Србију поново понижава “геј лоби“ на челу са председником владе

Само пре пола века хомосексуализам је био третиран као болест, а такво понашање на јавном месту кажњавало се новчано, лечењем и затворским казнама. Данас је нам је од стране Европске уније прихватање те болести и промовисања исте као саставни део општих друштвених норми и  живота, дат као један од главних услова да би Србија постала део ње.


gay pride Koln

Уместо загарантованих слобода и права, у Србији се силом намеће антихришћанска гадост у виду хомосексуализма, а прогоне људи који желе да живе, како су живели и наши часни преци који су створили ову земљу, у складу са хришћанским вредностима које нас чине људима. “Геј парада“, показује спремност евроунијатске власти да по сваку цену угуши права и слободе већинског патријархалног становништва, како би омогућила незнатној антихришћанској мањини да демонстрира моћ и привилегованост. Овим доводе себе у контрадиткорност, тј. борбом за слободу болесне мањине оспорава се слобода здраве већине. Таквом „борбом за слободу и људска права“ заправо се оспорава истинска слобода и људска права већине, те таква контрадикторност глобалистичког, окупаторског фактора у Србији показује право лице таквих „бораца за слободу и људска права“, тј. обелодањује да им је прави и крајњи циљ управо поробљавање и понижавање нашег народа и наметња друштвеноразорних, антихришћанских норми настраног понашања и изопаченог начина живота. Велеречива реторика о слободи и људским правима, скупа са њеном „демократском углађеношћу“ ову дијаболичку намеру Европске уније не може сакрити. У земљи Светог Саве, евроунијатска власт уз помоћ медија, масовно подстиче људе на мир, љубав и толеранцију према смртном  греху, због којих је Господ спалио Содом и Гомор, док у исто време сваког ко се доследно залаже за традиционалне, вечне хришћанске, православне вредности проглашавају за фанатике, хулигане, ретроградне клерофашисте и непријатеље друштва. Уз помоћ потплаћених научника, лекара, психијатара и разних јавних личности из света филма, естраде и спорта, затим уз помоћ силе жандармерије, полиције и војске, присиљавају се Срби на содомску, лезбејску, бисексуалну, трансексуалну и разне изопачене квази љубави, а све са крајним циљем потпуног уништења традиционалне патријархалне породице, домаће Цркве, која чини стуб ове државе.

После “Геј параде“ улицама Београда, чији је циљ наметање свима њихове сексуалне девијације, следи: легализације сатанске творевине истополних бракова, одузимање деце нормалним родитељима и давање на усвајање истополним, содомским паровима, укидање службене употребе речи мама и тата, увођење обавезног пропагирања у вртићима и школама хомосексуализма… Затим следи, по речима америчког конгресмена Том Дилеј (Tom Delay, бивши вођа републиканске већине у америчком конгресу, 2003): „Имамо тајни допис који је изашао из Министарства правосуђа. Они ће сада ићи са 12 нових перверзија, као што су зоофилија, полигамија… секс с дечацима ће постати легалан… Имају цео попис стратегија са којима ће ићи на цркве, свештенике и сваки бизнис који ће покушати да се позове на верску слободу. То надире попут таласа плиме”.*

Да подсетимо, поучени старозаветном, библијском историјом знамо да Бог сваки грех дуго трпи, али грех содомије и изопачености најстрожије кажњава, о томе нам сведоче градови Содом и Гомор, који су због греха настраности спаљени огњем који је сишао са неба. Зато се грех хомосексуалности назива содомија или содомски грех. Овај велики грех призива на све нас најстрашније Божје наказање у виду ратова, болести, економских криза (које су последице моралне кризе) и осталих несрећа и уз савремену јерес екуменизма представља врхунац људске греховне палости, у овом случају он је одраз греховне отпалости нашег Српског народа у коме се огавни грех содомије данас промовише. Зато је једино решење свенародно покајање, оно почиње и завршава се од покајања сваког од нас појединачно, а покајање нас позива на духовни активизам, тј. на борбу са грехом у нама и грехом око нас, али наведеним редоследом.

Зато Србине уместо очајања, незаинтересованости, страха, гласно и јасно поручи прво себи, а затим комшији, пријатељу, познанику, колеги, евроунијатској власти:“Никада нећу прихвати нешто што је супротно Божијим законима, а то је содомски грех. Ово је земља Светосавска, а не содомска! Не дам своју веру, част и образ, због ЕУ!“ Србине устани, да не би нестао и брани своју слободу од Бога ти дату!

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божију помоћ догодине у Призрену!

Дана 17.09.2015.године.
Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“
месни одбор Шабац – Мачва

*извор напомене: http://srbin.info/2015/08/03/strasno-americki-kongresmen-vlast-ce-uskoro-legalizovati/