Вулине, престани да лажеш, јер то можеш само себе!

Годинама већ, од тренутка потписивања Бриселског споразума, у лажима против Срба и српске државе највише се у јавности истиче Александар Вулин.

Вулине, престани да лажеш, јер то можеш само себе! #км #новине #Србија #вести #Вулин #издајник #велеиздајник

Листа „Српска“ са шефом на насловној. Није Тачи џаба говорио да је Вучић најзаслужнији за издају Косова и Метохије.

Пише: Иван Максимовић

Бестидност, неискреност, безосећајност, одсуство сваке племените особине у наступу према Косову и Метохији и српском народу који овде живи, присутна је код свих у српској актуелној Влади али у јавности предњачите Ви, Александре Вулине. 

Једино оправдање таквог стања, ако Вам не приписујем „магичне утицаје“ (који су се манифестовали на чувеном видео снимку како иза говорника неконтролисано машете главом у више праваца), било би да сте сами себе убедили у своје лажи. Па, ако себе јесте убедили, нас Србе са Косова и Метохије нисте и нећете.
Ваша увредљива изјава да „поделе међу Србима нису добре и да то не треба радити јавно већ разговором решавати“ је чак и криминална. Апсолутно подсећа на ликове из романа „Кум“ или „Сицилијанац“ (они по којима је сниман истоимени филм) а који вас позову на вечеру да племенито реше проблем а у ствари вам кажу да су одлучили да вам то буде крај. Додуше, њих је на такав корак морала да натера нечија најдубља увреда, за разлику од Вас који сами вређате и сами пресуђујете. Тако Ви чините са Србима са КиМ.

Највеће поделе које су настале међу Србима на Косову и Метохији направили сте управо Ви!

 

Обећањима, повластицама, радним местима које сте делили, омогућавањем пљачке српских фирми и институција за послушне и похлепне Србе а претње, пребијања, ломљење костију и изборних кутија, избацивања са посла и покушаја укидања социјалне помоћи и угрожавањем безбедности и егзистенције за непослушне, начинили сте јаз који од настанка српске државе до данас није постојао са погубнијим последицама. Ви чак, и ако се ради о људима под контролом Вашег шефа Вучића и његових шефова „вукова“, не можете да позовете на помирење већ позивате једино „да се деле али тајно“. И ту се пројављује Ваша неодољива жеља да се упропасти чак и оно што сте сами створили на Косову и Метохији ако макар и има само призвук „српско“.

А то што сте створили зове се „Српска листа“. У време када је настала она је имала само једну улогу – да буде попут оних „српских листи“ којима су су се управљале Усташе и други који су следећи те „листе“ вршили егзекуције и потпуно затирање Срба, вршили систематски геноцид над њима. То је „Српска листа“ коју сте створили у Влади која се неће ни смирити ни задовољити док по својој „листи“ од свог народа не очисти Косову и Метохију до краја.

Владета Костић, присталица и истакнути члан листе „Српска“ агилан у стварању шиптарске државе чији се грб види иза његових леђа.

Шиптарски терористи који су се борили и чинили монструозне злочине над Србима, са истим грбом иа исту творевину коју су желели да имају без Срба али без „Срба“ то никако није било могуће.

Дакле, издајничку и геноцидну листу „Српска“ – није ни створио ни изабрао српски народ са Косова и Метохије! Од свог оснивања она је постала највећи и најљући непријатељ српског народа и државе, њених закона, традиције, вере, морала, свега људског једном речју.

„Представници“ те листе, послушници који зарад поменутих бенефиција, „части“ и „угледа“ у свом селу – нису представници српског народа и такви какви су, то никада не могу ни бити јер се српски народ борио тако да га читав свет није могао поразити до ви, српски изроди и издајници, нисте с зарили нож у леђа!

Њен нестанак, престајања са радом, политичко неутралисање, Србима са Косова и Метохије може да донесе једино макар некакву наду у опстанак и наставак живота на својој земљи, на Косову и Метохији. Апсолутно се ништа лоше Србима не би десило гашењем те листе и уклањањем са политичке сцене њених чланова.

Никакви Срби са Косова и Метохије нису створили ту листу, нити су је бирали! Срби су бојкотовали шиптарске изборе на којима се она кандидовала јер „Српска листа“ ствара шиптарску државу за коју сте преузели обавезу Ви, Александар Вучић, Томислав Николић, Ивица Дачић и талог српске багре са Косова и Метохије (иако међу њима има најмање Срба већ Цигана попут Александра Спирића и Горана Ракића, Црногораца попут Вучине Јанковића и недефинисаних попут малоумних Јаблановића (странци их у својим приватним извештајима, чак и стручним анализама за унутрашњу употребу служби званично називају будалама, као и Стојановића заменика тзв „премијера“ сепаратиста) и Вуловића чија се способност само у злу, криминалу и подлости огледа па вам као такви највише и одговарају).

Хашим Тачи, шиптарски терориста на српској листи, односно потерници. Из редова листе „Српска“, оне на чијем је плакату Вучић, промовишући изборе које је потписао и омогућио Ивица Дачић.

Срби са Косова и Метохије су народ мученички, страдални, поштен и неустрашив. И овај сада „слом“ који сте починили није слом, већ реално сагледање ствари где себи под ногама има гробове, под скутом своју децу и породице а испред себе, бочно, иза и над главама бескрупулозне, похлепне и помрачених срца шиптарске терористе и вас, српске издајнике, који сви скупа једино смете ударити по мраку и ако вас нико не види! Такве вас је јунаке мајка родила! Зато престаните да лажете, престаните да преко свега товарите још и срамоту овом напаћеном народу овде док му, за разлику од усташких и шиптарских зликоваца, баш ви иза „Српске листе“ најспорије и најболније повлачите оштрицу преко гркљана. Када је већ постало јасно да земљу не може сачувати сам, онда му је преостало да чува своју породицу. То је оно што ради Србин са Косова и Метохије данас, нисте га ви сломили.

Ко год ово објавио знам да ћете га прочитати Ви и они који треба да га прочитају а дигитални траг, баш као срамоту са свог имена због велеиздаје коју чините, нећете моћи да обришете ни Ви, ни цела ова дружина док постоји људски род у овоме и оном другом, бесконачном свету.

Списак вас са „Српске листе“ остаће списак јадних, осрамоћених криминалаца и нечасника који су само и једино у томе досегли светску величину и превазишли све оне о којима нас је као такве учила историја.


Извор: КМ Новине