НАТО позив за Монтенегро – Игор Војиновић

Да, да, стигао је за многе неочекивани позив за улазак у НАТО Миловини Монтенегро, која држи под окупацијом Црну Гору. Сада многи бјесне, псују Мила и ништа не предузимају. Мада су добрим дијелом сами криви, што је дошло до овога. Сутра ће се изненадити када сличан позив од НАТО стигне и ЕУ Србијици.
Igor-Vojinovic4

Игор Војиновић

Званична Руска Федерација је баш реаговала оштро, запријетила је Милу прекидом војне сарадње, а званична Република Србије, још оштрије, тражећи ријечи да не увриједе ни НАТО ни Монтенегрине. Него шта ћемо са Црногорцима и Србством? Коме то остављате квазипатриоте? Мјесецима и годинама вас упозоравамо да јачина Миловог НАТО режима прије свега зависи од лоше опозиције и подршке власти из Београда и Москве, али нећете да чујете. Признали сте све Милове крађе избора и референдума, оправдали сав његов криминал и злочине, прихватили симболе НАТО творевине МНЕ као државне симболе Црне Горе и тетошили Монтенегрине, док сте вријеђали и вријеђате Црногорце и сада се чудите и љути сте?!

Званична Москва и Београд су прво подржавали диктатора Мила и његов НАТО режим, а онда су кренули са подршком МНЕ-НАТО опозицији, која жели да буде Калиф умјесто Калифа преко ,,грађанских протеста,, који нису ни просрбски, ни проруски, али ни против ЕУ, ни против НАТО. Само против Мила, а НАТО нема везе, то је уреду?! Да, њима је то сасвим уреду. Много је новца и енергије уложено у ту НАТО опзицију у Црној Гори опкупираној од Монтенегра и још се патриЈоте из Београда и Москве љуте што народ неће с њима (највише су скупили 10 000 људи у Подгорици) Као да народ Црне Горе не зна те квазиопоционаре и колико пута су нас преварили и Милу помогли, а себе материјално обогатили. Гурали сте србске Спартанце под МНЕ ,,кокошку,, симбол НАТО режима и сада када је НАТО стигао, бијесни сте. Буди те љути, али на себе, не на Црну Гору. Урадите нешто корисно, па подржите праву Црну Гору, ону јуначку и слободарску под тробојком и НАТО ће морати да бјежи, као што су од Србске Спарте бјежали Турци, Наполеон, Млечани, Хабзбурзи и Хитлер.

Црна Гора мора бити слободна или је бити НЕЋЕ! Нијесу мој чукунђед Обрад и прађед Неђељко узалуд носиоци Обилића медаље и није се за Монтенегро гинуло на Муратовици, Вучијем Долу, Скадру, Мојковцу и од Везировг до Зиданог Моста. Нијесу залуд погинули 1999. на Косову и Метохији Симо Поповић и Веселин Јововић! ТО МОРА ДА ВАМ БУДЕ ЈАСНО ЈЕДНОМ ЗАУВИЈЕК!

За слободу и част Црне Горе!

Игор Војиновић
СНО „Срби на окуп“
Косовска Митровица
2.12.2015. год.