ПРОГЛАС НАРОДУ СРБИЈЕ, УПОЗОРЕЊЕ НА ВРЕМЕ КОЈЕ ДОЛАЗИ! – Никола Алексић

aleksic-nikolaПоштовани суграђани, браћо срби и сестре србкиње, мили роде србски! Опака времена долазе. Будући догађаји се крију од вас са намером да нас догађаји затекну и да што више жртава у нашем роду буде! То је план оних који су нам били и остали вековни непријатељи, злотвори и џелати. Мени, који се налазим на челу организације која има за циљ опстанак природе и човечанства, као да сам проклет, свакодневно пристижу информације о томе шта нам смерају и шта нам предстоји, иако их не тражим, још мање желим. Ако не бих поделио такве информације са вама, са најширом јавношћу, био бих саучесник у будућим догађајима који ће нас снаћи.

Пљачка Србије се одвија несмањеном жестином, сада се на пијацу износе природна добра чиме нас је Бог подарио, породично сребро, што се каже када се до голе коже осиромаши. Спрема се продаја свих наших бања које колико-толико доносе девизе и пуне буџет Србије, за Телеком се већ тражи купац. Потом долазе на продају сва изворишта воде у Србији, рудна богатства, затим шуме (ЈП Србијашуме), па јавна предузећа које су наши очеви стварали и улагали део свог живота. Нисам заборавио да наведем део тог природног система у Војводини, ЈП Војводинашуме, јер он одлази заједно са Војводином која је већ продата, само се чека долазак купца. Пошто се купац већ показао насилним у прошлим временима, свестан је да се Војводина не може мирно купити од народа чији је део већ протерао са своје територије, а имовину отео, присвојио кроз злочине и просуту крв. Зато се купац Војводине поново спрема да настави са крвавом отимачином територије које му је светски хегемон обећао у неком свом виђењу исцртавања граница послушним народима на планети Земљи.

Војводина је тако обећана злочиначком народу који је већ у својој државној енциклопедији исцртао Војводину у оквиру својих граница, без иједног протеста државних органа Србије или политичара на државним функцијама. Из тога се потпуно јасно може сагледати сва тежина издаје народа и државе од стране режима Србије. Продаја Војводине и њено одвајање од матице Србије се не може спровести мирно, јер је већи део од пола милиона протераних срба са вековних огњишта из Хрватске нашао уточиште баш у Војводини. Народ који је у једној генерацији доживео три геноцида и погрома какав у свету није записан, који више нема резервну домовину, зубима ће бранити своје животе и право на опстанак.

Само то сазнање спречило је злотворе да покушају преузимање Војводине у претходном периоду, јер су знали са каквим отпором ће се суочити. А србски народ нико у његовој историји није победио. Зато смо и опстали, зато говоримо србски, имамо своје писмо настало од постанка света и своју веру, православну веру. Да није тако, данас не би говорили србски и звали се православним именима, не би се крстили него клањали. Али данас, када је цео свет устао против православља и када се православље јавно назива већим непријатељем Новог светског поретка од комунизма, ми не смемо затварати очи пред том јавном претњом, јер ћемо ћутањем издати своју децу и угрозити опстанак србског народа и државе на овом простору.

Зато вас, своје савести ради, позивам на буђење и припрему дочека предстојећих догађаја, јер ће нас више преживети. Ко може, нека се врати на село, ако не може породично, нека врати макар своју децу, имаће више могућности да преживе на селу, тешка времена нам долазе. Многе ствари се крију од грађана Србије, пред Србијом су велика искушења, од друштвених немира, насилне промене састава становништва давањем држављанства особама из редова миграната и ромима враћених из Европе, до агресије суседних република и терориста са Косова. Хрватска се озбиљно наоружава, купује хаубице калибра 150 мм, а нико је не угрожава. Србији су прво уништили војску реформом ЈНА, затим су је разоружали, претопили јој тенкове и артиљеријска оруђа и учили је војно ослабљеном, а усташе светски хегемон сада наоружава. Усташки челник Главаш организује војне кампове где обучава црнокошуљаше војним вештинама, док све то популарише преко ТВ порно звезда упућена из НАТО-а, где је додатно радила, за председницу Хрватске. Уколико србски народ дозволи да иједан наоружани усташа пређе матицу Дунава, предстоји му нови рат против вековног непријатеља уз стотине хиљада жртава.

Народе србски, ако нас је издала сопствена власт, није здрав разум, спремајте се за ово што нам предстоји, организујте се и повезујте по територијалном принципу, не требају нам спискови нити било каква евиденција. Дела ће изнедрити вође, они се неће постављати по страначкој припадности и функцијама. Правите резерве хране, воде и соли, породице да сачувате, само тако ће нас више преживети, опстанка ради! Овог пута нећемо бити сами, Србија никад више у својој историји неће бити препуштена злочиначком бомбардовању НАТО злочинаца! Буђењем Русије злочинци САД више никад неће моћи да уништавају читаве цивилизације и народе и претварају у своје робове! Србски народ ће бити међу првима у свету који ће се за своју сободу коначно изборити, а своје издајнике, који су служили тим злочинцима, извести пред народни суд.

Никола Алексић, с.р.

Све пријатеље, познанике и симпатизере молим да ово упозорење проследе свим својим везама да би се народ упознао са оним шта нам се спрема и шта ће нас снаћи. Молим из свег срца да ово упозорење озбиљно схвате, захвалан, Никола Алексић