council, US House and Senate , Belfort, France, October 10-13, 2004, which is publicly available at:http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2004_10_10LTG_SC_FRG_Am.29731100.pdf

[9] L. T. Gruyitch, Anti-constitutional actions of the F. R. Germany, letter to F R Germany President H. . KÖHLER , Belfort, September 12, 2005, which is publicly available at: http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2005_09_15LTG_KelerEnNm.296120907.pdf

[10] L. T. Grujić [Gruyitch], Peace or war in Yugoslavia and World, Appeal to the state authorities of USA  and many other countries, Belgrade, July 6, 1991, which is publicly available at:http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1991_07_05aApel-ptpsi_En.301105408.pdf

[11] L. T. Grujić [Gruyitch], Why? What is the people of Serbia guilty for?,  letter to US President G. BUSH, Senate and Congress, June 16, 1992, which is publicly available at:

http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1992_06_20LTG_USAPrCngSnt.301103649.pdf

[12] Eleven persons, Request to Editor of Webster’s New World Encyclopedia to get corrected essential mistake, letter to Editor of Webster’s New World Encyclopedia, March 13, 2004, which is publicly available at:
http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2009_02_16LTG_EDITORwebster.296103146.pdf

[13] L. T. Grujić [Gruyitch], Facts and questions, letter to U S President William Bill CLINTON, April 19, 1993, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1993_04_19LTG_Clinton.30151336.pdf

[14] L. T. Grujić [Gruyitch], Facts and questions, letter to U S Senate, April 19, 1993, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1993_04_19LTG_USSenate.30150603.pdf

[15] L. T. Grujić [Gruyitch], Facts and questions, letter to U S Congress, April 19, 1993, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1993_04_19LTG_USCongress.30150659.pdf

[16] L. T. Grujić [Gruyitch],  Appeal to stop US participation in the unjustifiable sanctions against the innocent people of Serbia and Montenegro, letter to U S President William Bill CLINTON, August 30, 1993, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1993_08_30LTG_USClinton.30141338.pdf

[17] L. T. Grujić [Gruyitch],  Appeal to stop US participation in the unjustifiable sanctions against the innocent people of Serbia and Montenegro, letter to U S Senate, August 30, 1993, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1993_08_30USSenate.30141236.pdf

[18] L. T. Grujić [Gruyitch],  Appeal to stop US participation in the unjustifiable sanctions against the innocent people of Serbia and Montenegro, letter to U S Congress, August 30, 1993, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1993_08_30LTG_USCongress.30141312.pdf

[19] L. T. Grujić [Gruyitch],  On the rejection of the scientific paper only because its author was from Serbia, correspondence with Pergamon Press, August 18, 1993 through June 6, 1994, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1993_1994LTG_PrgmnPress.30183004.pdf

[20] R. Ašković [Ashkovitch] and L. T. Gruyitch, Appeal to US President CLINTON not to support Albanian demands for a nationalistic autonomy in Serbia, not to support ignorance of human rights of Serbs, not to support the genocide against Serbs in Kosovo and Metohiya, but to support a peaceful, tolerant human relationship based on equal human rights of all people,  letter to President CLINTON, March 12, 1998, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1998_03_12LTG_USA.300103228.pdf

[21] M. Milojković,  L. T. Gruyitch, D. V. Vukomanovic, A. Tomovic, R. Ristic, M. Milojković (Jr.) and M. Pavlovic, The facts and the appeal to the state authorities of R Serbia and of F R Yugoslavia and to the state authorities of Belorussia, China, EU, France, Germany, Great Britain, Greece, Italy, Netherlands, Russia, Spain, Sweden, UN, and of USA to inform their peoples truthfully about the situation in Serbia; to stop the propaganda, military actions and sanctions against the Serbs in order to enable Serbs to resolve peacefully the problems,  October 20 – December 17, 1998, which is publicly available at:http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1998_10_22ApelE.300101546.pdf

[22] J. Catalinotto, The „Racak massacre“ did not happen, which is publicly available at:
http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999JhnCatalionottoRachak.358111445.pdf

[23] L. T. Gruyitch, To president CLINTON asking him to stop lying the Americans and the whole world about the Serbs and Serbia as he lied US Court under the double oath in the US Court, letter to President CLINTON, December 20, 1998, which is publicly available at:http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1998_12_02LTG_Clinton.300101209.pdf

[24] L. T. Gruyitch, Letter to President CLINTON [20], letter to the US Senate, December 23, 1998, which is publicly available at:http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1998_12_23LTG_US_Senat.300100304.pdf

[25] L. T. Gruyitch, Letter to President CLINTON [20], letter to the US Congress, December 23, 1998, which is publicly available at:http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1998_12_23LTG_US_Congress.300100327.pdf

[26]  L. T. Gruyitch, Email to Senator Larry CRAIG,  March 24, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_03_24LTG_USSntrCraig.300100032.pdf

[27] Branko Rakocevic, Milica – White Angel, which is publicly available at:http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_04_20WhiteAngel_Milica_Blue.29534738.pdf

