Угри, Крвати, Срби и остали… – Игор Војиновић

Односи балканских народа и Мађара су кроз цијелу историју били веома тешки и пуни крви, а сви на Балкану, и Мађари из Паноније, су били неправедни и зли према Србима.

Пуни мржње, злочина и геноцида. Но, ЕУ мијења све па и то. Први пут Мађари и Хрвати нису криви. Они само бране своје државе, које су додуше проблематичне – нарочито Хрватска, али се бране од инвазије исламистичких имиграната. Једино се ЕУ Србијица не брани, јер зато и постоји да се препусти сваком злу. Срби су зомбирани и специјалним дејствима се доводе у осјећање сажаљења према имигрантској инвазији, коју режим назива избјегличком кризом. Удара се на осјећања највећег избјегличког народа на свијету, Срба. За сваки случај, ту су ријалити шоу и забавно-музичке емисије, да се Срби не пробуде.

migranti-azilanti-izbeglice

ЕУ режим који влада Србијом пушта преко граница све имигранте, не љутећи се на БЈРМ или Грчку што пропуштају те исламисте ка нама, него им чак замјерају што их не пуштају још више. Потом тој олоши допуштају да лута по Србији и ради шта хоће, помажу их финансијски, здравствено, безбједоносно и на све начине, којима не помажу Србима. Ти имигранти имају у Србији све оно што Срби немају. Они се представљају нама ко избјеглице (гдје се сликају само дјеца и жене), а уствари се у 90 % случајева ради о мушкарцима од 15 до 45 година. Упорно се намеће мигрантима да им је овдје најбоље и труде се да се тако осјећају да би они пожељели да остану или да се врате, а ту је и споразум о реадмисији Србијице и ЕУ по ком могу све да нам их врате. То је било мало овом непријатељском режиму, те су помогли исламистима да нападну Мађарску са наше територије, а потом након оштрог мађарског одговора, инвазију су усмјерили на Крватску.

Није проблем у томе што се Хрвати и Мађари бране од инвазије, него што се Срби не бране. Нисам могао да „појмим“ да ћу икада рећи – Мађари и Хрвати су У ПРАВУ!

Игор Војиновић,
Косовска Митровица
22. 9. 2015.