Терористички напад на Србе у Гораждевцу! (Фоторепортажа)

 

Извештава Зоран Влашковић

           Рано јутрос, ( 7. децембра) око 2 сата и 50 минута  албански терористи су  ватреним аутоматским оружјем напали српско село Гораждевац код Пећи.

Рафали су били на куће Саше Петровића (десно) и Србољуба Колашинца (лево)

Пуцали су на куће  Саше Петровића и Србољуба Колашинца , у главној улици центра села, док су ватреним оружјем демолирали и споменик жртвама албанских терориста 1999. и каснијих година.

-“На моју кућу испаљено више рафала али је седам метака погодило кућу, улазна врата  и купатило и две стране зида куће. Био сам са женом и ћеркицом у кући. Уплашени смо и изнемирени највише из разлога што полиција и Кфор до сада још никога нису ухапсили а било је толико злочина овде. – каже Саша Петровић.

Саша Петровић показује где је завршио један од седам метака који су погодили његову кућу

Преко пута њега, са леве стране, пуцано је и на кућу Србољуба Колашинца , коме су испред самог улаза у двориште куће албански терористи запалили аутомобил.

Петровић и Колашинац кажу да је полиција дошла касно из Пећи као и Кфор који су сачинили службену забелешку и ништа више.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Још један злочин над онима које су убили албански терористи и НАТО

Да се ради о смишљеном нападу говори и то да је Гораждевац после овог терористичког напада остао без струје, па се језа и страх увукла у сваки дом овог великог српског села из којег Срби нису одлазили 1999. године.

Албански терористи су само, сто метара даље од нападнутих српских кућа ватреним оружјем демолирали споменик жртвама  албанских терориста и то са панцирном муницијом.

Шеф Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић је данас рекао у Гораждевцу да је овај напад класичан терористички чин албанских терориста који треба да осуди не само регион већ и читав свет.