[28]       L. T. Gruyitch, D. Rakic, M. Djordjevic and L. Djordjevic, Stop the aggression. False President CLINTON’s and NATO’s argumentation, the public email to President Clinton, March 30, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_04_24Dmnd.30043734.pdf

[29] L. T. Gruyitch, Leading governing statesmen have largely gone out of the civilized behavior during last week, email to US Senator SHELBY, March 31, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_03_31LTG_USSntrShelby.30095321.pdf

[30]  Forty one signatories, Halt immediately bombing people of Serbia and Montenegro, letter to Presidents CLINTON and CHIRAC, Prime Ministers BLAIR and JOSPIN of USA and France, to the Secretaries  ALBRIGHT and SOLANA of USA and NATO,  to SENATE and CONGRESS of USA,  Parliaments of FRANCE and GREAT BRITAIN, and to NATO HEADQUARTERS,  March 31, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_04_16LTGdr_IntCom.30094130.pdf

[31] Twenty eight signatories, Truth. Invitation. Solution,  letter to US President CLINTON, French President CHIRAC,  G B Prime Minister BLAIR, French Prime Minister JOSPIN, NATO General Secretary SOLANA, President MILOSHEVITCH of F R Yugoslavia, President MILUTINOVITCH of R. Serbia,  President DJUKANOVITCH of R Montenegro, US SENATE, US HOUSE OF REPRESENTATIVES, PARLIAMENTS of France and Great Britain, NATO MEMBERS, PARLIAMENTS of Serbia, Montenegro and F R Yugoslavia,  April 28, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_04_28LTGdr_TrthIntSlt.30043310.pdf

[32] L. T. Gruyitch, On ‘A REQUIEM TO „WE THE PEOPLE“ ‘ by Mr. Nick KATICH, once proud American Lawyer, email to Mr. KATICH, May 13, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_05_13LTG_Katich.30041827.pdf

[33] L. T. Gruyitch, Your generosity and NATO obligation, the correspondence with US Senator Paul David WELLSTONE, May 4 – May 16, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_05_16LTG_USSntrWelstone.30041545.pdf

[34] L. T. Gruyitch, On the policy of the Amherst campus, email, May 16, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_05_16LTG_USAstudPrfs.30041259.pdf

[35] L. T. Gruyitch, On the attitude that US Air Forces should continue bombing Serbia and    Montenegro, email correspondence with US Senator John EDWARDS,  May 27, 28, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_05_28LTG_Edwards.30040635.pdf

[36]    The UN SC Resolution 1244, June 10, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_06_10UNRsl1244.30035853.pdf

[37] Act No. IУ-97/99 of the Constitutional Court of the Republic of Serbia, May 25, 2000, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2000_05_25UstSud.294133307.pdf

[38]  L. T. Gruyitch, Message by Serb Patriarch Kyr PAVLE and a question to the USA President,  an email to President CLINTON, September 9, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_09_05LTG_ClintEmail.30034828.pdf

[39]  Twelve signatories, Sympathy to General SHORT, letter to Lieutenant General Michael C. Short, Commander, The 16th Air Force, United States Air Forces, European Commander, Allied Air Forces, Southern Europe, October 27, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_10_24LTG_USGenShort.30034554.pdf

[40] L. T. Gruyitch, Letter to US Honorable General Henry SHELTON, Chair of Joint Chiefs of Staff,  November 12, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_11_12LTG_GenSHELTON.30032939.pdf

[41] L. T. Gruyitch, US-NATO bombing forcefully interrupted pregnancies, letter to Peter WORTHINGTON, Editor, Toronto Sun, November 20, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_11_20LTG_WorthngtnCnd.30032324.pdf

[42] L. T. Gruyitch, On the false education of the students of Florida State University about the happenings in Srebrenitsa and its surrounding, letter to H. Talbot D’ALEMBERTE, President of Florida State University, December 4, 1999, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/1999_12_04LTG_UnvFlorida.30032031.pdf

[43] L. T. Gruyitch, Please express the truth to your voters, the email correspondence with US Senator Kay Bailey HUTCHISON, which is publicly available at:
http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2000_03_27_28lLTG_Hutchnsn_Sve.29971959.pdf

[44] L. T. Gruyitch, On  „The search for mass graves“,  by R. K, Kent, Emeritus Professor of History,     University of California at Berkeley,  June 15, 2000, which is publicly available at:

http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2000_06_15LTG_ClintEm.29971932.pdf

[45] L. T. Gruyitch, If I got the possibility to vote, the joint letter to President CLINTON, US State Department and Congress, November 4, 2000, which is publicly available at:
http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2000_11_04LTGvote.29960103.pdf

[46] L. T. Gruyitch, The list of kidnapped or missing children after the arrival of the international forces UNMIK and KFOR at Kosovo until April, 11, 2001, Letter to the CONGRESS of the UNITED STATES OF AMERICA, which is publicly available at:http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2001_04_11LTG_USA.29953257.pdf

