Игор Војиновић: Шта је проблем са протестима у Црној Гори? Шта чинити?

Шта је проблем са протестима у Црној Гори?

* Андрија Мандић је прво повео Србе под МНЕ (Монтенегро) усташким обиљежјима, све заједно са Шиптарима, Турцима и комуњарама, а потом је Милу дао недељу дана да се организује, да би коначно вечерас жртвовао народ полицији, а сам био ухапшен, јер је његов глупи представник из Одбора за НАТО, Славен Радуновић, изјавио да за 10 минута вође протеста не одговарају за оно што ће се десити. Тада група маскираних напада режимску полицију и бјежи, а почиње хаос.

* Мило Ђукановић јесте диктатор, мафијаш, лоповчина, МНЕ усташа и НАТО бег, али није проблем у његовом имену, него у оном шта ради. Он спроводи МНЕ, ЕУ и НАТО зло, а и вође протеста су за исто. Зашто онда слиједити погрешне и то под МНЕ „кокошком“?!

* На основу мог дугогодишњег искуства са разних протеста против неправде и зла широм србских земаља, треба у Црној Гори учинити следеће:

ПРВО: Мора се промијенити приступ – мора се ићи слободарски, а не грађански,
ДРУГО: Престати са форсирањем латинице и симбола антисрбске творевине Монтенегра
ТРЕЋЕ: Одбацити ЕУ и НАТО робство, и окренути се Русији,
ЧЕТВРТО: Јавно истаћи да ће нова власт повући признавање „Косове“, вратити грб, заставу и химну Црне Горе. Е онда ће бити и…
ПЕТО: масовност.

Потом извршити организацију доласка, тока и завршетка протеста са различитим могућностима дешавања, са акцентом на најгору могућност. Медијски је добро покривено.

На основу досадашњег реаговања полиције и режима, као и оперативних података, види се колико има полиције и које су јединице и куда и како могу бити распоређене, те се на основу тога и очекиване бројности народа одлучује како ће се дјеловати.

Такође, мора се пазити на убачене маскиране групе које су синоћ изазвале сукоб са полицијом (осим маскираних цивила, синоћ у Подгорици су први пут јавно виђени Милови „одреди смрти“ у црним униформама са фантомкама са посебном опремом и возилима, који се крију иза САЈ МУП РЦГ). Тај штос се у Србији одавно користи, а Мило га је синоћ први пут, али ефикасно, употријебио.

У ПАМЕТ СЕ БРАЋО ЦРНОГОРЦИ!

Игор Војиновић, 25.10.2015.


Извор: ФБ Репортер