Србску децу трују и праве развратним дебилима

„Ако  хоћеш  да  уклониш  неки  народ  из твог суседства, не прави тенкове, топове и барикаде – то је скупо и  није  тако  ефикасно,  поквари  му  омладину!  Наведи  је  на   телесна  уживања,   пропагирај сладострашће,  па  сачекај   двадесетак  или  мало  више година и – тог народа више неће бити. То ће бити руља која изумире!“ подла оријентална мудрост*

Покварите омладину – победили сте нацију, поручују нам творци новог светског поретка. При том добро су упознати да за уништење једне нације нису потребне атомске бомбе, већ је довољно само разорити моралну структуру омладине и то преко: музике, филма, телевизије, интернета, алкохола, дроге, блуда, разврата, криминала, секташтва… Од омладине праве развратне дебиле, који треба да се одрекну своје породице, пошто она по њима ствара себичног појединца, неспособног да прихвати западну културу смрти и да постане робочовек. Такође, инсистирају да се одрекну традиционалног родољубља, као сувишног, јер “нови“ свет ионако неће имати границе и неће познавати категорију родољубља. Затим, морају се одрећи, и то што пре, традиционалне вере својих родитеља и предака, и одузети им се заувек морална, верска и људска осећања. Када господари овог палог света заврше са програмом “обездушавања“, онда на сцену ступа модерно поробљавање.

Beograd noću

Разни идоли (музичари, глумци, спортисти…) су само лутке у рукама светских моћника, које они користе за слање порука младима: све је дозвољено, јер живот је ионако кратак и бесмислен, зато не осврћи се већ једи, пиј, уживај и забављај се. Млади некритички примају поруке својих идола – узети све од живота, и то сада, одмах, што пре јер је сутра можда већ касно. У том духовном убијању наше деце, кључну улогу има реформисана школа (идејни творац је Сорош) или боље рећи сатанизована школа. Просветни радници уче децу лажној слободи, која је у ствари ропство сатани, где им је све дозвољено по оној песми “узми све што ти живот пружа…“, да не поштују никакве ауторитете посебно своје родитеље, да без имало стида испољавају своје најниже страсти и агресивности.

“…Не поштује млађи старијега,
Но се млађи паметнији гради…

Нит дјевојке држе дјевојаштво,
Свилу носе, гријехом се поносе,
Млади момци поштењу се смију,
А свој разврат ни од ког не крију…“**

Некада су Срби своју децу васпитавали кроз радне обавезе, учећи их: скромности, чедности, поштовање родитеља, учитеља и старијих особа, пристојност у међуљудским контактима, љубави према вери својој и отаџбини. Данас је супротно, грех је постао мода, односно он је кроз антихришћанске законе које нам намеће “светска елита“, озакоњен. Добровољно или под притиском, постајемо народ који не поштује своје наслеђе, своју историју и предање, народ новог доба обезбожени, анационални, безлични, бесловесни, обичне сировине, заглупљена и безлична маса која не зна да мисли својом главом и са којом је лако манипулисати.

Због свега наведеног подржавамо организације и појединце којима је стало до своје деце, породице и будућности и позивамо на стварање јединственог Светосавског фронта у борби против наметања антихришћанских гадости, а за Светосавску Србију. При томе би истакли позитивну иницијативу др.Зорана Јовановића и његову фејсбук групу “Ко трује нашу децу“, као један од примера како се може борити и који треба подржати.

Дана 07.11.2015.г. у Шапцу у сали Културног центра са почетком у 18 часова, организујемо трибину “Православна породица и искушења 21. века“ као почетак упознавања шире јавности са планом властодржаца да у току следеће године, донесу законе којим ће дефинитивно ставити тачку на уништење породице као основне ћелије здраве државе.

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божију помоћ догодине у Призрену!

Дана 02.11.2015.године.
Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“


*књига “Зашто нестају Срби“мр Биљана Спасић
**песма “Небеска Литургија“Св.Николај Србски