[47] L. T. Gruyitch, Why did allied countries and peoples fight? Whe were brave and noble soldiers of the allied countries devoting their lives in the Second World War? Who has been finally gaining the Second World War?, the letter to US President George BUSH, January 17, 2002, which is publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2002_01_17LTG_BUSH.29952807.pdf

[48] 330 signatories, Request for Honest Equal Rights Solution, letter to: Kofi A. ANNAN, Tony BLAIR, George BUSH, Jacques CHIRAC, Pat COX, Valdimir PUTIN, Anders Fogh RASMUSSEN, Gerhard SCHRODER, Jiang ZEMIN, EU Presidency, Parliaments of Russia,UK, Bundestag, National Assebly of France, National People’s Congress of China, UN General Assembly, US House of Representatives and US Senate,  November 11, 2002 through May 16, 2003, which is, together all its appendices,  publicly available at:
http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS.297122406.pdf

APPENDICES:

  1. Constitutions: http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS01Constitutions.361103053.pdf
  2. The opinions of the Badinter arbitration committee:http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS02BadinterArbCom.297121212.pdf
  3. Appeal 1991:
    http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS03Appeal91.297121248.pdf
  4. Serbs fear Albanians:http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS04Serbs_fear_Albanians.297121323.pdf
  5. Expulsion of the Serbs from Bosnia and Herzegovina 1992-1995:http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS05ExplSerbBih92_95.297121353.pdf
  6. Five years on and the lies continue:http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS06SrebrenicaJared.297121424.pdf
  7. Refuting the Srebrenica Myth: An Islamist Perspective:http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS07SrebrenicaKilibard.297121454.pdf
  8. Murder from Srebrenica:http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS08SrebrenicaOric.297121638.pdf
  9. 3 Years Later, and Still Searching:http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS09SrebrenicaPumphrey.297121710.pdf
  10. Golgotha:http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS10Golgotha.297121739.pdf
  11. Why minority rights go unprotected – the international community’s tacit approval of reverse-ethnic cleansing in Kosovo:http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS11RepJeZimm.297121814.pdf
  12. War Against the Dead:http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS12WarAgnstDed.297122049.pdf
  13. Nation Building as a Pretext to Creation of Mono-Ethnic Kosovo:http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS13PsSavJanj.297122125.pdf
  14. Armed Ethnic Albanians Assault Serb in Kosovo Village:http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS14AlbnAsslt.297122258.pdf
  15. Life at the Margins of Society:http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2003_11_12RHERS15ERP_KIM_Rep.297122328.pdf

[49]  POGROM, March 17-19, 2004, publicly available at:
http://www.ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2004_03_17KiM.297114405.pdf

[50] L. T. Gruyitch, We are Ashamed, We Protest and Request, publicly available at:                http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2004_06_11ShmPrtRqstAColor.297112642.pdf

[51] L. T. Gruyitch, Al Qaeda Democrat or Patriot for President, article submitted to New York Times, Washington Post, The Birmingham News, Austin American Statesman, Designed to Sell, Packet          Online, October 29, 2004, publicly available at:http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2004_10_29LTG_USelectionPrs.29721923.pdf

[52] Seven hundred eighty three signatories, Shame, Protest and Demand, Letter to H. E. Srgjan        KERIM, President of 62nd session of the UN General Assembly, H. E. Ban KI-MOON, Secretary-General of the UN, Queen Elizabeth II, King Juan CARLOS I, Angela Dorothea MERKEL, Chancellor of Germany, Pratibha PATIL, President of India, George BUSH, President of the USA, Horst KOEHLER, Federal President of Germany, Giorgio NAPOLITANO, President of Italy, Hans-Gert POETTERING, President of the EU Parliament, Vladimir PUTIN and Dmitry MEDVEDEV, the actual President of Russia Federation, Dimitrij RUPEL, Presidency of EU Council, EU Parliament, Nicolas SARKOZY, President of the French Republic, Chen SHUI-BIAN, President of P R China, and all Members of: EU Council Presidency, Federal Parliament of Russia, National Assembly of France, National People’s Congress of China, German Bundestag, Parliaments of: Italy and UK, UN General Assembly, UN Security Council, US House of Representatives and US Senate, March 19, 2004, publicly available at:http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2008_03_08ShPrtDmnd.296105406.pdf

[53] L. T. Gruyitch, On the hope to the CHANGE by US President OBAMA, letter to US President Barack OBAMA, November 5, 2008, publicly available at:http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2008_11_05LTG_BO.296103457.pdf

[54] L. T. Gruyitch, The news is as good as sad, letter to US President Barack OBAMA, October 22, 2011, publicly available at: http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2011_10_22LTG_BO.29691204.pdf

[55] UNMIK, Report to UN on War Crimes at Kosovo and Metohiya, October 30, 2003, publicly available at: http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/20031030Izvestajunmika.363132347.pdf

Belgrade, December 31, 2015
Lyubomir T. GRUYITCH, D.Sci.
Retired University Professor
John Kennedy 31/15
11070 Belgrade
S E R B I A